stavros750 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, saruman123 είπε Εγώ είπα 450€ από Ισπανία και Ιταλία με Global και 800αρα και τα σχετικά. Μπορώ να έχω κάποιο λινκ παρακαλώ; Γιατί μόνο το geekmaxi έχω βρει προς το παρόν 😛
Constant1ne Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Επειδή κι εμένα με ενδιαφέρει το δίλημμα ανάμεσα σε Mi8 και OnePlus 6, στο skroutz είδα πως υπάρχει Mi8 128gb που είναι η έκδοση που με ενδιαφέρει με 480. Επειδή επίσης όμως ασχολούμαι με κινητά κάθε 5 χρόνια, θα έλεγε κανείς ότι υπάρχει διαφορά σε support ανάμεσα στις δύο εταιρείες; Το OnePlus υποθέτω πως θα πάρει 1-2 εκδόσεις android ακόμα. Θα περίμενε κανείς το ίδιο και για το Xiaomi; Θεωρητικά μου αρέσει περισσότερο το OnePlus.
Alexandros7474 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Υπάρχει προσφορά στο gearbeat για το oneplus 6 στα 450
stavros750 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Constant1ne είπε Επειδή κι εμένα με ενδιαφέρει το δίλημμα ανάμεσα σε Mi8 και OnePlus 6, στο skroutz είδα πως υπάρχει Mi8 128gb που είναι η έκδοση που με ενδιαφέρει με 480. Επειδή επίσης όμως ασχολούμαι με κινητά κάθε 5 χρόνια, θα έλεγε κανείς ότι υπάρχει διαφορά σε support ανάμεσα στις δύο εταιρείες; Το OnePlus υποθέτω πως θα πάρει 1-2 εκδόσεις android ακόμα. Θα περίμενε κανείς το ίδιο και για το Xiaomi; Θεωρητικά μου αρέσει περισσότερο το OnePlus. Οι περισσότερες εταιρείες από όσα έχω δει, προσφέρουν ψιλοστάνταρ αυτό που προσφέρει η OnePlus δηλαδή 2 χρόνια Software Updates και 3 Security Updates, στις ναυαρχίδες πάντα. https://www.xda-developers.com/oneplus-software-maintenance-schedule/amp/ Για Xiaomi δεν βρήκα παρόμοιο άρθρο,ούτε είχα κινητό της ναυαρχίδα να σου πω εμπειρία χρήσης,το μόνο που βρήκα είναι το άρθρο αυτό https://m.businesstoday.in/lite/story/xiaomi-stop-support-six-smartphones-miui-9-update/1/264441.html το οποίο αναφέρει ότι μέχρι πέρσι έδινε updates ακόμη και σε συσκευές του 2012.(δες και αυτό https://www.google.gr/amp/s/amp.reddit.com/r/Xiaomi/comments/8mtibg/how_is_xiaomi_with_android_and_security_updates/#ampf=undefined) Δεν θεωρώ πάντως στο κομμάτι αυτό πως έχουν διάφορες πλέον οι εταιρείες(όλες),εκτός μόνο αν κάποιον τον ενδιαφέρει το πόσο γρήγορα θα πάρει τα καινούργια updates,εκεί ναι υπάρχουν εταιρείες που ξεχωρίζουν. 3 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε Υπάρχει προσφορά στο gearbeat για το oneplus 6 στα 450 Κίνδυνος τελωνείου,απουσία dash charger και εγγύηση όχι απευθείας από την One Plus αλλά από Gearbest από όσα είχα διαβάσει στο άλλο νήμα,δεν νομίζω πως αξίζει συγκριτικά με το επίσημο eshop της One Plus Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από stavros750
SeNNinhA Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε Υπάρχει προσφορά στο gearbeat για το oneplus 6 στα 450 Μακρια απο Gearbest. Απειρα τα προβληματα με αποστολες που αναφερονται συνεχεια τον τελευταιο καιρο. Μεχρι και κενο δεμα αναφερθηκε απο συνφορουμητη οτι παρελαβε! Τελωνεια, κλοπες δεματων, καθυστερησεις, αγωνας για βασικη επικοινωνια με το Gearbest κλπ κλπ. Πολυ μεγαλο το ρισκο για οποιον νομιζει οτι η τιμη ειναι δελεαρ. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από SeNNinhA
saruman123 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, Constant1ne είπε Επειδή κι εμένα με ενδιαφέρει το δίλημμα ανάμεσα σε Mi8 και OnePlus 6, στο skroutz είδα πως υπάρχει Mi8 128gb που είναι η έκδοση που με ενδιαφέρει με 480. Επειδή επίσης όμως ασχολούμαι με κινητά κάθε 5 χρόνια, θα έλεγε κανείς ότι υπάρχει διαφορά σε support ανάμεσα στις δύο εταιρείες; Το OnePlus υποθέτω πως θα πάρει 1-2 εκδόσεις android ακόμα. Θα περίμενε κανείς το ίδιο και για το Xiaomi; Θεωρητικά μου αρέσει περισσότερο το OnePlus. Το 1+6 έρχεται με Android 8(Oreo)και είναι ήδη στην έκδοση Android 9 beta(P pier). Αναβαθμίσεις θα πάρει τουλάχιστον για 3 χρόνια(λογο Pure android) Τώρα για το Mi8 έρχεται και αυτό με android 8 δύο χρόνια και αυτό θα έχει αναβαθμίσεις(θα καθυστερήσουν όπως πάντα)αλλά έχει και την κοινότητα. 4 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε Υπάρχει προσφορά στο gearbeat για το oneplus 6 στα 450 Μακριά και αγαπημένα από το συγκεκριμένο. Επίσης χωρίς εγγυήση επίσημης αντιπροσωπείας δεν λέει....
Alexandros7474 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το 1+6 έρχεται με Android 8(Oreo)και είναι ήδη στην έκδοση Android 9 beta(P pier). Αναβαθμίσεις θα πάρει τουλάχιστον για 3 χρόνια(λογο Pure android) Τώρα για το Mi8 έρχεται και αυτό με android 8 δύο χρόνια και αυτό θα έχει αναβαθμίσεις(θα καθυστερήσουν όπως πάντα)αλλά έχει και την κοινότητα. Μακριά και αγαπημένα από το συγκεκριμένο. Επίσης χωρίς εγγυήση επίσημης αντιπροσωπείας δεν λέει.... Δηλαδή από το gearbeat δεν έχει εγγύηση αντιπροσωπείας ; Υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα ;
saruman123 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Δηλαδή από το gearbeat δεν έχει εγγύηση αντιπροσωπείας ; Υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα ; Όχι δεν έχει φυσικά, εγγύηση του GearBest ,τρέχα γύρευε. Από το επίσημο site της OnePlus εννοώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα