Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, possiz είπε

Στέκει και παραστέκει και απορώ τι λες. Το ίδιο περιεχόμενο θα δεις σε μια ώρα με ταχύτητα πχ 1Mb/s, το ίδιο με 2Mb/s? Μιλάω για περιεχόμενα που δεν είναι πχ youtube video στην ίδια ανάλυση. Π.χ κάνω browsing.

Μα και στο browsing δεν θα υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση αφου ο όγκος είναι ίδιος... το οποιοδήποτε κέρδος από την ταχύτητα, δέκατα άντε δευτερόλεπτα, χάνεται από την ώρα που χρειάζεσαι για να διαβάσεις το περιεχόμενο του...

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, AtiX είπε

Μα και στο browsing δεν θα υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση αφου ο όγκος είναι ίδιος... το οποιοδήποτε κέρδος από την ταχύτητα, δέκατα άντε δευτερόλεπτα, χάνεται από την ώρα που χρειάζεσαι για να διαβάσεις το περιεχόμενο του...

Αν διαβάζεις σωστά, δηλαδή γρήγορα, δεν ισχύει αυτό που λες. Δεν διαβάζουμε σαν να απαγγελουμε. Αλλά οκ, αφού πιστεύετε ότι μετρια σύνδεση και με μια 4g / 5g θα καταναλώσετε τα ίδια σε μια ώρα browsing πάω πάσο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, possiz είπε

Αν διαβάζεις σωστά, δηλαδή γρήγορα, δεν ισχύει αυτό που λες. Δεν διαβάζουμε σαν να απαγγελουμε. Αλλά οκ, αφού πιστεύετε ότι μετρια σύνδεση και με μια 4g / 5g θα καταναλώσετε τα ίδια σε μια ώρα browsing πάω πάσο. 

Μην μου το γυρίζεις τώρα... μιλάμε για την μετάβαση από το 4G σε 5G και αν αυτό θα έχει επίπτωση στην αύξηση του όγκου που καταναλώνουμε... 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, AtiX είπε

Μην μου το γυρίζεις τώρα... μιλάμε για την μετάβαση από το 4G σε 5G και αν αυτό θα έχει επίπτωση στην αύξηση του όγκου που καταναλώνουμε... 

Απλά λέω ότι με μια γρηγορότερη σύνδεση είναι πιθανό να καταναλώσεις περισσότερα data σε συγκεκριμένο χρόνο από μια πιο αργή. Το πόσο περισσότερο εξαρτάται από το τι κάνει ο καθένας. Επίσης η ταχύτητα επηρεάζει και την συμπεριφορά σου, με μια πιο αργή πιθανά να μην κατεβάσεις κάποια πράγματα και να τα προσπεράσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση MB από 3G σε σχέση με 4G ή 5G.Μόνο μεγαλύτερη ταχύτητα στην οποιαδήποτε προβολή περιεχομένου με αρνητικό αποτέλεσμα την μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και ίσως και την μεγαλύτερη θερμοκρασία της συσκευής.

3G πιάνω παντού στην Αθήνα εκτός αν είμαι χαμηλά σε υπόγειο.4G δεν έχω δεί πουθενά πάνω απο 2 γραμμές σήμα το οποίο έχει σχεδόν την ίδια (Η μάλλον μικρότερη ταχύτητα απο το 3G  η το 3G+) και με μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας.Αν έπιανε full σήμα με 4 γραμμές θα ήταν πολύ καλύτερα.

Σε υψηλά σημεία όπως πχ 3ο όροφο η πιο ψηλά το σήμα είναι αισθητά βελτιωμένο.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...