forgotten Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μου εχει αποσταλει ενα πακετο το οποιο ο διακομιστης ειναι η εταιρεια GLS COURIER Το πακετο εχει μεινει στην αποθηκη τους με προφαση οτι δεν μπορουν να το αποστειλουν λογων περιορισμων στη κυπρο Περαν του οτι εχω πληρωσει για την αποστολη σταθηκε αδυνατο να επικοινωνησω μαζι τους μεσω του ηλεκτρονικου τους ταχυδρομειου μια και δεν απαντησαν καμια μερα απο τις πολλες που τους εστειλα μηνυμα ή ακομα και μεσω τηλεφώνου μια και δεν μιλω γερμανικα.To πακετο μια και προκειτω για δωρο επρεπε να ειναι ηδη εδω και απο οτι ειδα στο διαδικτυο φοβαμαι οτι θα το μαζεψει κανενας αετοχερης απο κει πως κινουμε τωρα ?? το πακετο εγινε reship απο γαλλία μερια για κυπρο
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 43 minutes ago, forgotten said: Το πακετο εχει μεινει στην αποθηκη τους με προφαση οτι δεν μπορουν να το αποστειλουν λογων περιορισμων στη κυπρο το πακετο εγινε reship απο γαλλία μερια για κυπρο Θα πρεπει να γινεις λιγο πιο σαφης γιατι αυτα που γραφεις δεν βγαζουν νοημα...
forgotten Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 31 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Θα πρεπει να γινεις λιγο πιο σαφης γιατι αυτα που γραφεις δεν βγαζουν νοημα... μου σταληκε ενα πακετο μεσω της εταιρειας gls courier η οποια ενω πληρωθηκε για να το φερει κυπρο προτιμησε να αποφασισει οτι το πακετο δεν μπορει να αποσταλει στην κυπρο και το χωσε στην αποθηκη της ,ενω εχω στειλει 6 email για να το επιστρεψουν στο παραληπτη τουλαχιστον δεν απαντανε καν.και φοβαμαι μηπως κλαπει και το περιεχομενο.
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, forgotten said: μου σταληκε ενα πακετο μεσω της εταιρειας gls courier η οποια ενω πληρωθηκε για να το φερει κυπρο προτιμησε να αποφασισει οτι το πακετο δεν μπορει να αποσταλει στην κυπρο και το χωσε στην αποθηκη της ,ενω εχω στειλει 6 email για να το επιστρεψουν στο παραληπτη τουλαχιστον δεν απαντανε καν.και φοβαμαι μηπως κλαπει και το περιεχομενο. Μετα απο συγκεκριμενο χρονικο διαστημα που δεν παραλαβεις, μπορει παλι ο αποστολεας να ζητησει αποζημιωση απο την κουριερ για το χαμενο/κολημενο δεμα. Αν λοιπον προκειται περι αγορας, θα πεις του αποστολεα να ζητησει αποζημιωση απο την κουριερ κι εσυ με τη σειρα σου αποζημιωση απο αυτον. Το το 'χωσε στην αποθηκη που λες, για ποσο καιρο μιλαμε οτι ειναι κολημενο στην αποθηκη τους; Και πώς ακριβως ειναι το status στο tracking, τι λεει; Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από YourTrueLegend
forgotten Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Μετα απο συγκεκριμενο χρονικο διαστημα που δεν παραλαβεις, μπορει παλι ο αποστολεας να ζητησει αποζημιωση απο την κουριερ για το χαμενο/κολημενο δεμα. Αν λοιπον προκειται περι αγορας, θα πεις του αποστολες να ζητησει αποζημιωση απο την κουριερ κι εσυ με τη σειρα σου αποζημιωση απο αυτον. Το το 'χωσε στην αποθηκη που λες, για ποσο καιρο μιλαμε οτι ειναι κολημενο στην αποθηκη της; Και πώς ακριβως ειναι το status στο tracking, τι λεει; The parcel is stored in the GLS warehouse. Germany Neuenstein 17/08/2018 08:07 The parcel remains in the GLS depot. It cannot be delivered as the goods are excluded from transport by GLS terms & conditions. προφανως και δεν ειναι φουλ ασφαλισμενο το πακετο για να εχω τοσο αγχος και προφανως ειναι γελοια μια εταιρεια να το παραλαμβανει για αποστολη και να αποφασιζει μετα οτι δεν μπορει να το αποστειλει ενω επιδεικτικα εχει αγνοησει καθε μου μηνυμα για αποστολη στον αποστολεα πισω, ο ιδιος ο αποστολεας μετα απο ενημερωση μου εχει ζητησει επιστροφη σε αυτον χωρις καμια απαντηση και παλι το πακετο εχει μια βδομαδα που ειναι εκει στην αποθηκη τους. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από forgotten
fredd0 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) αυτο δε λεει οτι ειναι θεμα περιορισμων της Κυπρου. Αυτο λεει οτι το συγκεκριμενο προιον δε το μεταφερουν. Αμα πχ εσυ θες να στειλεις 200 μπαταριες λιθιου με αεροπλανο, η 40 μασουρια δυναμιτη ε δε θα τα μεταφερουν. Μιλας με τον αποστολεα να ζητησει επιστροφη. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από fredd0 1
forgotten Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, fredd0 είπε αυτο δε λεει οτι ειναι θεμα περιορισμων της Κυπρου. Αυτο λεει οτι το συγκεκριμενο προιον δε το μεταφερουν. Αμα πχ εσυ θες να στειλεις 200 μπαταριες λιθιου με αεροπλανο, η 40 μασουρια δυναμιτη ε δε θα τα μεταφερουν. Μιλας με τον αποστολεα να ζητησει επιστροφη. δεν απαντουνε σε κανενα ν, για το πως δεν το μεταφερουν μετα που πληρωθηκαν 120 ευρω δεν υπαρχει θεμα? ειλικρινα προκειται για γελοια εταιρεια και οπως παω θα αναγκαστω να εμπλεξω και αστυνομια στο θεμα ,το λαπτοπ που βρισκεται στο πακετο στοιχιζει 1200 ευρω και μαλλον θα το τζεπωσει κανας ανοικτοχερης ενω η ασφαλιση ειναι 600 ευρω.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν ασχοληθηκαν καν να το επιστρεψουν εδω και μια βδομαδα για να ερθει με αλλον κουριερ τουλαχιστον ,στο κατω κατω αν ηξερα οτι θα βρισκομουν σε ετσι κατασταση θα πληρωνα 160 στην dhl και θα μουν ησυχος τρομαρα μου.
ObeyWario! Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 19 λεπτά πριν, forgotten είπε δεν απαντουνε σε κανενα ν, για το πως δεν το μεταφερουν μετα που πληρωθηκαν 120 ευρω δεν υπαρχει θεμα? Να που μια φορά το "με τόσα βγάζω αεροπορικά εισιτήρια να το φέρω μόνος μου" δεν είναι καθόλου υπερβολικό
nipoa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 1200 ευρω λαπτοπ.. αποστολη με κουριερ 5ης διαλογης.. ριλι μπρο ?
forgotten Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, nipoa είπε 1200 ευρω λαπτοπ.. αποστολη με κουριερ 5ης διαλογης.. ριλι μπρο ? δεν γνωριζα οτι ειναι 5ης διαλογης αλλιως δεν θα ασχολουμουν ,ειχα φερει ενα 3ds με αυτους και το φερε η acs χωρις κανενα θεμα ,τωρα την πατησα. ωστοσο bro εχεις κατι αλλο να συνεισφερεις στο θεμα εκτος επικρισης? Διοτι μια χαρα σχεδον τα ιδια λεφτα με dhl θελανε ....
ObeyWario! Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, nipoa είπε 1200 ευρω λαπτοπ.. αποστολη με κουριερ 5ης διαλογης.. ριλι μπρο ? GLS operates within 41 European countries and seven U.S. states,[1] and also has a partnership network.[4] In the 2016/17 financial year, GLS shipped 508 million parcels for more than 270,000 customers, generating revenues of €2.5 billion. GLS has about 26,000 vehicles servicing over 70 hubs.[1]
forgotten Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, ObeyWario! είπε GLS operates within 41 European countries and seven U.S. states,[1] and also has a partnership network.[4] In the 2016/17 financial year, GLS shipped 508 million parcels for more than 270,000 customers, generating revenues of €2.5 billion. GLS has about 26,000 vehicles servicing over 70 hubs.[1] and never reply to emails or phone callls.....
nipoa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 δλδ στο μυνημα του τι ενοουν οτι ειναι "excluded" το λαπτοπ. δε μεταφερουν λαπτοπ ?? τοτε γιατι το δεχτηκαν εξαρχης?
forgotten Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, nipoa είπε δλδ στο μυνημα του τι ενοουν οτι ειναι "excluded" το λαπτοπ. δε μεταφερουν λαπτοπ ?? τοτε γιατι το δεχτηκαν εξαρχης? αυτο ακριβως πως γινεται να το παραλαμβανεις και στην πορεια να το κρατας λεγοντας οτι δεν αποδεχεσαι αποστολη του.....και ουτε καν να το επιστρεφεις στον αποστολεα, φοβαμαι οτι θα το κλεψουν,,,,,,
nipoa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 με τα τωρινα στοιχεια και εγω μυριζομαι οτι καποιος το λιγουρευτηκε.. η αποθηκη σε πια χωρα βρισκεται ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα