darkman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, panoc είπε Στατιστικά γραμμής δε θα ζητήσει κανείς; Σωστό εκει θα βλεπαμε και την απόσταση απο το κεντρο και θα μας ειχε λυσει καθε απορια 5 λεπτά πριν, Simon_says είπε εγω αν δεν ειχα διαβασει καποια πραγματα εδω μεσα πριν δυο μηνες θα ειχα βαλει vdsl30 και θα πιιανα 18 και αυτο εφοσον δεχτω τα λογια του τεχνικου οτι εβλεπε γυρω μου συνδρομητες να πιανουν τοσο απο το αστικο κεντρο ,τι να λεμε τωρα! Αν δεν εισαι κοντα στης οπτικες ινες περνεις να μην πω τι εγω σπιτι vdsl 49999 o απο κατω μου adsl και η δυο στην ιδια εταιρια αυτος 7999 τι να λεμε τωρα
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, darkman είπε Σωστό εκει θα βλεπαμε και την απόσταση απο το κεντρο και θα μας ειχε λυσει καθε απορια Αν δεν εισαι κοντα στης οπτικες ινες περνεις να μην πω τι εγω σπιτι vdsl 49999 o απο κατω μου adsl και η δυο στην ιδια εταιρια αυτος 7999 τι να λεμε τωρα αυτο δεν δικαιολογειται απο τα λιγα που ξερω ΑΝ εσυ εισαι στον οτε και ειναι και ο κατω σου επισης στον οτε οποτε επρεπε να τον βαλουν σε vdsl profil και να κλειδωνει 24 ,στην ωρολογια μπορει να τα λεω σωστα αλλα καταλαβαινεις σιγουρα, αν δεν ειστε και οι δυο στον οτε δικαιολογειται, οι αλλοι παροχοι λενε δεν το κανουν στους συνδρομητες τους
darkman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 36 λεπτά πριν, Simon_says είπε αυτο δεν δικαιολογειται απο τα λιγα που ξερω ΑΝ εσυ εισαι στον οτε και ειναι και ο κατω σου επισης στον οτε οποτε επρεπε να τον βαλουν σε vdsl profil και να κλειδωνει 24 ,στην ωρολογια μπορει να τα λεω σωστα αλλα καταλαβαινεις σιγουρα, αν δεν ειστε και οι δυο στον οτε δικαιολογειται, οι αλλοι παροχοι λενε δεν το κανουν στους συνδρομητες τους δεν ειναι οτε αλλα οταν με ειχε παρει ο οτε τους λεω ποσο θα εχω adsl ? μου λενε μπορουμε να το μετρήσουμε λεω οκ αλλα λενε θελουμε εναν αριθμο που να ειναι στον οτε λεω οκ στο πρωτο οροφο εχουν οτε ( εγω ειμαι στον τριτο ) κανουν μετριση και μου λενε 7 ενω υπηρχε το vdsl και εγω πανω ειχα 8 μεχρι που λογο ps και pc μαζι εβαλα την 50αρα , στο μαγαζι εχω οτε και ειναι 14 και εκει ειχα vdsl 30 αλλα το εκοψα γιατι μου ηταν άχρηστο μετα παλι στο 14 πηγα :(
NikosKallithea Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, darkman είπε δεν πρεπει ο οτε πριν του δωσει πακετο με vdsl να τσεκαρει απο που περνει ? αν δεν μπορουν να δωσουν πακετο vdsl να το αφησουν σε αυτην την ταχυτητα με την τιμη που ειχε πριν με το Αdsl σε αυτο Καλά τα λες αλλά απλα είσαι σε λάθος χώρα . Στην Ελλάδα πρέπει να γνωρίζει ο πελάτης αν εχει ή δεν εχει πρόσβαση σε καμπίνα vdsl, τι να λέμε 2
Lanike71 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το όλο ζήτημα ξεκινά από το "ως 24mb", "ως 50mb" κλπ. Φωνάζουμε για αναλογική πληρωμή διοδίων, δε φωνάζουμε όμως για αναλογική πληρωμή ταχύτητας. Τι με νοιάζει εμένα αν αυτός που μένει 5 τετράγωνα παρακάτω είναι πιο κοντά στο κουτί και συγχρονίζει στα 15 και γω συγχρονίζω στα 8; Αφού δε μπορείς να φέρεις κουτί κοντά μου, χρέωσέ με αναλογικά να δω δικαιοσύνη στο σκεπτικό της εταιρίας. Γνωστός μου συγχρονίζει στα 2,3 (ναι καλά διαβάζετε) και πληρώνει όσο εγώ που συγχρονίζω στα 10. Και συνεχίζει να πληρώνει, γιατί απλά εκεί που μένει δεν έχει επιλογές. Κατ΄ εμέ, μόνο με δέσμευση ταχύτητας συμβόλαιο. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από Lanike71 1
darkman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Το όλο ζήτημα ξεκινά από το "ως 24mb", "ως 50mb" κλπ. Φωνάζουμε για αναλογική πληρωμή διοδίων, δε φωνάζουμε όμως για αναλογική πληρωμή ταχύτητας. Τι με νοιάζει εμένα αν αυτός που μένει 5 τετράγωνα παρακάτω είναι πιο κοντά στο κουτί και συγχρονίζει στα 15 και γω συγχρονίζω στα 8; Αφού δε μπορείς να φέρεις κουτί κοντά μου, χρέωσέ με αναλογικά να δω δικαιοσύνη στο σκεπτικό της εταιρίας. Γνωστός μου συγχρονίζει στα 2,3 (ναι καλά διαβάζετε) και πληρώνει όσο εγώ που συγχρονίζω στα 10. Και συνεχίζει να πληρώνει, γιατί απλά εκεί που μένει δεν έχει επιλογές. Κατ΄ εμέ, μόνο με δέσμευση ταχύτητας συμβόλαιο. Οπως ειπε και ο νικος ποιο πανω εδω ειναι ελλαδα το τι θα επρεπε και το τι γινετε ειναι αλλο πραγμα στο ελλαντα μας Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από darkman
Lanike71 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, divo είπε εχει επιλογες. Αν ειναι οτε κανει downgrade σε 4αρι και πληρωνει λιγοτερα. Τωρα για το οτι ποιος ξερει και ποιος οχι τι ταχυτητες έχει η καθε περιοχη. Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ και το καταστημα ξερει, αλλα ειναι αυτο που λεμε σε ποιον θα πεσεις. όπως σε ολες τις δουλειες αλλωστε. και δεν ξερει μυρίζοντας τα νυχια του, αλλα πλεον σε ολα τα καταστηματα υπαρχουν εργαλεια που τους παρεχουν αυτη τη πληροφορια. Δεν είναι ΟΤΕ, αλλά πιστεύω ότι το double play του, είναι ακριβότερο από άλλων εταιριών. Τώρα είναι στα 25 ευρώ (Wind).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα