Προς το περιεχόμενο

Mi8, OnePlus6, honor10 ή mi mix2?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για αυτα τα κινητά! Ποιο πιστεύετε ειναι το καλυτερο και ποιο πρεπει να αγοράσω;; Γενικα ειμαι λιγο άσχετος απο αυτα! 

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fanisk6 είπε

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για αυτα τα κινητά! Ποιο πιστεύετε ειναι το καλυτερο και ποιο πρεπει να αγοράσω;; Γενικα ειμαι λιγο άσχετος απο αυτα! 

Με πια κριτήρια το θες?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η πιο value for money επιλογή κατά την γνώμη μου είναι το Oneplus 6. Από την άλλη βέβαια σε λίγο καιρό είναι πολύ πιθανό να βγει το Oneplus 6T. 
Από την άλλη το Mi 8 είναι μια πολύ καλή επιλογή. Αλλά το βασικότερο είναι για το τι ψάχνεις εσύ.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Honor 10 και το Mi Mix 2 τα αφήνεις στην άκρη.

Τώρα σαν ποιο οικονομικό είναι το Mi8 από το 1+6 αλλά.....

Το 1+6 έχει pure android(αρα σίγουρα 2-3 χρόνια αναβαθμίσεις)έχει τον καλύτερο φορτιστή τις αγοράς (Dash 30" στο 60%) καλύτερη ανάλυση οθόνης καλύτερη κάμερα καλυτερο βίντεο σε αργή κίνηση και καλύτερο Support.

Τώρα εσύ ξέρεις τη θα διαλέξεις ανάλογα την τσέπη σου και τα γούστα σου.

1 ώρα πριν, takis1984 είπε

Η πιο value for money επιλογή κατά την γνώμη μου είναι το Oneplus 6. Από την άλλη βέβαια σε λίγο καιρό είναι πολύ πιθανό να βγει το Oneplus 6T. 
Από την άλλη το Mi 8 είναι μια πολύ καλή επιλογή. Αλλά το βασικότερο είναι για το τι ψάχνεις εσύ.

Τρελή διαφορά δεν θα έχει το T από το απλό....

Οπότε ίσως και να είναι πεταμένα λεφτά.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω το 5T είχε διαφορά από το 5. Πιστεύω και το 6T θα έχει κάποιες διαφορές και αν δεν ανέβει πολύ η τιμή μπορεί να είναι μια πολύ καλή αγορά. Βέβαια όλα αυτά ειναι υποθέσεις από την στιγμή που δεν έχει κυκλοφορήσει. 

Αλλά για το 6 συμφωνώ και εγώ με όσα είπες. 

Δημοσ.

One Plus 6 μόνο και μόνο για το Pure Android

Εκεί θα πήγαινα και εγώ αλλά επειδή οι τιμές των One Plus δεν πέφτουν ποτέ,θα περιμένω Mi 8 οταν πέσει στα 400€

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Με πια κριτήρια το θες?

Spoiler

Σε τετοιες περιπτωσεις/σχολια πρεπει να σταματαμε να ρωταμε τετοια πραγματα(και ας ειναι αυτονοητα)πλεον.

Εχει μαζευτει αρκετη σαβουρα στο τμημα των κινητων τους τελευταιους μηνες και δεν αξιζει να χαλαμε τσαμπα χρονο γιατι αρκετα απο αυτα τα θεματα που ανοιγονται και ο αλλος ή δεν αγοραζει τιποτα ή αγοραζει κατι αλλο απο αυτα που του προτεινονται.

Oneplus6 ή Mi8 λοιπον.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Fulgore είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Σε τετοιες περιπτωσεις/σχολια πρεπει να σταματαμε να ρωταμε τετοια πραγματα(και ας ειναι αυτονοητα)πλεον.

Εχει μαζευτει αρκετη σαβουρα στο τμημα των κινητων τους τελευταιους μηνες και δεν αξιζει να χαλαμε τσαμπα χρονο γιατι αρκετα απο αυτα τα θεματα που ανοιγονται και ο αλλος ή δεν αγοραζει τιποτα ή αγοραζει κατι αλλο απο αυτα που του προτεινονται.

Oneplus6 ή Mi8 λοιπον.

Δεν μπορώ να πω ο ts αποφασίζει ανάλογα με τις ανάγκες του και το μπάτζετ του.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι στην καθοδήγηση του σωστού (θέλω να πιστεύω) κινητού.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Δεν μπορώ να πω ο ts αποφασίζει ανάλογα με τις ανάγκες του και το μπάτζετ του.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι στην καθοδήγηση του σωστού (θέλω να πιστεύω) κινητού.

Είδες πουθενά προτιμήσεις και budget η την γνωστή φόρμα συμπληρωμένη? 

Δείγμα των παραπάνω που έγραψα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Είδες πουθενά προτιμήσεις και budget η την γνωστή φόρμα συμπληρωμένη? 

Δείγμα των παραπάνω που έγραψα.

Μάλλον εμείς τα λέμε και τα ακούμε.

Από την στιγμή που υποτίθεται έχει καταλήξει σε αυτά τα κινητά τη να την κάνει την φόρμα αγοράς.

Θα δείξει.........

Δημοσ.

Πώς όμως θα ξέρουμε ποιο τον καλύπτει περισσότερο η αν θα αγοράσει από Ελλάδα η Κίνα?

Γιατί έτσι όπως το αναφέρει απλά πρέπει να του προτείνεται το ακριβότερο που θα είναι και καλύτερο από το φθηνότερο honor 10.

Δημοσ.

το 6T θα εχει in screen fingerprint scanner. Γενικά το Τ ακολουθεί τα oppo (R series) που βγαίνουν λίγο πιο νωρίς, οπότε έτσι μπορείς να βρεις τι περίπου θα έχει (πάντα με επιφύλαξη).

Από εκεί και πέρα αν δεν το αγοράσεις από την επίσημη σελίδα, να πάρεις το 5Τ. Έχει λίγο καλύτερη φωτογραφική, είναι σημαντικά φθηνότερο και έχει και αυτό κανονικά υποστήριξη.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...