Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε

Αλλιώς ψάξε για μεταχειρισμένη MOBO όλο και κάποιος θα πουλάει στο μάρκετ του Insomnia αλλα φρόντισε να εχει μέτρια προς καλα VRMs 

Πως μπορω να δω αν εχει καλα VRMs?

Δημοσ.

Ψάξε στο Google το μοντέλο και τι λένε για τα VRMs ή ποσταρε εδω περα στο τοπικ σου και καποιος θα απαντήσει. Καλά VRMs έχουν οι ASUS PRIME X370 PRO πχ και καινούργια βγαινει ~130

• Like 1
Δημοσ.

Ψάξε στο Google το μοντέλο και τι λένε για τα VRMs ή ποσταρε εδω περα στο τοπικ σου και καποιος θα απαντήσει. Καλά VRMs έχουν οι ASUS PRIME X370 PRO πχ και καινούργια βγαινει ~130

Ευχαριστω θα το εχω στο νου μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Pubg με την ενσωματωμένη ξέχνα το.... όλα very low συμπεριλαμβανομένου και του screen scale .... για να έχεις αποδεκτά fps. Αν είσαι εκεί με αυτές τις παραχωρήσεις τοτε ναι θα παίζεις

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Pubg με την ενσωματωμένη ξέχνα το.... όλα very low συμπεριλαμβανομένου και του screen scale .... για να έχεις αποδεκτά fps. Αν είσαι εκεί με αυτές τις παραχωρήσεις τοτε ναι θα παίζεις

Εγω το παιχνίδι θελω να τρέχει χωρις πολλα κολλήματα εστω και στα πιο χαμηλα γραφικά 

Δημοσ.

Να λες οτι τρέχει δλδ, δεν σε απασχολεί ότι θα σου βγαίνει η ψυχή να διακρίνεις που κρύβονται οι άλλοι παίχτες ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Να λες οτι τρέχει δλδ, δεν σε απασχολεί ότι θα σου βγαίνει η ψυχή να διακρίνεις που κρύβονται οι άλλοι παίχτες ?

Φιλε σε παιχνιδια οπως ειναι το pubg οσο λιγοτερα πραγματα βλεπεις τοσο καλύτερο για να μην βλεπει πολλά το ματι και να ξεχωρισουν οι παίκτες 

Δημοσ.

Κοντεύω το χιλιάρικο σε ώρες στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πίστεψε με κάτι ξέρω που σου γράφω τα παραπάνω... Δεν είναι τα πόσα βλέπεις αλλά πόσο καθαρά είναι ώστε να ξεχωρίζεις τι είναι τι... 

Ενημερωτικά όταν παίζω στο λαπτοπ αναγκαστικά λόγο εξωτερικού (που δεν τα έχω όλα very low) και το παιχνίδι κυμαίνεται στα 30fps, πάνω απο 2-3 kills σπάνια κάνω.... Αντίστοιχα στο σταθερό το παιχνίδι είναι ποιο ξεκούραστο και καθαρό (80fps, freesync, αρκετά ανεβασμένα settings) πράγμα που ανεβάζει το kill ratio που κάνω.   

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, leros2004 είπε

Κοντεύω το χιλιάρικο σε ώρες στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πίστεψε με κάτι ξέρω που σου γράφω τα παραπάνω... Δεν είναι τα πόσα βλέπεις αλλά πόσο καθαρά είναι ώστε να ξεχωρίζεις τι είναι τι... 

Ενημερωτικά όταν παίζω στο λαπτοπ αναγκαστικά λόγο εξωτερικού (που δεν τα έχω όλα very low) και το παιχνίδι κυμαίνεται στα 30fps, πάνω απο 2-3 kills σπάνια κάνω.... Αντίστοιχα στο σταθερό το παιχνίδι είναι ποιο ξεκούραστο και καθαρό (80fps, freesync, αρκετά ανεβασμένα settings) πράγμα που ανεβάζει το kill ratio που κάνω.   

Γιατι παίζεις PUBG με freesync ανοιχτό; Στο μεταξύ καλό θα ηταν το Screen scale να ειναι στο max για να βλέπεις καλύτερα τα πράγματα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Για να εχεις τοσες ωρες θα ξες κατι παραπανω παντως ευχαριστώ 

Δημοσ.

Γιατι παίζεις PUBG με freesync ανοιχτό; Στο μεταξύ καλό θα ηταν το Screen scale να ειναι στο max για να βλέπεις καλύτερα τα πράγματα 

115 screen scale, Ultra AA, HH PP, High Textures, ολα τα άλλα very low. 80fps (με fps limit απο adrenaline). Με 120 screen scale πέφτω σε fps... 

Για το freesync ναι προσθέτει lag, αλλά δεν την παλεύω τη σπαστική μεσαία γραμμή...  

4 λεπτά πριν, Dedopoulos είπε

Για να εχεις τοσες ωρες θα ξες κατι παραπανω παντως ευχαριστώ 

Στο λέω γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να ξενερώσεις και δεν θα θέλεις να ακουμπήσεις το παιχνίδι... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, leros2004 είπε

115 screen scale, Ultra AA, HH PP, High Textures, ολα τα άλλα very low. 80fps (με fps limit απο adrenaline). Με 120 screen scale πέφτω σε fps... 

Για το freesync ναι προσθέτει lag, αλλά δεν την παλεύω τη σπαστική μεσαία γραμμή...  

Στο λέω γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να ξενερώσεις και δεν θα θέλεις να ακουμπήσεις το παιχνίδι... 

Την σπαστική μεσαία γραμμή τη βλεπω μόνο στο 60Hz μονιτορ-TV μου και άρχισα να το παρατηρώ αφού πήγα σε 144Hz εννοείται! Το HH δε μου έρχεται τι ειναι, το PP βάλτο medium όχι πως έχει διαφορά, ισχύει το 120 scale σε σφάζει τα FPS βέβαια εξαρτάται και την κάρτα. Στα 115 τι πιανει; Γιατι άμα δεν ρίχνει πολυ ίσως αξίζει να το κατεβάσω στα 115 και να μην κλαίω τα FPS. Με screen scale 100 και competitive settings  έβγαζα 120~145 με 1060, 1080p

Επεξ/σία από thetiesthatbind
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Την σπαστική μεσαία γραμμή τη βλεπω μόνο στο 60Hz μονιτορ-TV μου και άρχισα να το παρατηρώ αφού πήγα σε 144Hz εννοείται! Το HH δε μου έρχεται τι ειναι, το PP βάλτο medium όχι πως έχει διαφορά, ισχύει το 120 scale σε σφάζει τα FPS βέβαια εξαρτάται και την κάρτα. Στα 115 τι πιανει; Γιατι άμα δεν ρίχνει πολυ ίσως αξίζει να το κατεβάσω στα 115 και να μην κλαίω τα FPS. Με screen scale 100 και competitive settings  έβγαζα 120~145 με 1060, 1080p

Το ΗΗ τίποτα, λάθος πάτησα εγώ :P

Με rx580 αλλά είμαι με Ultrawide οθόνη (2560x1080). Στα 115 screen scale με uncapped τα fps έχω ~100fps, αλλά όχι σταθερά, ειδικά αμά μπώ μεσα σε smoke granade χτυπάω 45-55αρια fps..

To PP σε μένα δεν έχει  μεγάλη διαφορά σε fps (1-3 λιγότερα)  

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, leros2004 είπε

Το ΗΗ τίποτα, λάθος πάτησα εγώ :P

Με rx580 αλλά είμαι με Ultrawide οθόνη (2560x1080). Στα 115 screen scale με uncapped τα fps έχω ~100fps, αλλά όχι σταθερά, ειδικά αμά μπώ μεσα σε smoke granade χτυπάω 45-55αρια fps..

To PP σε μένα δεν έχει  μεγάλη διαφορά σε fps (1-3 λιγότερα)  

Όπως τα λες ακριβώς, ίσως να κάνουμε κανα τοπικ με optimal settings για PUBG. Κατάλαβα σε κόβει πολυ μέσα στο smoke

Δεν πιστεύω τώρα που έβαλαν το sharpen σαν επιλογή να μην κανει sharp την εικόνα το PP και να βάζει blur? Γιατι έχω λίγο καιρό να παίξω λόγω άθλιου μονιτορ

Επεξ/σία από thetiesthatbind

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...