cdrov Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ τους τα έστειλα τώρα. Για να δούμε... Εγώ έλαβα sms..
s2117 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Νομίζω πάντως ότι αν μπει στη διαδικασία ελέγχου με email-sms κλπ, πέφτει 3ευρο καπέλο. Εμένα τουλάχιστον 1 φορά πουμου έτυχε με καμερούλα των 20 ευρώ, μου ζήτησαν 3 ευρώ για να μου το δώσουν στα ΕΛΤΑ...
louben Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, s2117 είπε Νομίζω πάντως ότι αν μπει στη διαδικασία ελέγχου με email-sms κλπ, πέφτει 3ευρο καπέλο. Εμένα τουλάχιστον 1 φορά πουμου έτυχε με καμερούλα των 20 ευρώ, μου ζήτησαν 3 ευρώ για να μου το δώσουν στα ΕΛΤΑ... Emena παλι κατι γυαλια που πηρα και μου τα κρατησαν στο τελωνειο μετα τα email που τους εστειλα αποδεσμευτηκαν ατελως....
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, christakos07 είπε Συνήθως είτε στέλνουν μήνυμα στο κινητό είτε επιστολή στη δηλωμένη διεύθυνση, εφόσον δεν υπάρχει αριθμός κινητού στο δέμα. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεται και το status των ΕΛΤΑ σε : ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ Η ηλεκτρονική διεύθυνση αποστολής του παραστατικού είναι η [email protected] Μου δειχνει οτι περασε το τελωνείο και λογικα αύριο παραλαμβάνω. Να ρωτησω κατι σας noobας; Αν ενα προϊόν ειναι πανω απο 22 ευρω και λιγοτερο απο 45,με priority direct mail θα περασει απο τελωνειο;
stefanidisg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Αναλόγως από πιο μαγαζί , αυτή η επιλογή από δύο γνωστά μαγαζιά δεν περνάει και 500€ να έχει
christakos07 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, an_papand είπε Μου δειχνει οτι περασε το τελωνείο και λογικα αύριο παραλαμβάνω. Να ρωτησω κατι σας noobας; Αν ενα προϊόν ειναι πανω απο 22 ευρω και λιγοτερο απο 45,με priority direct mail θα περασει απο τελωνειο; Αν μιλάμε για το priority του banggood, όχι. Ο εκτελωνισμός γίνεται σε άλλη χώρα από το κατάστημα και δεν αφορά τον τελικό αγοραστή. Αν πρόκειται για priority από άλλο κατάστημα, ρίξε ζάρια. Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Αν περάσει πληρώνεις ΦΠΑ 24%επί της τιμής + 15 euros ταρίφα των ΕΛΤΑ.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, stefanidisg είπε Αναλόγως από πιο μαγαζί , αυτή η επιλογή από δύο γνωστά μαγαζιά δεν περνάει και 500€ να έχει 2 ώρες πριν, christakos07 είπε Αν μιλάμε για το priority του banggood, όχι. Ο εκτελωνισμός γίνεται σε άλλη χώρα από το κατάστημα και δεν αφορά τον τελικό αγοραστή. Αν πρόκειται για priority από άλλο κατάστημα, ρίξε ζάρια. Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Αν περάσει πληρώνεις ΦΠΑ 24%επί της τιμής + 15 euros ταρίφα των ΕΛΤΑ. Ευχαριστώ παιδιά
johnny21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Παρέλαβα και δουλεύει κανονικά.Και με powerbank....Το update που ζητάει να το κάνω;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Ενώ η προσφορά "ξαναπαίζει", σε Ελλάδα βγάζει out-of-stock και no ship to Greece:
nonameno12 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Στα 22.28 ευρώ https://www.joybuy.com/651319980.html#none
Agathoklis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 καλημερα... εμενα το update στο mi home μου εβγαλε εκτος τις small ants καμερες, που δουλευαν κανονικα και το gateway.... πφφφφ! αντε να δουμε πως θα τις συνεφερω...
stefanidisg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μακάρι να μην έχει μπλοκάρει τις Mac address στους σέρβερ της xiaomi γιατί τότε λίγο δύσκολο να επανερθουν.
drdedus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, Agathoklis είπε καλημερα... εμενα το update στο mi home μου εβγαλε εκτος τις small ants καμερες, που δουλευαν κανονικα και το gateway.... πφφφφ! αντε να δουμε πως θα τις συνεφερω... Πότε τις είχες αγοράσει κλπ. Γίνε λίγο αναλυτικός. Κυκλοφορεί τέτοιο update πάλι? Όσες γλύτωσαν τότε θα τελειώσουν τώρα?
Agathoklis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, drdedus είπε Πότε τις είχες αγοράσει κλπ. Γίνε λίγο αναλυτικός. Κυκλοφορεί τέτοιο update πάλι? Όσες γλύτωσαν τότε θα τελειώσουν τώρα? Είναι από τις παλιές παλιές που δεν είχαν πρόβλημα με τα updates γιαυτό και έκανα το βήμα... Το gateway το συνέφερα έκανα ξανά εγκατάσταση το mi home. Το σκ θα ξανασεταρω τις κάμερες και ειδομεν
drdedus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 τώρα έκανες update μετα απο καιρό η έκανες πάντα οταν στο πρόσφερε? με ποιά έκδοση firmware κλείδωσε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα