demonisawake Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Με το που ανοιγω το pc ακουγεται πολυ δυνατος θορυβος απο την gpu κσι ενω δουλευω κανονικα για 10 λεπτα περιπου μου βγαζει μαυρη οθονη ενω το pc λειτουργει κανονικοτατα και αναβει ενα κοκκινο λαμπακι στο board της καρτας γραφικων και συνεχιζει το ανεμιστηρακι να ακουγεται ενοχλητικα δυνατα! Τι μπορει να φταιε ρε παιδια?? η gpu ειναι η amd sapphire 6950 2gb ευχαριστω εκ των προτερων
vagelis81 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με μια αλλη καρτα γραφικων στο διko μου pc.To κοκκινο λαμπακι σημινει ειτε οτι η καρτα εχει προβλημα με θερμοκρασιες η οτι δε παιρνει αρκετο ρευμα για να δουλεψει.Στη δικη μου περιπτωση να σου πω οτι ισχυε η πρωτη εκδοχη και το διορθωσα ανοιγοντας τον πυργο και καθαριζοντας με αερα (απο συνεργειο με πιστολακι) τη καρτα γραφικων.Περιττο να σου πω οτι βγηκε ενα συννεφο σκονης απο μεσα.Βεβαια ο καθαρισμος αυτος εγινε απαραιτητος καθε ενα διαστημα γιατι ως γνωστον τα pc πιανουν ευκολα σκονη.Ελπιζω να βοηθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα