Προς το περιεχόμενο

Mi8, OnePlus6, honor10 ή mi mix2?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Fulgore είπε

Πώς όμως θα ξέρουμε ποιο τον καλύπτει περισσότερο η αν θα αγοράσει από Ελλάδα η Κίνα?

Γιατί έτσι όπως το αναφέρει απλά πρέπει να του προτείνεται το ακριβότερο που θα είναι και καλύτερο από το φθηνότερο honor 10.

Στην ουσία να 'χουμε λόγια να αγαπιόμαστε.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, saruman123 είπε

Με πια κριτήρια το θες?

Δεν εχω καποια συγκεκριμένα κριτήρια! Θελω ενα καλο κινητο να το κρατήσω 2 χρονια σιγουρα και να ειναι εύκολο στην χρήση του, να κραταει η μπαταρία και να μην το φόρτιζε 2-3 φορες την ημερα και να βγάζω καμία καλη φωτογραφία!

13 ώρες πριν, gippas είπε

Mi8 από Κίνα που το βρίσκεις στα 350 ευρώ. Φοβερό value for money. 

Αφρό ειναι global όμως;; Θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω με έλληνα;;

12 ώρες πριν, Fulgore είπε

Είδες πουθενά προτιμήσεις και budget η την γνωστή φόρμα συμπληρωμένη? 

Δείγμα των παραπάνω που έγραψα.

Ναι τα ειδα αυτα! Δεν με πολυ ενδιαφέρουν γενικα! Εγω χαζεύω στο Ίντερνετ και σε fb, Twitter και μιλάω στο WhatsApp 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To mi8 απο banggood στα 336 για την ακριβεια 350 μαζι με μεταφορικα.Οσον αφορα την καμερα δεν νομιζω το op6 να εχει καλυτερη απο το mi8 αντιθετως για εμενα το Mi8 κερδιζει σε αυτο το σημειο.Το μονο συν του op6 εναντι του Mi8 νομιζω ειναι αποκλειστικα το software και η υποστηριξη,τωρα εμφανισιακα εκει παιζουν τα υποκειμενικα κριτηρια προσωπικα το op6 εμφανισιακα μου αρεσει παραπανω.Ωστοσο αυτη η χρηματικη διαφορα θεωρω υπερκαλυπτει το μειονεκτιμα του mi8 σε σχεση με το op6.To μονο πραγματικα μειον του mi8 σε αυτο το σημειο και με αυτες τις τιμες ειναι το θεμα τεχνικης υποστηριξης.

Επεξ/σία από BeyondThisLife
  • Thanks 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, fanisk6 είπε

Δεν εχω καποια συγκεκριμένα κριτήρια! Θελω ενα καλο κινητο να το κρατήσω 2 χρονια σιγουρα και να ειναι εύκολο στην χρήση του, να κραταει η μπαταρία και να μην το φόρτιζε 2-3 φορες την ημερα και να βγάζω καμία καλη φωτογραφία!

Αφρό ειναι global όμως;; Θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω με έλληνα;;

ΥπάρχειGlobal αλλά κάνει 450€

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, chios είπε

430€έχει το mi8 στο banggood 350€ που το είδατε;

Με κωδικό κουπόνι 8BGM86411, -73€, μιλάμε πάντα για το κινέζικο μοντέλο αλλά με ξεκλείδωτο bootloader που έχει περαστεί η Global Rom

Επεξ/σία από stavros750
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, saruman123 είπε

Το Honor 10 και το Mi Mix 2 τα αφήνεις στην άκρη.

Τώρα σαν ποιο οικονομικό είναι το Mi8 από το 1+6 αλλά.....

Το 1+6 έχει pure android(αρα σίγουρα 2-3 χρόνια αναβαθμίσεις)έχει τον καλύτερο φορτιστή τις αγοράς (Dash 30" στο 60%) καλύτερη ανάλυση οθόνης καλύτερη κάμερα καλυτερο βίντεο σε αργή κίνηση και καλύτερο Support.

Τώρα εσύ ξέρεις τη θα διαλέξεις ανάλογα την τσέπη σου και τα γούστα σου.

Τρελή διαφορά δεν θα έχει το T από το απλό....

Οπότε ίσως και να είναι πεταμένα λεφτά.

για ποιο λόγο το λες αυτό φίλε μου?

3 ώρες πριν, saruman123 είπε

ΥπάρχειGlobal αλλά κάνει 450€

Η Global έκδοση εκτός από την rom υποστηρίζει την Β20 band των 800MHz? Επίσης η αγορά κινητού από Κίνα δεν είναι πολύ πιθανόν να επιφέρει έξτρα φόρους αφού μπορεί να το σταματήσουν στο τελωνείο? Πως το αποφεύγετε αυτό?

Επεξ/σία από jkor
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jkor είπε

Η Global έκδοση εκτός από την rom υποστηρίζει την Β20 band των 800MHz? Επίσης η αγορά κινητού από Κίνα δεν είναι πολύ πιθανόν να επιφέρει έξτρα φόρους αφού μπορεί να το σταματήσουν στο τελωνείο? Πως το αποφεύγετε αυτό

Η Global σίγουρα την υποστηρίζει, παίζει από όσα έχω διαβάσει να την υποστηρίζει ακόμη και η κινεζική version χωρίς να είμαι σίγουρος.

Τώρα περί έξτρα φόρων υπάρχουν 2-3 επιλογές που θεωρούνται ασφαλείς και δεν θα πληρώσεις τίποτα παραπάνω, δηλαδή θα αποφύγεις τελωνείο.

1)Bangood με Priority Direct Mail(η πιο ασφαλής από τις 3 βάσει εμπειριών χρηστών του forum)

2)Aliexpress απο Mi Global που κάνει τριγωνική αποστολή με DHL,δηλαδή πάει με UPS μέχρι Αγγλία,παίρνει αγγλικό τρακινγκ και το στέλνουν Ελλάδα άρα θεωρείται σαν Ευρωπαϊκό 

3)Gearbest με Belgium Registered

Το όλο θέμα είναι η εγγύηση,το οποίο εγώ προσωπικά διστάζω να πάρω ένα κινητό 400+ € από κινέζικο κατάστημα,οπότε θα κάνω λίγη υπομονή μπας και φέρει σε μερικούς μήνες κάνα skroutzομαγαζο της Global κοντά στα 400€.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, jkor είπε

Γιατι ειναι και τα δυο κατωτερα απο τα Oneplus6 και mi8(επεξεργαστης,video,φωτογραφια). Αν μιλαγαμε για το Mi mix2s τοτε εκει θα αλλαζε το πραγμα.

4 ώρες πριν, fanisk6 είπε

να κραταει η μπαταρία και να μην το φόρτιζε 2-3 φορες την ημερα και να βγάζω καμία καλη φωτογραφία!

Και αρα για ποιο λογο δεν κοιτας στο Huawei Mate 10 pro(ή το p20pro) που εχει την μεγαλυτερη μπαταρια απο ολα και βγαζει και μια χαρα φωτογραφιες?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, stavros750 είπε

Το όλο θέμα είναι η εγγύηση,το οποίο εγώ προσωπικά διστάζω να πάρω ένα κινητό 400+ € από κινέζικο κατάστημα,οπότε θα κάνω λίγη υπομονή μπας και φέρει σε μερικούς μήνες κάνα skroutzομαγαζο της Global κοντά στα 400€.

Σκρουτζομαγαζα και εγγυηση δεν παει μαζι...αν εννοεις Infoquest τοτε οι τιμες ειναι fix παντου...τωρα οι υπολοιπες εγγυησεις ειναι του καταστηματος,αρα καλυτερα να μιλησεις με τον κινεζο και να κανεις υπομονη αν χρειαστει ,παρα να έχει πάντα υγρασια το κινητο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ktlk21 είπε

Σκρουτζομαγαζα και εγγυηση δεν παει μαζι...αν εννοεις Infoquest τοτε οι τιμες ειναι fix παντου...τωρα οι υπολοιπες εγγυησεις ειναι του καταστηματος,αρα καλυτερα να μιλησεις με τον κινεζο και να κανεις υπομονη αν χρειαστει ,παρα να έχει πάντα υγρασια το κινητο...

Σε αυτό έχεις δίκιο και το έχω σκεφτεί,όχι δεν εννοούσα Infoquest γιατί όπως είπες είναι fixed,ήλπιζα απλά σε "επώνυμο" σκρουτζομάγαζο θεωρώντας έστω οτί έχουν ένα normal after sales support από το να κάθομαι να ασχολούμαι εγώ με τους κινέζους. Μπορεί να αλλάξω γνώμη βέβαια στην πορεία αλλά έτσι και αλλιώς δεν το βιάζομαι,εφόσον η Global Version(θέλω κλειδωμένο boatloader)δεν είναι κοντά στα 400€ που θέλω αλλά κάπου 450€(εξωτερικό).

Επεξ/σία από stavros750
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, jkor είπε

Η Global έκδοση εκτός από την rom υποστηρίζει την Β20 band των 800MHz? Επίσης η αγορά κινητού από Κίνα δεν είναι πολύ πιθανόν να επιφέρει έξτρα φόρους αφού μπορεί να το σταματήσουν στο τελωνείο? Πως το αποφεύγετε αυτό?

Γιατί πολύ απλά το Honor 10 και το Mi Mix 2 δεν παίζουν στην κατηγορία του Mi8 και του 1+6.

Ο @Fulgore   νομίζω ήταν κατανοητός.

Ναι η Global την υποστηρίζει την 800αρα.

Όχι όταν είναι από Ευρωπαϊκή αποθήκη ή από Bangood με Priority Direct Mail.

Όλα τα άλλα είναι ριψοκίνδυνη.

Εγώ είπα 450€ από Ισπανία και Ιταλία με Global και 800αρα και τα σχετικά.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
20 ώρες πριν, takis1984 είπε

Η πιο value for money επιλογή κατά την γνώμη μου είναι το Oneplus 6. Από την άλλη βέβαια σε λίγο καιρό είναι πολύ πιθανό να βγει το Oneplus 6T. 
Από την άλλη το Mi 8 είναι μια πολύ καλή επιλογή. Αλλά το βασικότερο είναι για το τι ψάχνεις εσύ.

Οταν βγει το OnePlus 6T μεχρι να ερθει η τιμη του σε φυσιολογικα επιπεδα σε λιγο θα βγαινει το 7. Ας παρει οποιο κινητο ειναι διαθεσιμο εκεινη την στιγμη

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...