Gparion Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Αν εχετε καποια συμβουλη ειμαι ολος αυτια. Η καρτα ειναι αξιας και Ατι και θελει ψησιμο κλπ Η μητρικη που ψαχνω την θελω με το τσιπακι Z77 ειναι παλιας γενιας . Την θελω νεα αν υπαρχει καπου στοκ στην Ελλαδα αλλιως μεταχειρισμενη, και στην χειροτερη απο εξω.
cpc464 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα αρχικά γράψε για τι κάρτα μιλάμε,την ΑΤΙ την αγόρασε η amd εδώ και μερικά χρόνια άρα δεν μπορεί να είναι μεγάλης αξίας, άσε που και να την "ψήσεις" θα χαλάσει πάλι σε μερικούς μήνες, τώρα για z77 κοιτάς τις αγγελίες η e-bay , amazon.
Gparion Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 29 λεπτά πριν, cpc464 είπε Καλησπέρα αρχικά γράψε για τι κάρτα μιλάμε,την ΑΤΙ την αγόρασε η amd εδώ και μερικά χρόνια άρα δεν μπορεί να είναι μεγάλης αξίας, άσε που και να την "ψήσεις" θα χαλάσει πάλι σε μερικούς μήνες, τώρα για z77 κοιτάς τις αγγελίες η e-bay , amazon. αδερφε το αν θα χαλασει ή οχι δεν ενδιαφερει κανεναν παρα μονο εμενα. Και το αν την ΑΤΙ την αγορασε καποια δν ενδιαφερει τον μαστορα. Απαντατε βοηθωντας καποιον οχι να κανετε τους προφεσοραδες. 1 2
nikos903 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δεν στα λέει λάθος ο cpc, κάρτα γραφικών αν την ψήσεις όπως λες πιθανών να δουλέψει αλλά και πάλι με το reflow το πρόβλημα δεν λύνεται, σε ένα Α χρονικό διάστημα θα χαλάσει πάλι η κάρτα. Η σωστή λύση είναι το reballing (αν το πρόβλημα είναι στις κολλήσεις του τσίπ του πυρήνα, μπορεί όμως να είναι στις μνήμες, μπορεί να είναι και τίποτα άλλο). Όπως και να έχει, reflow ή reballig κάνουν σε πάρα πολλά μαγαζιά επισκευής υπολογιστών, χτύπα 2-3 τηλέφωνα να ρωτήσεις τιμές και αποφάσισε αν σε συμφέρει / αξίζει. Η μητρική που λες είναι παλιά, stock σε μαγαζιά δεν πρέπει να υπάρχει, πάλι μόνο μέσω τηλεφώνου αφού στα site τους τα μαγαζιά δεν την έχουν. Τώρα απέξω υπάρχει το ebay όπως σου είπε ο cpc, θα βρεις λογικά. Δοκίμασε να βάλεις αγγελία ζήτησης αν θες εδώ στο site για αυτά που ζητάς.
Sheogorath Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 12 λεπτά πριν, nikos903 είπε Δεν στα λέει λάθος ο cpc, κάρτα γραφικών αν την ψήσεις όπως λες πιθανών να δουλέψει αλλά και πάλι με το reflow το πρόβλημα δεν λύνεται, σε ένα Α χρονικό διάστημα θα χαλάσει πάλι η κάρτα. Η σωστή λύση είναι το reballing (αν το πρόβλημα είναι στις κολλήσεις του τσίπ του πυρήνα, μπορεί όμως να είναι στις μνήμες, μπορεί να είναι και τίποτα άλλο). Όπως και να έχει, reflow ή reballig κάνουν σε πάρα πολλά μαγαζιά επισκευής υπολογιστών, χτύπα 2-3 τηλέφωνα να ρωτήσεις τιμές και αποφάσισε αν σε συμφέρει / αξίζει. Η μητρική που λες είναι παλιά, stock σε μαγαζιά δεν πρέπει να υπάρχει, πάλι μόνο μέσω τηλεφώνου αφού στα site τους τα μαγαζιά δεν την έχουν. Τώρα απέξω υπάρχει το ebay όπως σου είπε ο cpc, θα βρεις λογικά. Δοκίμασε να βάλεις αγγελία ζήτησης αν θες εδώ στο site για αυτά που ζητάς. Προφανώς για να μην τον νοιάζει αν θα χαλάσει η κάρτα, θα την πουλήσει. Καλη τύχη. 1 1 1
cpc464 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 41 λεπτά πριν, Gparion είπε αδερφε το αν θα χαλασει ή οχι δεν ενδιαφερει κανεναν παρα μονο εμενα. Και το αν την ΑΤΙ την αγορασε καποια δν ενδιαφερει τον μαστορα. Απαντατε βοηθωντας καποιον οχι να κανετε τους προφεσοραδες. Σε βοήθησα, το γεγονός το αναφέρω γιατί το όνομα άλλαξε πάνω απο πενταετία άρα δεν μπορεί να είναι κάρτα αξίας,με τα λεφτά που θα έδινες στον μάστορα παίρνεις απλά άλλη, αλλά σε ευχαριστώ που απάντησες με αυτό τον τρόπο, θα ξέρω να έχω το νου μου για "καρτα ΑΤΙ αξίας" στις αγγελίες 😄. 3
Salvation81 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Gparion είπε αδερφε το αν θα χαλασει ή οχι δεν ενδιαφερει κανεναν παρα μονο εμενα. Και το αν την ΑΤΙ την αγορασε καποια δν ενδιαφερει τον μαστορα. Απαντατε βοηθωντας καποιον οχι να κανετε τους προφεσοραδες. Στην θεση σου θα αλλαζα τον τονο των απαντησεων σου. Εδω οποιος ποσταρει προσπαθωντας να βοηθησει το κανει απο καλωσυνη και ΔΩΡΕΑΝ. Υφακια τετοια να εχεις ως προς τον μαστορα που θα πληρωσεις (αν και δεν νομιζω πως ακομα και εκεινος θα τα ανεχτει). Αντε, να εχετε μια βασικη ορθη συμπεριφορα, δεν κοστιζει κατι. 2 1
Gparion Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, cpc464 είπε Σε βοήθησα, το γεγονός το αναφέρω γιατί το όνομα άλλαξε πάνω απο πενταετία άρα δεν μπορεί να είναι κάρτα αξίας,με τα λεφτά που θα έδινες στον μάστορα παίρνεις απλά άλλη, αλλά σε ευχαριστώ που απάντησες με αυτό τον τρόπο, θα ξέρω να έχω το νου μου για "καρτα ΑΤΙ αξίας" στις αγγελίες 😄. Και που ξέρεις πια είναι η αξία για μενα ; Παλι θες να μας κανεις τον προφεσσορα; Ζήτησα μια μητρική και ένα μάστορα. Όλα τα αλλα τύπου αξίας κλπ απλά σκαμαρουν και κουραζουν. Έχουμε ολο το ΝΕΤ για συμβουλές 2 ώρες πριν, nikos903 είπε Δεν στα λέει λάθος ο cpc, κάρτα γραφικών αν την ψήσεις όπως λες πιθανών να δουλέψει αλλά και πάλι με το reflow το πρόβλημα δεν λύνεται, σε ένα Α χρονικό διάστημα θα χαλάσει πάλι η κάρτα. Η σωστή λύση είναι το reballing (αν το πρόβλημα είναι στις κολλήσεις του τσίπ του πυρήνα, μπορεί όμως να είναι στις μνήμες, μπορεί να είναι και τίποτα άλλο). Όπως και να έχει, reflow ή reballig κάνουν σε πάρα πολλά μαγαζιά επισκευής υπολογιστών, χτύπα 2-3 τηλέφωνα να ρωτήσεις τιμές και αποφάσισε αν σε συμφέρει / αξίζει. Η μητρική που λες είναι παλιά, stock σε μαγαζιά δεν πρέπει να υπάρχει, πάλι μόνο μέσω τηλεφώνου αφού στα site τους τα μαγαζιά δεν την έχουν. Τώρα απέξω υπάρχει το ebay όπως σου είπε ο cpc, θα βρεις λογικά. Δοκίμασε να βάλεις αγγελία ζήτησης αν θες εδώ στο site για αυτά που ζητάς. Ευχαριστώ πασαμ. Η κάρτα και 1 εβδομάδα να δουλέψει είναι αρκετή.
cpc464 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Gparion είπε Έχουμε ολο το ΝΕΤ για συμβουλές Ωραία πιάσε το ΝΕΤ και άσε με ήσυχο , εσύ ζήτησες γνώμες, όχι εγώ.
Gparion Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Στην θεση σου θα αλλαζα τον τονο των απαντησεων σου. Εδω οποιος ποσταρει προσπαθωντας να βοηθησει το κανει απο καλωσυνη και ΔΩΡΕΑΝ. Υφακια τετοια να εχεις ως προς τον μαστορα που θα πληρωσεις (αν και δεν νομιζω πως ακομα και εκεινος θα τα ανεχτει). Αντε, να εχετε μια βασικη ορθη συμπεριφορα, δεν κοστιζει κατι. 55 λεπτά πριν, cpc464 είπε Ωραία πιάσε το ΝΕΤ και άσε με ήσυχο , εσύ ζήτησες γνώμες, όχι εγώ. 55 λεπτά πριν, cpc464 είπε Ωραία πιάσε το ΝΕΤ και άσε με ήσυχο , εσύ ζήτησες γνώμες, όχι εγώ. Γνώμες για το αν άλλαξε η ΑΤΙ χέρια και αν θα χαλάσει η κάρτα μετά από επισκευή δεν ζήτησα. Έναν μάστορα και μια μητρική ζήτησα σε 10 φόρουμ. Όλοι την ευφυΐα τους να δείξουν μόνο χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια. Καλο βράδι προφεσσορα
cpc464 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 15 λεπτά πριν, Gparion είπε Γνώμες για το αν άλλαξε η ΑΤΙ χέρια και αν θα χαλάσει η κάρτα μετά από επισκευή δεν ζήτησα. Έναν μάστορα και μια μητρική ζήτησα σε 10 φόρουμ. Όλοι την ευφυΐα τους να δείξουν μόνο χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια. Καλο βράδι προφεσσορα Εάν έχεις νευράκια που σου χάλασε το pc δικαίωμά σου, από την στιγμή που ρωτάς όμως, όλες οι απαντήσεις είναι σεβαστές και ας μην σου αρέσουν, και σε ρώτησα τύπο κάρτας γιατί μπορεί να είχα λειτουργική (με την συμπεριφορά σου ξέρεις τι θα πάρεις ), καλό βράδυ.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δες το drlaptop.gr, έχω πάει Laptop κάρτα γραφικών, είναι Αμπελόκηπους , Κηφισίας.. Αφού δει το υλικό που έχεις, κάνει αυτό που λέει .. Δεν ξέρω για Desktop ..αν έχει ..δες
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 44 λεπτά πριν, cpc464 είπε Εάν έχεις νευράκια που σου χάλασε το pc δικαίωμά σου, από την στιγμή που ρωτάς όμως, όλες οι απαντήσεις είναι σεβαστές και ας μην σου αρέσουν, και σε ρώτησα τύπο κάρτας γιατί μπορεί να είχα λειτουργική (με την συμπεριφορά σου ξέρεις τι θα πάρεις ), καλό βράδυ. Τι? Τι? Τι? Τι? Πες! Πες! Πες! Πες!😋😂😋
Προτεινόμενες αναρτήσεις