Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 19/8/2018 στις 9:35 ΜΜ, Dr4In είπε

Εγω αυτο που ζηταω απο μια μηχανη ( θα ειναι η πρωτη μου μηχανη) ειναι  να με πηγαινει απο το Α σημειο στο Β οσο πιο ασφαλες γινεται, με μια ωραια αισθηση και οδικη συμπεριφορα.

Δε μας εχεις πει πολλα για να σε βοηθησουμε.

Θες μονο street? Θα τα μισησεις εαν θες να πηγαινεις απο το Α στο Β,γιατι ειναι πολυ αβολη η θεση τους.

Θες μονο καινουργιο; Αναγκαστικα θα παρεις καποιο κινεζικο.

Ψαξε να οδηγησεις μερικα μηχανακια,ειτε γνωστων σου,ειτε σε test drive,για να δεις τι σου αρεσει πραγματικα να οδηγησεις.

Μπορει τελικα να καταληξεις ακομα και σε καποιο motard ή on-off.

Πολλες οι επιλογες,αλλα για αυτο που ζητας δεν αξιζει το street.

Εαν θες street ντε και καλα σε αυτα τα λεφτα μπορεις να βρεις ενα καλο μεταχειρισμενο  r6 του 06-'07 ή καποιο honda cbr RR600 και να μην εχεις κανενα προβλημα.

Μπορει να σου ακουστει παλιο το 2006 μιας και δεν εχεις εμπειρια απο τετοια μηχανακια,αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι και τοσο παλια.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, tzotzo said:

Καμμία. Πρότεινε στον άνθρωπο και μοντέλα μεταχειρισμένα στα 3500€ που για δύο χρόνια δεν θα πάθουν καμμία βλάβη.

Honda CB250 το μονοκυλινδρο με το ταμπουράκι πίσω. Απλό και σκλί.

Δημοσ.

με 3800 - 4000 καινουργιο ιαπωνικο για πρωτη μηχανη εχει 3 επιλογες.  kawasaki z250  ,  kawasaki ninja 250 sl  ,  suzuki gsx250 r.   και τα τρια με abs.

Δημοσ.

Δεν εχω κατσει πανω σε Street ακομα αλλα την θεωρω πιο βολικη απο μια SuperSport πχ και ειναι πιο κοντα στο στυλ μου, σαφως σε μια πολη με πολυ κινηση κλπ θα γινεται κουραστικη, αλλα δεν νομιζω περισσοτερο απο ενα παπι. Επειδη θα ειναι η πρωτη μου μηχανη θελω να ειναι και αυτη που μου αρεσει περισσοτερο στα λεφτα που διαθετω και αυτη μεχρι στιγμης ειναι η Daytona R310 που κοστιζει λιγο παραπανω απο οσο ενα Crypton X. Πολυ ευχαριστως να επαιρνα μια Duke 390 του 2017-18 αλλα δεν μου φτανουν τα λεφτα και στην Ελλαδα του σημερα δεν μαζευονται, CBF, YBR κλπ μπορω να με φανταστω επισης να της οδηγω αλλα δεν τρελενομαι με την εμφανιση τους πολυ μικρες και λεπτες μηχανες που φαινονται σαν παιχνιδακια. 

Απο παπια θα μπορουσα να με φανταστω να οδηγω μονο την Yamaha Exciter 150 και Honda Supra GTR 150 τα οποια δεν εχουν ερθει Ελλαδα, δεν ξερω αν θα ερθουν και ποσο θα κοστιζουν ακριβως, κατι μου λεει οτι θα κοστιζουν οσο μια καινουργια 250-300CC μοτοσυκλετα.

Μεταχειρισμενο επειδη δεν εχω τις γνωσεις καλο θα ηταν να μην παρω για να μην με κοροιδεψουν, ακομη και σε μηχανικο δικο μου να το παω ποτε δεν ξερεις τι γινεται. Οποτε αν δεν παρω Daytona R310 που μεχρι στιγμης δεν εχω σοβαρο λογο να μην την παρω τι αλλο θα μπορουσα να παρω σε Street?

Δημοσ.
Στις 19/8/2018 στις 10:36 ΜΜ, VonLoutsos είπε

Η Daytona αν δεν κάνω λάθος είναι του Γκοργκολη φασονομηχανάκια. Το πρόβλημα με όλα αυτά τα κινεζομηχανάκια είναι η ποιότητα και η αντοχή στον χρόνο, αλλά πρέπει να πούμε οτι η τιμή για αυτά που προσφέρει είναι αρκετά καλή(προσωπικά το Hobby 125 είναι ωραίο μαραφέτι). Προσωπικά δεν θα το πρότεινα γιατί τώρα βγήκε οπότε όλο και κάποιες παιδικές ασθένειες θα έχει. Θα σου πρότεινα Duke 390 αλλά κοίταξα και έχει 2Κ παραπάνω. Τσέκαρε μήπως βρεις το προηγούμενο μοντέλο στα 3600(νομίζω έπαιζε προσφορά) και να ξέρεις οτι και αυτό η Bajaj το φτιάχνει στην Ινδία. Αυτά από εμένα :)

Υ.Γ Ο Τύπος λογικό είναι να τα επαινεί όσο μπορεί γιατί παίρνει χρήματα μέσω των διαφημίσων και είναι δύσκολο σε τόσο μικρή αγορά να το παίξεις κομμάντο και να πεις τα πράγματα ακριβώς ώς έχουν. Για αυτό κοιτάμε όπου μπορούμε ξένα review.

Έχει δίκιο ο φίλος .

το duke είναι εξαιρετική επιλογή . 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Έχει δίκιο ο φίλος .

το duke είναι εξαιρετική επιλογή . 

δεν θα το ελεγα. εγω σε καμια δεκαρια μερες θα παρω σε αυτη την κατηγορια μηχανη το απεριψα με το που το ειδα.  αλλα ο καθενας με τα γουστα του.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Dr4In είπε

αλλα δεν νομιζω περισσοτερο απο ενα παπι.

Να νομιζεις.Τιποτα πιο κουραστικο απο μια σκυφτη μηχανη μεσα στην κινηση.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 25/8/2018 στις 4:30 ΜΜ, mp123 είπε

με 3800 - 4000 καινουργιο ιαπωνικο για πρωτη μηχανη εχει 3 επιλογες.  kawasaki z250  ,  kawasaki ninja 250 sl  ,  suzuki gsx250 r.   και τα τρια με abs.

Οτι λεει ο φιλος.Επισης θα προσθετα το benelli BN251 http://www.benelli-moto.gr/motosikletes/bn-251/

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, moysatos79 είπε

Οτι λεει ο φιλος.Επισης θα προσθετα το benelli BN251 http://www.benelli-moto.gr/motosikletes/bn-251/

Εχει πεσει στο ματι μου και αυτη η μηχανη, σαφως ειναι πολυ ωραια αλλα δεν μου δινει κατι για να την εμπιστευτω περισσοτερο απο μια Zontes η Bajaj πχ.

Εγω σκεφτομαι να τολμησω να κανω το βημα προς την Daytona R310 και αν ειναι να τα φαω τα μουτρα μου θα τα φαω επειδη γουσταρα, και εφοσον τα φαω θα μπω και εγω στο γκρουπ των Ιαπωνικων μονο! Αγαπω Ιαπωνια περισσοτερο απο οσο φανταζεστε αλλα οι τιμες τους δεν δικαιολογουντε.

Θα αποφασισω με τα πρωτα Review που θα ανεβουν, εχουν αργησει πολυ η αληθεια ειναι.

Επεξ/σία από Dr4In
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dr4In είπε

Εχει πεσει στο ματι μου και αυτη η μηχανη, σαφως ειναι πολυ ωραια αλλα δεν μου δινει κατι για να την εμπιστευτω περισσοτερο απο μια Zontes η Bajaj πχ.

Εαν ειναι η ιδια benelli και δεν εχει αλλαξει τα τελευταια χρονια μια χαρα την εμπιστευεσαι και πιο πολυ απο zontes ή bajaj, που και μονο που γραφω το ονομα τους ντρεπομαι :P

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, talibanakos είπε

Εαν ειναι η ιδια benelli και δεν εχει αλλαξει τα τελευταια χρονια μια χαρα την εμπιστευεσαι και πιο πολυ απο zontes ή bajaj, που και μονο που γραφω το ονομα τους ντρεπομαι :P

230 δις εσοδα εχει η Bajaj,μαλλον για να πουλαει τοσα κομματια δεν ειναι και να ντρεπεσαι να γραφεις το ονομα της.Λεω εγω τωρα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, LouCi4er είπε

230 δις εσοδα εχει η Bajaj,μαλλον για να πουλαει τοσα κομματια δεν ειναι και να ντρεπεσαι να γραφεις το ονομα της.Λεω εγω τωρα.

Οτι πεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...