GREG10ARIS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Καλησπερα. Θελω να αγορασω μια τηλεοραση για το σπιτι και με το budget που διαθετω οι πιο τιμιες επιλογες που βρηκα ειναι αυτες οι δυο με τιμη 399 ευρω, η μια απο κωτσοβολο και η αλλη διαθεσιμη απο καταστημα πλαισιο που εχω προσβαση. Σε χαρακτηριστικα νομιζω υπερτερει η Hisense αλλα δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι αξιοπιστη η εν λογω εταιρεια. Εσεις τι προτεινετε; Τα λινκς των καταστηματων ειναι τα εξης https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-TV-50-UE50MU6102.htm https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/182461-hisense-h49n5700-49
zodiak bam Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα την συγκεκριμένη tv ue50mu6102 και το θέμα μου, απορία μου είναι η εξής. Οταν παίζω 4Κ video 60fps απο youtube εφαρμογή δεν υπάρχει το χαρακτηριστικό 4k 60fps στις ρυθμίσεις- ποιότητα εικόνας του youtube, δοκίμασα και απο ps4 pro στην εφαρμογή του youtube και πάλι το ίδιο.. καμία λύση..;;; Υ.Γ. Στον browser της tv μου το εμφανίζει κανονικά τα 60fps. Και αλλη μία ερώτηση που ακριβώς πηγαίνω στις ρυθμίσειςτις tv για να δω ότι όντως φοράει va panel;;
alexakos89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, zodiak bam είπε Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα την συγκεκριμένη tv ue50mu6102 και το θέμα μου, απορία μου είναι η εξής. Οταν παίζω 4Κ video 60fps απο youtube εφαρμογή δεν υπάρχει το χαρακτηριστικό 4k 60fps στις ρυθμίσεις- ποιότητα εικόνας του youtube, δοκίμασα και απο ps4 pro στην εφαρμογή του youtube και πάλι το ίδιο.. καμία λύση..;;; Υ.Γ. Στον browser της tv μου το εμφανίζει κανονικά τα 60fps. Και αλλη μία ερώτηση που ακριβώς πηγαίνω στις ρυθμίσειςτις tv για να δω ότι όντως φοράει va panel;; Η παίρνεις Φακό για κινητο και κανείς ζουμ να δεις τα πιξελ. Η όπως προχωράς προς τα πλαγιά να δεις αν αλλοιώνεται η εικόνα. Την είχα την τβ και δεν έμεινα ευχαριστημένος να σου πω την αλήθεια. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από alexakos89 1
zodiak bam Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, alexakos89 είπε Η παίρνεις Φακό για κινητο και κανείς ζουμ να δεις τα πιξελ. Η όπως προχωράς προς τα πλαγιά να δεις αν αλλοιώνεται η εικόνα. Την είχα την τβ και δεν έμεινα ευχαριστημένος να σου πω την αλήθεια. Μπορεις να τσεκάρεις αν σου είναι ευκολο στην δική σου Tv ανεξάρτητα απ το ποιο μοντέλο έχεις για να βγάλω μία άκρη στο αν φταιει το μοντέλο ή, η εφαρμογή του youtube είναι ετσι στις tv γενικότερα.. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από zodiak bam
alexakos89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, zodiak bam είπε Μπορεις να τσεκάρεις αν σου είναι ευκολο στην δική σου Tv ανεξάρτητα απ το ποιο μοντέλο έχεις για να βγάλω μία άκρη στο αν φταιει το μοντέλο ή, η εφαρμογή του youtube είναι ετσι στις tv γενικότερα.. Μπορεις να τσεκάρεις αν σου είναι ευκολο στην δική σου Tv ανεξάρτητα απ το ποιο μοντέλο έχεις για να βγάλω μία άκρη στο αν φταιει το μοντέλο ή, η εφαρμογή του youtube είναι ετσι στις tv γενικότερα.. Θα το τσεκάρω μόλις πάω σπίτι το βραδάκι και θα σου πω. Πάντως το μοντέλο σου είναι VA κανονικά. Έκανε κάτι δικά της η σαμμυ στα πάνελ αλλά πίστα ευρώ VA . 1
alexakos89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Στις 20/8/2018 στις 3:44 ΜΜ, zodiak bam είπε Μπορεις να τσεκάρεις αν σου είναι ευκολο στην δική σου Tv ανεξάρτητα απ το ποιο μοντέλο έχεις για να βγάλω μία άκρη στο αν φταιει το μοντέλο ή, η εφαρμογή του youtube είναι ετσι στις tv γενικότερα.. Αδελφέ παίζει κανονικά από την εφαρμογή. Σονυ 7096. Δεν το λέει στην επιλογή ποιότητας αλλά στο stats 1080@60. Είδες εκεί ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα