Thrylos7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Καιρο τωρα θελω να αγορασω οθονη Ultrawide 34-35" curved με αναλυση 3440x1440 και καποια τεχνολογια variable sync, αλλα οι τιμες δεν μου το επετρεπαν (1000ρικο δε θελω να δωσω). Νομιζω οτι τωρα που κινουμαστε προς τις HDR 200hz και τα αμυθητα ποσα που κοστιζουν ειναι μια καλη στιγμη για τετοια αγορα. Αλλα εχω χαθει σχετικα με τα προβληματα που παρουσιαζουν και δεν επιτρεπουν στον χρηστη απλα να δει τα specs και ενα review και να αγορασει. Δηλαδη πχ η Samsung C34F791 που πλεον εχει πεσει αισθητα σε τιμη, στα specs φαινεται μια χαρα, και reviews υπαρχουν καλα, και μετα βλεπεις σε fora οτι πχ εχει τρελο flickering με freesync enabled. Παρομοιως και με την HP Omen X 35 που τη βρηκα πριν λιγο καιρο σε πολυ καλη τιμη στο Amazon και μετα διαβασα κατι τερατα για flickering στο Gsync που οδηγησαν μεχρι και σε ανακληση. Προβληματα του τυπου IPS glow, Backlight bleeding, black crush, wash-out υπο γωνια κλπ δε τα θεωρω καν προβληματα αλλα εγγενη θεματα των εκαστοτε τεχνολογιων. Ομως το να εχει flickering, blinks, stuttering κλπ νομιζω ειναι σημαντικο ειδικα οταν εχεις δωσει ενα τετοιο ποσο. Μπορειτε να μου πειτε οι κατοχοι εν τελει ποια μοντελα θεωρουνται πιο απροβληματιστα και "προτεινονται"?
Zengar Zombolt Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) σταδιακά θα πέσουν οι ultrawide γιατί τώρα δεν έχουν μεγάλο κοινό..... όταν γίνουν ποιο mainstream θα τσιμπήσω και εγώ μια.... έχω σταμπάρει αυτή https://www.skroutz.gr/s/10455522/LG-34UC79G-B.html αν δω ότι πέσει μετά τα Χριστούγεννα που θα αλλάξω σύστημα η κάποια αντίστοιχη στα 300 την πήρα Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από Zengar Zombolt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα