Kostasspil Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια στην 3η σεζον ολοκληρωνεται το στορι, η μενουμε με το πουλι; Θελω ν την ξεκινησω γι αυτο ρωταω Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από Kostasspil
jimis98 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 το τελείωσα και εγώ και το τέλος δεν μου πολύ άρεσε, δεν μας έδειξε τι έγινε μετά και ειδικά την αναδρομή που έκανε τότε που ήταν στο πόλεμο θα προτιμούσα να άρχιζε με αυτό παρά να το έδειχνε μέσα στα επεισόδια έτσι σκόρπια
billsnake21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Τι εννοείς δεν έδειξε τι έγινε μετά? Spoiler Έχασε την γυναίκα του και σε fast forward βρήκε τον shooter και τον εκτέλεσε. Ε τι άλλο να κάνει πια
Kostasspil Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Πρωτα απ'ολα η σειρα εφαγε τακλιν οποτε στην 3η δωσανε ενα closure οπως οπως. Και παλι καλα να λεμε δλδ
jimis98 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, billsnake21 είπε Τι εννοείς δεν έδειξε τι έγινε μετά? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έχασε την γυναίκα του και σε fast forward βρήκε τον shooter και τον εκτέλεσε. Ε τι άλλο να κάνει πια να μας έδειχνε τι έγινε με αυτόν και την κόρη του μετά από καιρό τελικά τον πατέρα του ποιος τον σκότωσε?
billsnake21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 24 λεπτά πριν, jimis98 είπε να μας έδειχνε τι έγινε με αυτόν και την κόρη του μετά από καιρό τελικά τον πατέρα του ποιος τον σκότωσε? Επειδή έχω καιρό που την έχω τελειώσει θυμάμαι πως αυτός που σκότωσε τον πατέρα του ήταν ο Spoiler Ray Brooks
jimis98 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, billsnake21 είπε Επειδή έχω καιρό που την έχω τελειώσει θυμάμαι πως αυτός που σκότωσε τον πατέρα του ήταν ο Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ray Brooks αυτος που σκοτωσε την γυναικα του ηταν ή αυτος που ηταν υποψηφιος του ανωτατου δικαστηριου?
billsnake21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, jimis98 είπε αυτος που σκοτωσε την γυναικα του ηταν ή αυτος που ηταν υποψηφιος του ανωτατου δικαστηριου? Spoiler Ο υποψήφιος. Ο οποίος κάπου στην τρίτη σεζον αφού παιχτεί ένα κυνηγητό με τον Μπομπ Λι κτλ και αφού καταλαβαίνει ότι θα τον πιάσουν για τις παρανομίες, αυτοκτονεί αφού λέει την φράση "This is how patriots die".
jimis98 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, billsnake21 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ο υποψήφιος. Ο οποίος κάπου στην τρίτη σεζον αφού παιχτεί ένα κυνηγητό με τον Μπομπ Λι κτλ και αφού καταλαβαίνει ότι θα τον πιάσουν για τις παρανομίες, αυτοκτονεί αφού λέει την φράση "This is how patriots die". οκ τώρα κατάλαβα
Πέτρος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δείτε την ομόνυμη ταινία, είναι πιο καλή (ουσιαστικά ο 1ος κύκλος είναι αντιγραφή). Ο 2ος παλευόταν. Ο 3ος, βγήκε απλά για να βγει.
Kostasspil Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 11 minutes ago, Πέτρος said: ουσιαστικά ο 1ος κύκλος είναι αντιγραφή Τι εννοεις αντιγραφη; Βασισμενα σε βιβλια ειναι
Πέτρος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δεν διαφωνώ. Απλά, επειδή είχα δει παλιότερα την ταινία, μου έκατσε λίγο-πολύ "γνωστή" η σειρά. 1
Kostasspil Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Εγω παλι το αντιθετο. Οταν ειδα τη σειρα ενιωσα την αναγκη να ξαναδω την ταινια. Την "καταλαβαινεις" καλυτερα νομιζω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα