Cvermilion Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα, εδώ και λίγο καιρό έχω το εξής laptop https://www.e-shop.gr/laptop-acer-aspire-7-a715-71g-55ks-156-fhd-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-nvidia-gtx1050-2gb-linux-p-PER.903847 του οποίου η μπαταρία κρατάει max 2 ώρες βλέποντας video στο yt ( συγκεκριμένα για να κάνω αυτή την μέτρηση το άφησα να παίζει video μόνο του χωρίς να το πειράζω). Ψάχνοντας στο internet είδα πως με τέτοια χρήση θα έπρεπε να κρατάει 4-5 ώρες η μπαταρία, μήπως δεν κατάλαβα καλά ? Ποια η γνώμη σας ? Το λειτουργικό που έχω είναι linux mint.
ss13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Με 4 Cell μπαταρία δεν υπάρχει περίπτωση να κρατάει 4 - 5 ώρες , εδώ οι επαγγελματικές σειρές έχουν 8 Cell , αλλά δύσκολο να κρατήσουν 4 ώρες με Full Loading 1
Cvermilion Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 40 λεπτά πριν, ss13 είπε Με 4 Cell μπαταρία δεν υπάρχει περίπτωση να κρατάει 4 - 5 ώρες , εδώ οι επαγγελματικές σειρές έχουν 8 Cell , αλλά δύσκολο να κρατήσουν 4 ώρες με Full Loading Το να βλέπεις video θεωρείται μεγάλος φόρτος ?
CsIns Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δεν ξέρω τι power management κάνει το Linux, αλλά φαντάζομαι η μέτρηση έχει παρθεί με Windows. Όπως και να έχει από την στιγμή που είναι κανονικός τετραπήρυνος ο επεξεργαστής είναι λίγο δύσκολο να βγει το 4ωρο. 1
ss13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 23 λεπτά πριν, Cvermilion είπε Το να βλέπεις video θεωρείται μεγάλος φόρτος ? Ναι τα Videos καταναλώνουν πολλούς πόρους ( μαζί με τα παιχνίδια που εξίσου καταναλώνουν πολλούς πόρους ) , άντε 2 - 3 ώρες να αντέχει τώρα που είναι καινούργιο , μετά λογικά θα πέσει η αποδοσή της περισσότερο 1
rayven18 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Με τέτοια χρήση τόσες ώρες να περιμένεις, αλλα ψάξε στο google για linux tlp, είναι ενα power management module που ίσως σου σώσει λίγη ώρα λειτουργίας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα