Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, telis είπε Η Google η οποία ελέγχει τα πάντα στις εφαρμογές της, θα βάλει λειτουργία εμπιστευτικότητας. Γελάνε και στο Άλφα Κενταύρου Τι σκάλωμα έφαγες με το Άλφα του Κενταύρου; Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι, δικηγόροι πουτάνες γιοί φάση;
panosveto12 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Γι αυτούς που βαριούνται να τα κάνουν delete είναι must .
Tokyo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Το Gmail μου θυμίζει τα γεμιστά που φτιάχνει η μάνα μου. Και η μάνα μου φτιάχνει απαίσια γεμιστα!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Αυτό το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί σε 3..2..1
spectaculator Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Που το Θυμηθήκατε αυτό! Τέλειο! Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από spectaculator
TsoliasGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 21 ώρες πριν, Istros είπε Αυτό είναι αυτόματος καταστροφέας με χρονοδιακόπτη Την εμπιστευτικότητα την έχουμε ξεχάσει χρόνια τώρα.τα μηνύματα τα ξέρουμε εμεις,ο παραλήπτης,η Google,Microsoft,οι providers,ο big brother,οι χάκερ,keyloggers,viruses,Trojan, exploit,social engineering,bug in browser,XSS κ.α.Να ταν μόνο η Google....... Φίλε όσο εδεν τα βλέπει η γυναίκα μου αυτά που στέλνει η γκόμενα μια χαρά είναι! 😂
aledjo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 το δοκιμασα αλλα το print screen δουλευει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα