Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες 

CPU:RYZEN 3 2200G QUAD CORE 3,5GHZ (3,7GHZ OC) 4 THREADS

RAM:G.SKILL RIPJAWS V 2X4GB 3,200MHZ DDR4 CAS:16

PSU:FORCE 500W

MOBO:MSI B350M PRO-VDH

CASE:COOLERMASTER ELITE 342 

HDD:TOSHIBA 500GB

GPU:RADEON VEGA 8 GRAPHICS (ΤΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΔΗΛΑΔΉ)

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΧΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ 

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΟ GAMING BUDGET BUILD:

ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΊΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ GAMES (ΟΠΩΣ FORTNITE,GTA5,PUBG,PES18,FIFA18,BATTLEFIELD5,NFS PAYBACK)

*ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΆΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΊΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ MONITOR(ΕΩΣ 100€)

*ΓΙΑ SSD M.2 ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΝ ΧΕΙΜΏΝΑ 

ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ OC ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΆ ΤΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το συγκεκριμένο τροφοδοτικό και τα παράγωγά του το διαγράφεις άμεσα.

Για μέτρια γραφικά και τιποτα 30fps πιθανότατα να μπορεί να τρέξει τα παιχνίδια που λες.

Επίσης με 8γιγα ραμ και τα γραφικά του επεξεργαστή ίσως να μην είναι αρκετά μιας και χρησιμοποιείται η ram ως vram

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

το συγκεκριμένο τροφοδοτικό και τα παράγωγά του το διαγράφεις άμεσα.

Για μέτρια γραφικά και τιποτα 30fps πιθανότατα να μπορεί να τρέξει τα παιχνίδια που λες.

Επίσης με 8γιγα ραμ και τα γραφικά του επεξεργαστή ίσως να μην είναι αρκετά μιας και χρησιμοποιείται η ram ως vram

Φίλε Χρήστο εχω δει το παρόμοιο build(χωρις το case και το psu που θα βαλω εγω)να παιζει αυτα τα παιχνιδια καποια στα 40 με 50 εως και 60 fps

Δημοσ.

τα παιχνίδια που αναφέρεις έχουν σοβαρό multiplayer και οταν το σύστημα χρειαστεί την έξτρα δύναμη μάντεψε ποιος θα ψοφήσει😅

για μένα δώσε το 50αρικο και πήγαινε στην 2400G η κοίτα τίποτα σε μεταχειρισμένα.

Μου βάζεις μέσα BF5 και γενικότερα FPS που καμία σχέση δεν έχουν τα καρέ που βλέπεις σε campaign με αυτά που θα δεις στο multi οταν θα έχει να φορτώσει τις καταστροφές του χάρτη κλπ realtime.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

τα παιχνίδια που αναφέρεις έχουν σοβαρό multiplayer και οταν το σύστημα χρειαστεί την έξτρα δύναμη μάντεψε ποιος θα ψοφήσει😅

για μένα δώσε το 50αρικο και πήγαινε στην 2400G η κοίτα τίποτα σε μεταχειρισμένα.

Μου βάζεις μέσα BF5 και γενικότερα FPS που καμία σχέση δεν έχουν τα καρέ που βλέπεις σε campaign με αυτά που θα δεις στο multi οταν θα έχει να φορτώσει τις καταστροφές του χάρτη κλπ realtime.

Δεν εχω θεμα στα γραφικα μπορω και να παιζω στα 720p στα low εγω θελω απλα να παιζει το παιχνίδι χωρις αρκετα κολλήματα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ryzen 5 2400G ή έστω και 2200G, G. Skill FlareX 16 GB 3200 MHz @ 14 CAS RAM και B450 Tomahawk MSI για αξιοπρεπέστατο gaming με APU Ryzen  και καλό air-flow να χτυπάει αέρας και τα VRMs γιατι θα ειναι ζεστα λόγω APU, οπότε θες καλη MOBO οπως η Tomahawk πχ ειδικά από τη στιγμή που θέλεις να κανεις και ενα μικρο OC. 

Φυσικά με SSD, αυτο ειναι αδιαπραγμάτευτο εν έτη 2018

Επεξ/σία από thetiesthatbind
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε

Ryzen 5 2400G, G. Skill FlareX  16 GB 3200 MHz @ 14 CAS RAM και B450 Tomahawk MSI για αξιοπρεπέστατο gaming με APU Ryzen  και καλό air-flow να χτυπάει αέρας και τα VRMs γιατι θα ειναι ζεστα λόγω APU.

Φυσικά με SSD, αυτο ειναι αδιαπραγμάτευτο εν έτη 2018

Φίλε για το συγκεκριμένο build θελω να μου πεις, 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dedopoulos είπε

Φίλε για το συγκεκριμένο build θελω να μου πεις, 

Για το συγκεκριμένο σου λέω και εγώ, πως θα έπρεπε να ειναι. Αλλιως ενταξει καλουτσικο ειναι, αλλα σίγουρα θέλει SSD, PSU για πέταμα όπως και η MOBO

Δημοσ.

πέρα από το Fortnite που είναι σχετικά ελαφρύ τα υπόλοιπα σε medium και low settings, 1080p/30fps+
σε μερικούς μήνες θα σου πρότεινα να μαζέψεις χρήματα  και να βάλεις μια κάρτα γραφικών της τάξεως της GTX 1060, πιστεύω τώρα που βγάζει καινούργιες κάρτες η Nvidia να την βρεις κοντά στα 150€ η το αντίστοιχο  νέο μοντέλο....

Για μόνιτορ βάλε κάνα 20αρι παραπάνω και πάρε https://www.skroutz.gr/s/11453392/Dell-S2218H.html# 

Δημοσ.

Για το συγκεκριμένο σου λέω και εγώ, πως θα έπρεπε να ειναι. Αλλιως ενταξει καλουτσικο ειναι, αλλα σίγουρα θέλει SSD, PSU για πέταμα όπως και η MOBO

Ssd m.2 samsung 970 evo 250gb λογικα θα τον προσθέσω τον χειμώνα σχετικα με το psu και το case το πηρα απο εναν φίλο μου πολυ φθηνα γιαυτο για να κερδισω καποια χρηματα και επίσης η mobo τι εχει;εχει 4 θυρες για Ram υποστηρίζει M.2 ειναι Β 350M και οχι A εχει καλο bios menu μου προτινεις καποια αλλη;στα ιδια λεφτα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι δεν έχει ειναι το θέμα. Δεν έχει καλά VRM και θέλει BIOS Update. Άσε τις τσιγκουνιές και πάρε την Tomahawk B450 και βάλε fan να χτυπάει τα VRMs. Αλλιώς μην κάνεις overclock και βολέψου με αυτα που έχεις. Έτσι και αλλιως με αυτο το τροφοδοτικο καλο θα ηταν να μην κάνεις oc. O 860 sta 63 EUR ειναι υπέρ αρκετός. Μη ξοδευτείς σε M2. 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

πέρα από το Fortnite που είναι σχετικά ελαφρύ τα υπόλοιπα σε medium και low settings, 1080p/30fps+
σε μερικούς μήνες θα σου πρότεινα να μαζέψεις χρήματα  και να βάλεις μια κάρτα γραφικών της τάξεως της GTX 1060, πιστεύω τώρα που βγάζει καινούργιες κάρτες η Nvidia να την βρεις κοντά στα 150€ η το αντίστοιχο  νέο μοντέλο....

Για μόνιτορ βάλε κάνα 20αρι παραπάνω και πάρε https://www.skroutz.gr/s/11453392/Dell-S2218H.html# 

Φιλε ξερω τωρα που θα βγουν οι 1180 θα πέσουν οι τιμες αρκετά την αναβαθμιση της καρτας γραφικων την σκέφτομαι γυρο στο επομενο καλοκαιράκι 

Τι δεν έχει ειναι το θέμα. Δεν έχει καλά VRM και θέλει BIOS Update. Άσε τις τσιγκουνιές και πάρε την Tomahawk B450 και βάλε fan να χτυπάει τα VRMs. Αλλιώς μην κάνεις overclock και βολέψου με αυτα που έχεις. Έτσι και αλλιως με αυτο το τροφοδοτικο καλο θα ηταν να μην κάνεις oc.

Δεν εχω σκοπο να κανω μπορει μια δυο φορες τιποτα παραπανω λογο τροφοδοτικού κυριους και κακου af

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...