Questioner Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Είμαι στην αναζήτηση 2κυκλου για τα καθημερινά πέρα-δώθε της δουλειάς και τις βόλτες όταν το επιτρέπει ο καιρός. Θα είναι το πρώτο μου μηχανάκι (παρ' όλα αυτά έχω οδηγήσει παπιά και scooters αλλά μετακινούμαι εδώ και μια 15ετία με αυτοκίνητο) και κοιτούσα scooter (τα οποία τα σιχαίνομαι επειδή είναι αυτόματα) κοντά στα 2500-3000€. Όμως... Είδα το 310T (όπως το γράφουν στο εξωτερικό και όχι T310) και έπαθα την πλάκα μου. Τώρα σκέφτομαι λοιπόν την υπέρβαση (+1000€) για να πάω σε κάτι πιο ασφαλές από ένα scooter με μονοκάναλο ABS. Και έτσι ο κινέζος με έβαλε σε δίλημμα. 🙄 Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από Questioner 1
Dr4In Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Questioner είπε Είμαι στην αναζήτηση 2κυκλου για τα καθημερινά πέρα-δώθε της δουλειάς και τις βόλτες όταν το επιτρέπει ο καιρός. Θα είναι το πρώτο μου μηχανάκι (παρ' όλα αυτά έχω οδηγήσει παπιά και scooters αλλά μετακινούμαι εδώ και μια 15ετία με αυτοκίνητο) και κοιτούσα scooter (τα οποία τα σιχαίνομαι επειδή είναι αυτόματα) κοντά στα 2500-3000€. Όμως... Είδα το 310T (όπως το γράφουν στο εξωτερικό και όχι T310) και έπαθα την πλάκα μου. Τώρα σκέφτομαι λοιπόν την υπέρβαση (+1000€) για να πάω σε κάτι πιο ασφαλές από ένα scooter με μονοκάναλο ABS. Και έτσι ο κινέζος με έβαλε σε δίλημμα. 🙄 Γι αυτα που πληρωνεις και για πρωτη μηχανη θεωρω οτι ειναι παρα πολυ καλα χωρις να την εχω, απο πωλησεις πιστευω θα τα παει πολυ καλα, ηδη στον Πειραια μονο εχω δει γυρω στα 5-6 Zontes, + τα reviews απο παιδια που ειχαν Γιαπωνεζικα και παρολα αυτα πηγαν σε Κινεζικο γιατι ειναι ανοιχτομυαλοι και εχουν να πουν τα καλυτερα περα απο μικρο προβληματα. Η γνωμη μου ειναι μην παρεις γνωμες απο Forum, πηγαινε δες το και αν σ αρεσει παρτο, η ρωτα ιδιοκτητες και οχι σε Forum. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από Dr4In 2
Questioner Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, Dr4In είπε Γι αυτα που πληρωνεις και για πρωτη μηχανη θεωρω οτι ειναι παρα πολυ καλα χωρις να την εχω, απο πωλησεις πιστευω θα τα παει πολυ καλα, ηδη στον Πειραια μονο εχω δει γυρω στα 5-6 Zontes, + τα reviews απο παιδια που ειχαν Γιαπωνεζικα και παρολα αυτα πηγαν σε Κινεζικο γιατι ειναι ανοιχτομυαλοι και εχουν να πουν τα καλυτερα περα απο μικρο προβληματα. Η γνωμη μου ειναι μην παρεις γνωμες απο Forum, πηγαινε δες το και αν σ αρεσει παρτο, η ρωτα ιδιοκτητες και οχι σε Forum. Καλά αυτό είναι προφανές. Και πόσο μάλλον να ρωτάς σε κάποιο τεχνολογικό forum. Το post ήταν πιο πολύ για το statement και όχι τόσο για γνώμη (βέβαια αν τυχαίνει να υπάρχει κάποιος που να το έχει (χωρίς να μιλάει θεωρητικά και αφοριστικά) και μας βοηθήσει θα ήταν ιδανικό). 1
Dr4In Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, Questioner είπε Καλά αυτό είναι προφανές. Και πόσο μάλλον να ρωτάς σε κάποιο τεχνολογικό forum. Το post ήταν πιο πολύ για το statement και όχι τόσο για γνώμη (βέβαια αν τυχαίνει να υπάρχει κάποιος που να το έχει (χωρίς να μιλάει θεωρητικά και αφοριστικά) και μας βοηθήσει θα ήταν ιδανικό). Για να ειμαι ποιο ξεκαθαρος εννοουσα τα Forum που σχετιζονται με τις μηχανες, πχ mybike και moto, το μονο που κανουν ειναι να κραζουν και να προσβαλλουν και τους Reviewers στο Youtube με διαφορα επιθετα. Greek Review Part 1 Θα σου προτεινα να δεις τα βινετακια του συγκεκριμενου Youtuber ο οποιος ειναι ιδιοκτητης γνωστης και αντικειμενικος. 2
Questioner Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Dr4In είπε Για να ειμαι ποιο ξεκαθαρος εννοουσα τα Forum που σχετιζονται με τις μηχανες, πχ mybike και moto, το μονο που κανουν ειναι να κραζουν και να προσβαλλουν και τους Reviewers στο Youtube με διαφορα επιθετα. Greek Review Part 1 Θα σου προτεινα να δεις τα βινετακια του συγκεκριμενου Youtuber ο οποιος ειναι ιδιοκτητης γνωστης και αντικειμενικος. Τα έχω τσεκάρει και τα 3 parts και αυτός ήταν ένας λόγος να μπω σε μεγαλύτερο δίλημμα. 😛 1
alexinhogr Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Είναι νωρίς ακόμα, δεν έχουν χλμτρα καθόλου, αν στα 20.000 πχ σου βγάλει κανα ρουλεμάν στο μοτέρ την έκατσες, πάρε κάτι 1,500-2.000 μεταχειρισμένο και σε καμία 2-3χρονια αν βγουν καλά πάρε το ζοντες, εγώ δεν θα έπαιρνα τώρα γιατί είναι πολύ νωρίς και αυτος ο γκοργκολης πληρώνει περιοδικά youtubers και δεν συμμαζεύεται γιατί τα παίρνει λογικά πολύ φτηνά. 1
panoskatos Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Στις 30/8/2018 στις 12:04 ΠΜ, Dr4In είπε Θα δείξει παιδιά αν γίνεται το ίδιο όπως με τα κινητά τότε οι Κινέζοι μπαίνουν δυναμικά σε όλες τις κατηγορίες της αγοράς και πρέπει να είσαι ανοιχτομυαλος σε τέτοιες προτάσεις.. Φίλε δεν υπάρχει καμία επαφή σε αυτά που συγκρινεις. Άλλο ηλεκτρονικές πλακέτες φασον που στην τελική κατασκευάζονται στα εργοστάσια τους και άλλο μοτοσυκλέτα. Συγκρινεις αυγό μάτι με παστίτσιο Σε καμία περίπτωση δεν είμαι αντίθετος σε μια τέτοια αγορά αλλά να είμαστε και συγκρατημένοι σε αυτά που λέμε.
Γαλαζοαιματος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Καλησπερα παιδες. Θελω να παρω πρωτη μηχανη, Α2 κατηγορια, και ειμαι αναμεσα σε R310 και Bajaj Dominar 400. Την Bajaj την εχω δει και απο κοντα, και μου αρεσε παρα πολυ. Προσφατα ενας γνωστος πηρε εδω στη πολη μου την zontes, και την ειδα και αυτη απο κοντα, και μ αρεσε εξισου. Δυσκολευομαι να αποφασισω, και ηθελα να ρωτησω, να μου πειτε την γνωμη σας, περαν του αισθητικου, για προβληματα, οδηγικη συμπεριφορα, αντοχη κτλ. Εχω δει και εχω διαβασει reviews κυριως για την bajaj, και λενε τα καλυτερα, με γνωμονα παντα και το κοστος της. https://motom.car.gr/bikes/view/34777226/ https://motom.car.gr/bikes/view/313856820/#bigger-photos
Bitbit Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Περιμένουμε να διαβάσουμε απόψεις (κλασικά αρνητικές, για κινεζιές....) από άτομα που δεν έχουν καν αγγίξει τα μηχανάκια. Άντε να δούμε ποιος θα κάνει την αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα