Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα δείξει παιδιά αν γίνεται το ίδιο όπως με τα κινητά τότε οι Κινέζοι μπαίνουν δυναμικά σε όλες τις κατηγορίες της αγοράς και πρέπει να είσαι ανοιχτομυαλος σε τέτοιες προτάσεις.. Τωρα αν θα φάω τα μούτρα μου με τέτοια μηχανή οκ θα πάρω το μάθημα μου και θα κοιτάξω να την αλλάξω με κατι ποιο "σίγουρο" 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλειστηκε σημερα το yamaha mt03. Τεταρτη το παραλαμβανω. Οχι για μην λετε πως εχω την παπποιυδιερα . 😋😋

maxresdefault.jpg

Επεξ/σία από mp123
  • Like 3
Δημοσ.
14 ώρες πριν, mp123 είπε

Κλειστηκε σημερα το yamaha mt03. Τεταρτη το παραλαμβανω. Οχι για μην λετε πως εχω την παπποιυδιερα . 😋😋

maxresdefault.jpg

Ωραιο εργαλειο ποσο το πηρες 5500€? 

Καλοριζικο!

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Dr4In είπε

Ωραιο εργαλειο ποσο το πηρες 5500€? 

Καλοριζικο!

5400 με το κλειδι στο χερι. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/8/2018 στις 12:04 ΠΜ, Dr4In είπε

Θα δείξει παιδιά αν γίνεται το ίδιο όπως με τα κινητά τότε οι Κινέζοι μπαίνουν δυναμικά σε όλες τις κατηγορίες της αγοράς και πρέπει να είσαι ανοιχτομυαλος σε τέτοιες προτάσεις

Δε θα γινει αυτο γιατι εδω μιλαμε για heavy duty κατασκευες,με πολλες πιεσεις και ζορια.

Στα κινητα ειναι ευκολο να αντιγραψεις μια τεχνογνωσια "Α" και να φτιαξεις ενα σασι με μετρια υλικα , αλλα στις μηχανες που εχουν φθορες με ολη τη σημασια της λεξης δε μπορουν να κανουν και πολλα σε βαθος χρονου.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 11/11/2018 στις 3:40 ΜΜ, Nerven είπε

Κυκλοφορεί το r310 Ελλάδα ή το περιμένουμε ακόμα;

Φέρανε καμια 20-30ρια και τώρα Ιανουάριο-Φεβρουάριο πάλι, λέει ο αντιπρόσωπος εδώ. Οι αντιπροσωπείες τα έχουν κρατήσει test ride, αμα θες να πας να το δεις.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πάντως για ακόμα μία φορά απο αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε η συζήτηση, τελικά κανείς δεν έχει άποψη και δεν έχει δοκιμάσει κάποιο απο τα μοντέλα της ζοντας. 

προσωπικά καταλαβαίνω τι θέλει να πεί ο φίλος κάνοντας αναφορά σε χιαομι και σαμσυνκγ, έχοντας πάθει απο κινέζικα παλαιότερα δεν άλλαζα τα σαμσουνγ αλλά εδώ και 2 χρόνια έχοντας χιαομι δεν θα αγόραζα ποτέ σαμσουνγ. 

Μήπως εν τέλει ήρθε η ώρα να πούμε το ίδιο και για τα κινέζικα μηχανάκια ειδικά όταν βλέπεις μία σοβαρή προσπάθεια ακόμα απο την βιομηχανία της εταιρίας. Προσωπικά εγώ είμαι φανατικός Ιάπωνας ούτε για Ευρώπη δεν θέλω να ακούω (δεν το αναφέρω για να ανοίξω το ασκό του Αιόλου), αλλά για να δούμε εάν εντέλει η Κίνα αρχίζει να κάνει σοβαρές προσπαθείς σε όλα της.

Προσωπικά εγώ είδα το Τ310 και έπαθα την πλάκα μου και ειδικά με όλα αυτα τα ηλεκτρονικά, και πραγματικά θα με ενδιέφερε η αγορά του. Υπάρχει κάποιος φίλος που τα έχει δοκιμάσει η το έχει τελικά να μας πεί καμία άποψη αντικειμενική.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, koylis.ch είπε

Πάντως για ακόμα μία φορά απο αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε η συζήτηση, τελικά κανείς δεν έχει άποψη και δεν έχει δοκιμάσει κάποιο απο τα μοντέλα της ζοντας. 

προσωπικά καταλαβαίνω τι θέλει να πεί ο φίλος κάνοντας αναφορά σε χιαομι και σαμσυνκγ, έχοντας πάθει απο κινέζικα παλαιότερα δεν άλλαζα τα σαμσουνγ αλλά εδώ και 2 χρόνια έχοντας χιαομι δεν θα αγόραζα ποτέ σαμσουνγ. 

Μήπως εν τέλει ήρθε η ώρα να πούμε το ίδιο και για τα κινέζικα μηχανάκια ειδικά όταν βλέπεις μία σοβαρή προσπάθεια ακόμα απο την βιομηχανία της εταιρίας. Προσωπικά εγώ είμαι φανατικός Ιάπωνας ούτε για Ευρώπη δεν θέλω να ακούω (δεν το αναφέρω για να ανοίξω το ασκό του Αιόλου), αλλά για να δούμε εάν εντέλει η Κίνα αρχίζει να κάνει σοβαρές προσπαθείς σε όλα της.

Προσωπικά εγώ είδα το Τ310 και έπαθα την πλάκα μου και ειδικά με όλα αυτα τα ηλεκτρονικά, και πραγματικά θα με ενδιέφερε η αγορά του. Υπάρχει κάποιος φίλος που τα έχει δοκιμάσει η το έχει τελικά να μας πεί καμία άποψη αντικειμενική.

Και εγω αυτο κοιταω τωρα ρεαλιστικα ειναι η καλυτερη προταση σε συγκριση με τα αλλα Zontes, εχει χωρους, εχει προστατευτικα καγκελα γενικα ειναι μια ποιο προσεγμενη και αναβαθμισμενη εκδοση των αλλων 2.

Τωρα μην περιμενεις αποψεις αντικειμενικες σε Forum, Ελληνικα, υπαρχουν 2-3 ατομα τα οποια θα ειναι αντικειμενικα ολοι οι αλλοι θα κραζουν απλα και μονο λογο της χωρας προελευσης. Απλα βρες καποιο ατομο που ξερει απο μηχανες εχει ανοιχτο μυαλο να το δει και να σου πει την γνωμη του. 

Σιγουρα ειναι μειων τα πλαστικα, αλλα για ολα τα αλλα ο χρονος θα δειξει.

• Like 1
Δημοσ.

Προς το παρόν υπάρχουν πολλά reviews και θετικό feedback από τα benelli. 

Προσωπικά έχω δει σε έκθεση τα περισσότερα μοντέλα της benelli και έχω εντυπωσιαστεί από την ποιότητα κατασκευής τους. Κλάσης ανώτερη από την σημερινή Honda και Suzuki. 

Βρέθηκα σε έμπορο της KTM και είδα από κοντά το Dominar 400 και τα άλλα δύο γυμνά της bajaj που μου διαφεύγουν αυτή την στιγμή τα "ονόματα" τους. 

Και αυτά τα μηχανάκια ήταν ποιοτικά και θα μπορούσαν να έχουν στο ντεπόζιτο τους το σήμα από κάποιο ιαπωνεζικο κατασκευαστή. 

Τα zontes δεν τα έχω δει ακόμα από κοντά , έχω δει σε βίντεο το T310 adventure και από σχεδιασμό τουλάχιστον τα σπάει. 

Προτεραιότητα έχω θέσει να κάνω test ride στα μηχανάκια της benelli ,trk 502 & bn302 σίγουρα .Διότι μου φαίνονται πολύ ολοκληρωμένες προτάσεις. 

Μετέπειτα θα δοκιμάσω τις bajaj και της Zontes. 

Αυτή την στιγμή οι μεγάλοι γνωστοί Ιάπωνες και Ευρωπαίοι μας δουλεύουν ψιλό γαζί,  βγάλανε τα μικρά 250&300 κυβικά σε τιμές τραγικές για τα κυβικά τους. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτάξτε μέχρι σήμερα έχοντας 2 Χοντα σκουτερ 150,στην κατοχή μου,και έχοντας πιει το λάδι τους. Ποτέ δεν με πρόδωσαν, και έχουν έρθει 3 διαφορετικοί φίλοι με Piaggio και διαφορετικά μοντέλα και μου λέγαν έχω αυτό το σοβαρό πρόβλημα (διαφορετικά προβλήματα) και σοβαρά, και με ρωτούσαν τι φταίει, έπαιρνα το κλειδί τους και έδειχνα την μάρκα και έλεγα αυτό φταίει, και συμπλήρωνα ότι πληρώνεις παίρνεις.  Δεν το λέω για διαφήμιση ή δυσφήμιση ή για να μου απαντήσετε άσχημα της πιαζιο οι φαν. Το ξέρω μπορεί να έτυχε μπορεί χίλια δυο. Απλώς θέλω να πω πόσο σκαλωμενος ήμουν με ιαπωνικά, και τώρα βλέποντας όλη αυτή την προσπάθεια και δουλειά από τους Κινέζους έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό, ποια άλλη εταιρεία έχει όλα αυτά τα ηλεκτρονικά και ότι έχει το Τ310 και ας είναι με διπλάσια τιμή, κανένα.  Σχεδόν όμοιο είναι cb500xτο τελευταίο που παρουσίασε η Χοντα και ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει. 

Και μην πεταχτεί κάποιος να μου πει αυτά τα ηλεκτρονικά θα πληρώνεις μεθαύριο, γιατί δεν νομίζω ότι και ο Ιάπωνας στα δικά του ηλεκτρονικά τα βγάζει Ιαπωνία, εισαγωγή από Κίνα είναι. Και όσο για την κλασική ρήση Ιταλικά σκάρτα ηλεκτρικά,ενώ ο Ιάπωνας εγγύηση δεν παθαίνει τίποτα, γιατί;;;  μήπως γιατί όλα αυτά τα ηλεκτρονικά δεν τα είχε ο Ιάπωνας, και τώρα που πέρασε ο καιρός και έβαλε και ο Ιάπωνας χίλια δυο ηλεκτρονικά πάνω έχει πάλι το ίδιο όνομα δεν νομίζω. 

Μήπως εν τέλει ο Κινέζος έχει σοβαρέψει και βγάζει εργαλεία, ποιος θα ξέρει ο χρόνος και η ιστορία θα δείξει. 

Επεξ/σία από koylis.ch
Ορθογραφία
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...