lionheart75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως παιδιά να ενημερώσω ότι έχω 2 παραγγελίες σε αναμονή από joybuy από τα μέσα Ιουλίου και ακόμα τίποτα, κοντά 40 μέρες. Να φανταστείτε ότι είχα ξεχάσει ότι είχα παραγγείλει και το διαπίστωσα όταν έκανα login στο account μου.... Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από lionheart75
lionheart75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, esertas είπε Δεν τα έστειλαν καν; Η δεν έφτασαν ακόμα; Δεν έφτασαν ακόμα. Επίσης δεν είναι γρήγοροι στις αποστολές τους γενικά, αν δείτε έχουν μέχρι και 12 μέρες προετοιμασία παραγγελίας. Βρήκα χτες επ' ευκαιρίας που μπήκα για την κάμερα κάτι ποιοτικές nilkin θήκες για το S8+ που είχαν σε προσφορά στα 2,5 ευρώ και ήμουν έτοιμος να παραγγείλω αλλά σκέφτηκα ότι μέχρι να έρθουν παίζει να έχω αλλάξει κινητό. Στην μία με απλό είχε έως 60 μέρες παραλαβή και στην δεύτερη έως 30. Οπότε δεν ασχολήθηκα. Οι παραγγελιες που περιμένω 40 μέρες κοντά απο την ημέρα που παρήγγειλα είναι ένα xiaomi pen με ανταλλακτικά μελάνια και ένα xiaomi τρίποδο για την dslr. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από lionheart75 1
Stefanos83b Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Εμένα απο 14 αυγούστου παραγγελία στην κάμερα και έχει φτάσει ελλάδα. Την στείλανε με συστημένο PostNL , 2 μέρες μετά την παραγγελία. Δεν έχω παράπονο. 1
txcellas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Θέλω να παραγγείλω 6 κομμάτια για την δουλειά αλλά την σελίδα δεν την ξέρω καθόλου. Είναι εγγυρη η σελίδα; Έχει συγκεκριμένο τρόπο αποστολης όπως το bangood (priority line) για να αποφευχθεί τελωνείο;;
TheAccountant Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, txcellas είπε Θέλω να παραγγείλω 6 κομμάτια για την δουλειά αλλά την σελίδα δεν την ξέρω καθόλου. Είναι εγγυρη η σελίδα; Έχει συγκεκριμένο τρόπο αποστολης όπως το bangood (priority line) για να αποφευχθεί τελωνείο;; η τιμη της καμερας μαζι με τα μεταφορικα πρεπει να ειναι κατω απο 22 ευρώ, οποτε δεν εχεις θεμα. Απλα θα βαλεις 6 παραγγελιες να φυγει ξεχωριστα η καθε μια.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, Stefanos83b είπε Εμένα απο 14 αυγούστου παραγγελία στην κάμερα και έχει φτάσει ελλάδα. Την στείλανε με συστημένο PostNL , 2 μέρες μετά την παραγγελία. Δεν έχω παράπονο. Και εγώ 14 έκανα την παραγγελία και απ' ότι είδα θα μου το στείλουν με post nl , αλλά λέει ότι είναι ready for shipment ακόμα. Είσαι από τους τυχερούς μάλλον. Απλά ακόμα δεν έχει απαντήσει κανείς αν δουλεύει χωρίς hack
GBOTSAS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Παιδιά λέει ότι είναι chinese version οπότε θέλει σίγουρα αλλαγή/flasarisma κτλ.
isay Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 43 λεπτά πριν, macovet είπε $46.58 μου βγαίνει, έληξε; Μετά απο 8 ημέρες, λογικό δεν ειναι να έληξε;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Αν και δεν έχω παραλάβει ακόμα, βρήκα ένα πρόγραμμα για flashαρισμα για όποιον ενδιαφέρεται https://github.com/Filipowicz251/mijia-1080P-hacks
skiabox Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 To chinese δεν σας πειράζει παιδιά. Απλά όταν την εγκαταστήσετε δηλώνετε china mainland. Υπόψην ότι οι κατά τα άλλα άριστες xiaomi κάμερες έχουν θέματα με false συναγερμούς κίνησης. 1 1
rapidrag Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Ολες αυτές κάμερες θα μπορούν λειτουργούν με power bank ?
Agathoklis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 ηρθε η καμερα σημερα... εκανα ενημερωσεις και παιζει κανονικα (mainland China region) πολυ καλη αναλυση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα