Romanzo Criminale Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Εγώ από αυτά που γνωρίζω, όταν κάτι πάει τελωνείο δεν επιστρέφεται αν δεν το δεχτείς, αλλά καταστρέφεται. Αυτό το μεταφράζω πως δεν θα πάρεις refund αν δεν δεχθείς να πληρώσεις τελωνείο, γιατί ουσιαστικά δεν πλήρωσες κάποιο insurance. Ωστόσο μιλάμε για ποσό κάτω των 20, άρα βάσει ελληνικής νομοθεσίας, προσκομίζοντας με email την απόδειξη, δε θα πρέπει να χρεωθείς κάτι. 13 ώρες πριν, isay είπε Romanzo μην βαζεις links με referals μαν δεν το είδα, το διόρθωσα, νόμιζα πως έπρεπε να έχει ref= για referral οπότε δεν έδωσα βάσει στην αρχή.
stroumfita2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Άμα είναι China version δεν παίζουν εκτός Κίνας, για ψάξτε το
Romanzo Criminale Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Βάλτε ένα λινκ να ενημερώσετε όσοι γνωρίζεται. Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα ότι μέσω wifi δουλεύει. New camera's are blocked from using mi home cloud outside China. You can still use the app to connect the camera to wifi and then apply the hacks by inserting sd-card and using the status web-page. I've got one of these new cams and confirmed this works, also with the latest 3,0,4,9 firmware. Βλέπω επίσης ότι μπορείς να περάσεις και χακς μέσω sd άρα μια χαρά. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Romanzo Criminale
n4sleep Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια είναι ταλαιπωρία αν είναι σαν το μοντελο με 720p. Εγώ έχω την 720P και μου έχει σπασει τα νευρα. Την εχω στα κινεζικα για να παιζει, έχω location κινα. Καθε λίγο μου πετάει να κανω firmware update (το οποίο την brickαρει και την κανει αχρηστη εκτος κίνας). Επίσης το application παιζει μονο με συνδεση καμπανα, δηλαδή να είσαι στο σπίτι με wifi καλό. Από 3g/4g για να δεις εικόνα το πετυχαίνεις 1 στις 50. Τώρα αν ειναι να πάρω κάμερα 20 ευρώ και να ξοδέψω και 50 ευρώ σε εργατοώρες για να την χακάρω, παίρνω κατευθείαν μία των 30-40 ευρώ που παίζει πένα. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από n4sleep 2
stefanidisg Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, n4sleep είπε Παιδια είναι ταλαιπωρία αν είναι σαν το μοντελο με 720p. Εγώ έχω την 720P και μου έχει σπασει τα νευρα. Την εχω στα κινεζικα για να παιζει, έχω location κινα. Καθε λίγο μου πετάει να κανω firmware update (το οποίο την brickαρει και την κανει αχρηστη εκτος κίνας). Επίσης το application παιζει μονο με συνδεση καμπανα, δηλαδή να είσαι στο σπίτι με wifi καλό. Από 3g/4g για να δεις εικόνα το πετυχαίνεις 1 στις 50. Τώρα αν ειναι να πάρω κάμερα 20 ευρώ και να ξοδέψω και 50 ευρώ σε εργατοώρες για να την χακάρω, παίρνω κατευθείαν μία των 30-40 ευρώ που παίζει πένα. Για την 720 , βάλε firmware 1.8.5.1.k rtsp και Yi cam εφαρμογή 2.10.2.6 μεταφρασμένη από maddoctor . Στα 4"δουλεύει άψογα και ναι σου πεταει για αναβάθμιση αλλά το αγνοείς. Εγώ την βλέπω και μέσω tiny cam Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από stefanidisg
n4sleep Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 18 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Για την 720 , βάλε firmware 1.8.5.1.k rtsp και Yi cam εφαρμογή 2.10.2.6 μεταφρασμένη από maddoctor . Στα 4"δουλεύει άψογα και ναι σου πεταει για αναβάθμιση αλλά το αγνοείς. Εγώ την βλέπω και μέσω tiny cam Την εφαρμογή Yi cam 2.10.2.6 στο appstore φανταζομαι δεν την έχει? Θενξ για τα ινφος!
stefanidisg Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, n4sleep είπε Την εφαρμογή Yi cam 2.10.2.6 στο appstore φανταζομαι δεν την έχει? Θενξ για τα ινφος! Η Yi cam σαν εφαρμογή υπάρχει αλλά όχι αυτή η έκδοση. Η τελευταία έκδοση δεν βλέπει αυτήν την κάμερα με αυτό το firmware, και αν κάνεις αναβάθμιση την κάμερα στη μπλοκάρει.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 @n4sleep Έχω 4 σε 2 διαφορετικούς χώρους με 1.8.5.1L και τις βλέπω μόνο από Wi-Fi (local/remote) ενώ με mobile μόνο μέσω Wind. Με Vodafone mobile ούτε για αστείο δεν συνδέεται ποτέ (λογικά κόβει / φιλτράρει κάτι).
stefanidisg Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, koftis650 είπε @n4sleep Έχω 4 σε 2 διαφορετικούς χώρους με 1.8.5.1L και τις βλέπω μόνο από Wi-Fi (local/remote) ενώ με mobile μόνο μέσω Wind. Με Vodafone mobile ούτε για αστείο δεν συνδέεται ποτέ (λογικά κόβει / φιλτράρει κάτι). Κάτι γίνετε μάλλον με την vodafone γιατί Κοσμοτέ wind δεν είχα ποτέ θέμα , παράξενο πάντως. Τις βλέπεις μέσω cloud η ddns
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) @stefanidisg Στο ένα κινητό τις βλέπω απο Mi Home app και στο άλλο από Yi home app. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
Romanzo Criminale Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Ρε παιδιά γράφω πάνω 1080p. Τι 720p; Είπαμε είναι η κινέζικη, παίζουνε μια χαρά hacks για να παίζει και ευρώπη.
drdedus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 22 ώρες πριν, drdedus είπε Εμείς που έχουμε τις αρκετά παλιές λογικά china version που δεν επηρεάστηκαν απο τα firmware που τις έβγαζαν off και και τις δουλεύουμε με china server, ποιά version πρέπει να αγοράσουμε αν θέλουμε να προσθέσουμε άλλη μια κάμερα?? εδώ κάποιος?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Στις 21/8/2018 στις 11:54 ΠΜ, Romanzo Criminale είπε Βάλτε ένα λινκ να ενημερώσετε όσοι γνωρίζεται. Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα ότι μέσω wifi δουλεύει. New camera's are blocked from using mi home cloud outside China. You can still use the app to connect the camera to wifi and then apply the hacks by inserting sd-card and using the status web-page. I've got one of these new cams and confirmed this works, also with the latest 3,0,4,9 firmware. Βλέπω επίσης ότι μπορείς να περάσεις και χακς μέσω sd άρα μια χαρά. Έχεις βρει κάτι σχετικό,καποιες οδηγίες για να μπορέσει να δουλέψει Ελλαδα; Απο που κατεβάζουμε αρχεία,τι μορφή κτλ.
drdedus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Στις 21/8/2018 στις 2:02 ΜΜ, Romanzo Criminale είπε Ρε παιδιά γράφω πάνω 1080p. Τι 720p; Είπαμε είναι η κινέζικη, παίζουνε μια χαρά hacks για να παίζει και ευρώπη. Αλλα θα πρέπει να τρέχει άλλο app στο κινητό για να την βλέπεις συν η μανούρα η κάνω λάθος?
Shadowjump Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω 4 τέτοιες και δουλεύουν άψογα και περνάω όλες τις ενημερώσεις. Έχω αυτές που είναι μαύρες και όχι άσπρες από πίσω. Όντως οι καινούριες δεν παίζουν εκτός Κίνας;; Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από Shadowjump
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα