panossar95 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Η αλήθεια είναι ότι και εγώ το σκέφτομαι για αγορά εδω και πολύ καιρό. Αλλά προς το παρόν σκέφτομαι τη τιμή του. Για εμένα, προσωπικά, είναι αρκετά ψηλά τα 205, όταν έχω ηδη αγοράσει κονσόλα 500. Σαν πρόσθετο εννοώ. Προτιμώ να πάρω 5-6 παιχνίδια που δεν έχω παίξει ή να κρατήσω για αυτά που έρχονται. Τα θεωρώ πιο σημαντικα από το VR Βέβαια η εμπειρία που σου προσφέρει είναι κάτι ξεχωριστό λίγο που το έχω χρησιμοποιήσει. Ίσως στο μέλλον το τσιμπήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δεν είναι μικρός αριθμός, αλλά πιστεύω ότι και η ίδια η sony περίμενε μεγαλύτερες πωλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Med_ss_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Comic maniak είπε Σιγα το επιτευγμα. Ποιο πολυ αξιζει το pc μου και το PS2 μου😁. Εμένα αξίζει περισσότερο ο eniac που έχω στην αποθήκη.. 😕 3 λεπτά πριν, zio10 είπε Δεν είναι μικρός αριθμός, αλλά πιστεύω ότι και η ίδια η sony περίμενε μεγαλύτερες πωλήσεις. Εμένα μου φαίνεται αρκετά μικρός αριθμός.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 RIP VR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, Med_ss_ είπε Εμένα αξίζει περισσότερο ο eniac που έχω στην αποθήκη.. 😕 Εμένα μου φαίνεται αρκετά μικρός αριθμός.. Το θέμα είναι οως φαίνεται στη sony, είναι ικανοποιητικό νούμερο για να συνεχίσει να το υποστηρίζει δηλαδή ή θα θεωρηθεί αποτυχημένο πείραμα; Αυτό δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Med_ss_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 13 λεπτά πριν, zio10 είπε Το θέμα είναι οως φαίνεται στη sony, είναι ικανοποιητικό νούμερο για να συνεχίσει να το υποστηρίζει δηλαδή ή θα θεωρηθεί αποτυχημένο πείραμα; Αυτό δεν ξέρω. Για να γίνεται ολόκληρη δημοσίευση για αυτό το θέμα μάλλον θα είναι ικανοποιητικός αριθμός.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Απογοητευτικά νούμερα. Το μέλλον του PSVR (και του VR γενικότερα) μοιάζει πιο δυστοπικό από ποτέ. Πραγματικά κρίμα. Είναι προφανές ότι το VR έχει τεράστια θέματα για την ώρα που το εμποδίζουν να κάνει σοβαρές πωλήσεις και δυστυχώς είναι θέματα που δεν πρόκειται να λυθούν μέσα στα επόμενα 5 με 10 χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Med_ss_ είπε Εμένα αξίζει περισσότερο ο eniac που έχω στην αποθήκη.. 😕 ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ...******Ο ENIAC είχε περισσότερες από 18.000 λυχνίες κενού και 1500 ηλεκτρονόμους. Ζύγιζε 30 τόνους και καταλάμβανε 163 τετραγωνικά μέτρα χώρο. Κατανάλωνε 140 κιλοβάτ ισχύ. ****** Η εφορια το ξερει οτι εχεις τοσο μεγαλη αποθηκη?Ειναι δηλωμενη κανονικα? Και απο που κλεβεις ρευμα?😂😋😂 Και ποια ειναι αυτη κατω δεξια? Την εχεις δηλωμενη στο ΙΚΑ η΄ δουλευει μαυρα? Βαλε της ενα 4ωρακι τουλαχιστον μην βρεις τον μπελα σου..😎 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Med_ss_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ...******Ο ENIAC είχε περισσότερες από 18.000 λυχνίες κενού και 1500 ηλεκτρονόμους. Ζύγιζε 30 τόνους και καταλάμβανε 163 τετραγωνικά μέτρα χώρο. Κατανάλωνε 140 κιλοβάτ ισχύ. ****** Η εφορια το ξερει οτι εχεις τοσο μεγαλη αποθηκη?Ειναι δηλωμενη κανονικα? Και απο που κλεβεις ρευμα?😂😋😂 Και ποια ειναι αυτη κατω δεξια? Την εχεις δηλωμενη στο ΙΚΑ η΄ δουλευει μαυρα? Βαλε της ενα 4ωρακι τουλαχιστον μην βρεις τον μπελα σου..😎 Σαράβαλο είναι, μην ψάχνεις.. Δεν την χρησιμοποιώ.. Όσο για την αποθήκη.. Άσε, μεγάλη ιστορία.. Ο ξάδελφος της νύφης του θείου της νονάς μου είναι εφοριακός και κάνει τα στραβά μάτια.. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Med_ss_ είπε Σαράβαλο είναι, μην ψάχνεις.. Δεν την χρησιμοποιώ.. Όσο για την αποθήκη.. Άσε, μεγάλη ιστορία.. Ο ξάδελφος της νύφης του θείου της νονάς μου είναι εφοριακός και κάνει τα στραβά μάτια.. 😛 Α..... Γι αυτο μας τα λες ολα φορα παρτιδα χωρις να φοβασαι μην σε καρφωσει κανενας...😉 Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από ZELOMOTH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Med_ss_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Α..... Γι αυτο μας τα λες ολα φορα παρτιδα χωρις να φοβασαι μην σε καρφωσει κανενας...😉 Χαχα, ε, παίζουμε τώρα; 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 52 λεπτά πριν, Malthador είπε Απογοητευτικά νούμερα. Το μέλλον του PSVR (και του VR γενικότερα) μοιάζει πιο δυστοπικό από ποτέ. Πραγματικά κρίμα. Είναι προφανές ότι το VR έχει τεράστια θέματα για την ώρα που το εμποδίζουν να κάνει σοβαρές πωλήσεις και δυστυχώς είναι θέματα που δεν πρόκειται να λυθούν μέσα στα επόμενα 5 με 10 χρόνια. To θέμα είναι ότι είναι κρίσιμο το σημείο για το αν οι πωλήσεις θα θεωρηθούν καλές ώστε να συνεχίσει να εξελίσσεται ή θα καταντήσει kinect - move... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stryder Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Τι να πω, το νούμερο αντικειμενικά δεν λέει κάτι συγκριτικά με τον συνολικό αριθμό των PS4 που έχουν πουληθεί, Ίσα ίσα που μπορεί και να χαρακτηριστεί ακόμα και κάτω των προσδοκιών. ( Υποθέτω). Σαν gadget ποτέ μου δεν το συμπάθησα αλλά και ούτε με τράβηξε και εδώ που τα λέμε το ποιο σημαντικό game / feature που έχει ( αν δεν κάνω λάθος) είναι μόνο το Resident evil 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 3 minutes ago, zio10 said: To θέμα είναι ότι είναι κρίσιμο το σημείο για το αν οι πωλήσεις θα θεωρηθούν καλές ώστε να συνεχίσει να εξελίσσεται ή θα καταντήσει kinect - move... Το Kinect πούλησε κοντά 30m και η MS το παράτησε,ενώ η Sony σκοτωσε το PSV με 15m πωλήσεις. Λες τα 3m να είναι αριθμός που δείχνει ευοίωνο το μέλλον του PSVR; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Το Kinect πούλησε κοντά 30m και η MS το παράτησε,ενώ η Sony σκοτωσε το PSV με 15m πωλήσεις. Λες τα 3m να είναι αριθμός που δείχνει ευοίωνο το μέλλον του PSVR; Όχι και τόσο, αλλά είναι κι αυτό που λέει ο μεντεσές, ότι για να κάνουν ανακοίνωση για το θέμα μήπως είναι σχετικά ικανοποιημένοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα