skiabox Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Είπαμε καλή η ανάλυση αλλά στο motion detection που σαν software λογικά είναι πανεύκολο να φτιαχθεί δίνει false alarms.
pareklinon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, skiabox είπε Είπαμε καλή η ανάλυση αλλά στο motion detection που σαν software λογικά είναι πανεύκολο να φτιαχθεί δίνει false alarms. εγώ που την παρελαβα προχθές μου βγάζει σωστά αλαρμς. Όταν παρατηρεί ανθρώπινη κίνηση έχει δίπλα στο αλάρμ ένα ανθρωπάκι ένω όταν δεν βρίσκει ανθρώπινη κίνηση (ήχος κτλ) έχει σχέτο αλάρμ. Μήπως την μπερδεύεις με την προηγούμενη version την mijia 1080 που έχει και bluetooth gateway (αν και αυτή στα τελευταία updates ξεχωρίζει την ανθρώπινη κίνηση... Παρεμπιπτόντως η κάμερα του thread δεν εχει δυνατότητα να βγεί το περίβλημα και να μείνει μόνο ο φακός...
skiabox Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, pareklinon είπε εγώ που την παρελαβα προχθές μου βγάζει σωστά αλαρμς. Όταν παρατηρεί ανθρώπινη κίνηση έχει δίπλα στο αλάρμ ένα ανθρωπάκι ένω όταν δεν βρίσκει ανθρώπινη κίνηση (ήχος κτλ) έχει σχέτο αλάρμ. Μήπως την μπερδεύεις με την προηγούμενη version την mijia 1080 που έχει και bluetooth gateway (αν και αυτή στα τελευταία updates ξεχωρίζει την ανθρώπινη κίνηση... Παρεμπιπτόντως η κάμερα του thread δεν εχει δυνατότητα να βγεί το περίβλημα και να μείνει μόνο ο φακός... Αυτό με τον ήχο να σου πω την αλήθεια δεν το είχα σκεφτεί καθόλου. Αλλά το setting λέει μόνο motion detection, δεν λέει κάτι άλλο. Η κάμερα που έχω είναι η https://www.lightinthebox.com/en/p/xiaomi-mijia-smart-ip-camera-1080p-full-hd-motion-detection-130-degree-wide-angle-two-way-audio_p5657278.html?prm=1.18.104.0
pareklinon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, skiabox είπε Αυτό με τον ήχο να σου πω την αλήθεια δεν το είχα σκεφτεί καθόλου. Αλλά το setting λέει μόνο motion detection, δεν λέει κάτι άλλο. Η κάμερα που έχω είναι η https://www.lightinthebox.com/en/p/xiaomi-mijia-smart-ip-camera-1080p-full-hd-motion-detection-130-degree-wide-angle-two-way-audio_p5657278.html?prm=1.18.104.0 αυτή που έχεις είναι παρόμοια αλλά όχι η κάμερα του θρεντ (ναι είναι αλήθεια γράφει motion detection αλλα λογικά σου βγάζει ανθρωπάκι και δίπλα γράφει someone moved αν καταλάβει "humanoid" (θα ξεχάσουμε και τα αγγλικά μας) κίνηση, τσεκάρε το στα detection records. Υπόψιν, κάθε κάμερα έχει το δικό της sub-app μέσα στο mihome οπότε ελπίζω να μιλάμε για την ίδια...
skiabox Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Ξέρεις τα false alarms δεν είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία σου οπότε τα κλείνεις εντελώς και μπαίνεις να δεις χειροκίνητα ότι όλα είναι εντάξει. 1
Shadowjump Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Τελικα τι γλωσσα ειναι το UI μεσα στο Mi Home? Στις καμερες που εχουν το μαυρο καπακι πισω (οι "παλιες") εχουν full αγγλικο μενου)
Geoisis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 30/8/2018 στις 12:22 ΜΜ, an_papand είπε Αν και δεν έχω παραλάβει ακόμα, βρήκα ένα πρόγραμμα για flashαρισμα για όποιον ενδιαφέρεται https://github.com/Filipowicz251/mijia-1080P-hacks νομιζω αυτο δεν κανει για την συγκεκριμενη καμερα παντως.
MiP Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Τελικά παιδιά τι έγινε? Δουλεύει κανονικά μέσω Mi Home ή χρειάζεται αλλαγή filmware? Το λέω γτ παρέλαβα χθες και δεν την έχω setαρει ακόμη.
elvor Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Πήγα να παραγγείλω άλλα δεν στέλνει Ελλάδα. Είχε κάνεις τι ίδιο θέμα;
Geoisis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, MiP είπε Τελικά παιδιά τι έγινε? Δουλεύει κανονικά μέσω Mi Home ή χρειάζεται αλλαγή filmware? Το λέω γτ παρέλαβα χθες και δεν την έχω setαρει ακόμη. μεσα απτο Mi Home με China mainland δουλευει μια χαρα, δεν εχω κανενα θεμα. Το firmware που εχει αναφερθει εδω μεσα δεν νομιζω οτι ειναι για την δικια μας καμερα. 1
drdedus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 τελικά κλειδώνει η όχι με την αναβάθμιση?
cdrov Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά μου την κράτησαν στο τελωνείο... Δεν είναι η αξία της κάτω από την ατέλεια?
christakos07 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Βεβαίως. Θα σου ζητήσουν παραστατικό από paypal και θα το απελευθερώσουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, christakos07 είπε Βεβαίως. Θα σου ζητήσουν παραστατικό από paypal και θα το απελευθερώσουν. Και εγω δεν εχω παραλαβει ειναι απο 22 αυγουστου τελωνειο. Θα στειλουν ενημερωση με καποιο τροπο οτι θελουν το παραστατικο;ή θα πρεπει να ψαχτω εγω; Βασικα...την παλευουν;
christakos07 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, an_papand είπε Και εγω δεν εχω παραλαβει ειναι απο 22 αυγουστου τελωνειο. Θα στειλουν ενημερωση με καποιο τροπο οτι θελουν το παραστατικο;ή θα πρεπει να ψαχτω εγω; Βασικα...την παλευουν; Συνήθως είτε στέλνουν μήνυμα στο κινητό είτε επιστολή στη δηλωμένη διεύθυνση, εφόσον δεν υπάρχει αριθμός κινητού στο δέμα. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεται και το status των ΕΛΤΑ σε : ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ Η ηλεκτρονική διεύθυνση αποστολής του παραστατικού είναι η [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα