talibanakos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο ειναι ενα προβλημα που ακριβως το ιδιο εχω συναντησει και παλιοτερα. Το προβλημα δεν ειναι οτι δεν τραβαει απλα το δισκακι,αλλα το εξης: ενω βαζω αλλο brdrive που δουλευει( με τη σωστη logic board ),αυτο δεν τραβαει καν το δισκακι,ποσο μαλλον να το διαβασει κιολας, και βαζω παλι το δικο του drive ξαφνικα δεν τραβαει ουτε αυτο το δισκακι,ενω πριν το μονο προβλημα ηταν οτι απλα δεν διαβαζε bluray discs. Τι κανω λαθος και το συνανταω συνεχεια; @mikele13- @postfire @JohnHacked Σας εχω συναντησει και αλλες φορες,νομιζω οτι κατεχετε 2 πραματα. Να προσθεσω οτι οταν προσπαθω να βαλω το δισκακι το ps3 το "βλεπει" και ανοιγει εαν ειναι κλειστο,αλλα τιποτε αλλο. Επισης,εχοντας βαλει με το ζορι το δισκακι μεσα,οταν κανω το force eject ( κρατημενο το eject και βαζω το καλωδιο τροφοδοσιας ) το ps3 παλι δεν το βγαζει εξω. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από talibanakos
mikele13- Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Τό άλλο drive που βάζεις πρέπει να είναι τό ίδιο ακριβώς ΑΛΛΆ θά πρέπει νά βάλεις το logicboard του πρώτου για να αποφύγεις πάντρεμα με μητρική σε περίπτωση που βάζεις το νέο logic. Αν τό θέμα είναι στον μηχανισμό και το άλλο drive που βάζεις είναι τό ίδιο, κολλάς το παλιό logic και θα είσαι οκ.
talibanakos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mikele13- είπε θά πρέπει νά βάλεις το logicboard του πρώτου Εχει γινει αυτο,το γραφω κιολας. Διαβασε λιγο καλυτερα το προβλημα μου. Οταν ξαναεβαλα το ιδιο drive,με το ιδιο lens και το ιδιο logic board ειχα το ιδιο προβλημα. Εκανα και ενα μικρο edit. Υπαρχει συγκεκριμενος τροπος για να κανω reset στο drive? Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από talibanakos
mikele13- Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Το αρχικό πρόβλημα ήταν ότι το μαμισιο δεν σου διάβαζε τά δισκάκια? Και μοντέλο κονσόλας? Cfw η Ofw?
postfire Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 οι καλωδιοταινια ειναι οκ? δοκιμασες αλλη?
talibanakos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, mikele13- είπε Το αρχικό πρόβλημα ήταν ότι το μαμισιο δεν σου διάβαζε τά δισκάκια? Και μοντέλο κονσόλας? Cfw η Ofw? Αρχικο προβλημα οτι δε διαβαζε τα bluray αλλα οχι τα απλα dvd,κλασσικο προβλημα δλδ. 2004b με official. 11 λεπτά πριν, postfire είπε οι καλωδιοταινια ειναι οκ? δοκιμασες αλλη? Το αρχικο προβλημα ηταν οτι δε διαβαζε τα bluray. Αλλαξα ματι,κρατησα logic board και οταν το εβαλα μπροστα δεν τραβαγε το δισκακι. Μετα εβαλα αλλο drive,με το νεο ματι και τη logic board της κονσολας,ουτε εκει το τραβαγε. Βαζοντας ολα τα μαμισια κομματια παλι ειχα το ιδιο προβλημα,οτι δεν τραβαγε το δισκακι. Δοκιμασα να αλλαξω θεση στο ματι χειροκινητα,κουνησα λιγο και τα μπρατσα και ξαφνικα το δεχθηκε,αλλα τωρα δε διαβαζει ουτε τα απλα dvd,ενω πριν τα διαβαζε. Θα προχωρησω τωρα και θα αλλαξω παλι το ματι,βαζοντας το καινουργιο,να δουμε τι θα ξημερωσει. Το ματι σε ποια θεση πρεπει να ειναι πριν πατησω power,για να διαβασει σωστα και να τραβηξει; Εχω καταληξει οτι κατι παιζει εκει. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από talibanakos
postfire Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 μηπως εκανες ζημια στον μηχανισμο? δοκιμασες αλλο logic b?
talibanakos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, postfire είπε μηπως εκανες ζημια στον μηχανισμο? δοκιμασες αλλο logic b? Δεν ξερω αν εκανα ζημια,σιγουρα κατι γινεται λαθος. Για ποιο λογο να δοκιμασω αλλη lb? Θα δοκιμασω σε λιγο,καθως παλι με τα πειραματα δεν τα τραβαει μεσα τα δισκακια. Ειχα καθαρισει το ματι με λιγη iso και σταματησε να διαβαζει και τα απλα δισκακια
talibanakos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, postfire είπε nai δοκιμασε αλλη Εχεις ιδεα αν πρεπει να ειναι σε συγκεκριμενη θεση το ματι για να ξεκινησει η ολη διαδικασια; Κατι δε μου κολλαει εκει. Το βαλε βγαλε του ματιου το εχω κανει απειρες φορες,ξερω τι να προσεξω και το κανω με κλειστα ματια πλεον. Κατι ομως μου ξεφευγει,καθως το εχω συναντησει το ιδιο σκηνικο σε τουλαχιστον 4 κονσολες. Επισης,για να ξερεις,μου εχει τυχει η logic board απο μια κονσολα να παιζει και σε αλλη χωρις παντρεμα.
postfire Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 δεν πειραζουμε το λειζερ το βαζεις και μονο του ερχεται εκει που πρεπει δοκιμασε αλλη lb
talibanakos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, postfire είπε δοκιμασε αλλη lb Για ποιο λογο,αφου αυτη λειτουργουσε πριν βγαλω το ματι. Τωρα δοκιμαζω αλλο drive που δουλευει σιγουρα. Το εβαλα κατευθειαν πριν το λυσω μηπως ημουν τυχερος,αλλα δεν ημουν,οποτε τωρα εχει λυσιμο.
ilos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Από το να κάθεσαι να χάνεις τα φράγκα και την ώρα σου ψάχνοντας ματάκια ή ακριβή model numbers για αντικατάσταση όλου του drive, δε θα ήταν καλύτερα να του περάσεις cfw? Ούτε καν downgrade δε χρειάζεται πλέον περνάς πάνω από την 4.82 το cfw μέσω ps3exploit v2.0 και είσαι άρχοντας. 1
talibanakos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, ilos είπε Από το να κάθεσαι να χάνεις τα φράγκα και την ώρα σου ψάχνοντας ματάκια ή ακριβή model numbers για αντικατάσταση όλου του drive, δε θα ήταν καλύτερα να του περάσεις cfw? Ούτε καν downgrade δε χρειάζεται πλέον περνάς πάνω από την 4.82 το cfw μέσω ps3exploit v2.0 και είσαι άρχοντας. Παιρνω χαλασμενα και τα επισκευαζω αρχηγε μου,απλα αυτο το προβλημα δεν εχω βρει ακομα πως να το διορθωσω.
ilos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, talibanakos είπε Παιρνω χαλασμενα και τα επισκευαζω αρχηγε μου,απλα αυτο το προβλημα δεν εχω βρει ακομα πως να το διορθωσω. Κατάλαβα sorry δεν ήξερα ότι παίζει εργολαβία🤩 Για να μη δουλεύει το tray ακόμα και με νέο drive που λες μάλλον έχει θέμα ή το logic board ή η ταινία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα