kLS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα σας!!Ήμουν κάτοχος των Razer Kraken 7.1 και μετά απο πρόβλημα στο usb controller driver μου έκαψε τα ακουστηκά!! Από τα Razer Kraken 7.1 ήμουν αρκετα ευχαριστημένος απο θέμα ηχου !! Αυτό που ζητάω από εσάς είναι οι απόψεις σας για τα 2 συγκεκριμένα μοντέλα ακουστηκών,από κατόχους και μη ή απο άτομα που εχουν χρησιμοποιήσει και τα 2 μοντέλα !! Ευχαριστώ εκ των προτέρον !!!
pirmen56 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 https://www.rtings.com/headphones/reviews/razer/kraken-pro-v2 https://www.rtings.com/headphones/reviews/logitech/g533-wireless-gaming-headset Κάτοχος δεν είμαι. Έχω εμπειρία μόνο από ανοικτού τύπου hi-fi ακουστικά και κάποια κλειστά gaming χρόνια πριν. Αντικειμενικά τα logitech(όλη αυτή η σειρά ) είναι καλύτερα. Πολύ πιο ισορροπημένος ήχος(=καθαρότερος, λιγότερο ενοχλητικός). Καλύτερος ήχος και από την παλιότερη σειρά(π.χ. G930). Τα razer, όπως φαίνεται από τα λινκ, έχουν υπερενισχυμένες κατώτερες μεσαίες συχνότητες, για να ξεγελάσουν το άπειρο αυτί ότι ακούει δήθεν μπάσο. Ενώ το αληθινό μπάσο κάτω από τα 100Hz πέφτει γρήγορα σε ένταση. Αυτό μεταφράζεται σε μπουμαριστό(=βουητό) ψευδο-μπάσο που "πνίγει" τον υπόλοιπο ήχο. Ακόμα έχουν βαθούλωμα στις μεσαίες συχνότητες, πράγμα που επίσης μεταφράζεται σε θολούρα όταν θες να ακούσεις καθαρά footsteps και άλλους παρόμοιους ήχους. Πιστεύω ότι σου φαίνονταν καλά τα kraken, γιατί δεν είχες κάτι καλύτερο ως μέτρο σύγκρισης. Με τα Logitech θα πάρεις μια πρώτη γεύση ήχου της προκοπής. Μέχρι να ανακαλύψεις(αν τύχει) και τα ανοικτού τύπου ακουστικά που είναι το απόλυτο εργαλείο ειδικά σε competitive games.
kLS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Τα ακουστηκά τα θέλω για γενική χρήση Gaming,Music,Movies κλπ κλπ.. Αυτό με το μπάσο στο θέμα Gaming ήταν που με ενοχλούσε και για αυτό σκεφτομαι να αλλάξω εταιρεία. Στο γενικό κομμάτι με τα Razer ήμουν ευχαριστημένος. Έχω δοκιμάσει τα HyperX Cloud II Στα οποία δεν έμεινα ευχαριστημένος στο γένικο κομμάτι αλλά στο θέμα Gaming είναι αρκετά ακριβείς στο Virtual Surround. Συγκλίνω και γω προς τα Logitech απλά πρέπει πρωτα να τα δοκιμάσω και στο κεφάλι που είναι άλλο ένα σημαντικό κομμάτι που με ενδιαφέρει !! Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από kLS
pirmen56 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 28 λεπτά πριν, kLS είπε Έχω δοκιμάσει τα HyperX Cloud II Στα οποία δεν έμεινα ευχαριστημένος στο γένικο κομμάτι αλλά στο θέμα Gaming είναι αρκετά ακριβείς στο Virtual Surround. Συγκεκριμένα τι δεν σου άρεσε;
kLS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το μπάσο του ήταν αρκετα ελαφρύ και γενικα ο ήχος του δεν μου φάνηκε αρκετα καθαρος για τα δικα μου δεδομενα παντα !!! Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από kLS
pirmen56 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, kLS είπε Το μπάσο του ήταν αρκετα ελαφρύ και γενικα ο ήχος του φανηκε αρκετα καθαρος για τα δικα μου δεδομενα παντα !!! Μάλλον έχει συνηθίσει το αυτί σου στο μέτριο ποιοτικά μπάσο των Razer. Όταν δεν ακούς τις αντηχήσεις που βγάζουν θεωρείς ότι κάτι δεν πάει καλά. Πάντως το μπάσο αυξάνεται μέσω EQ αν το θες τόσο πολύ(τα logitech έχουν bass boosted EQ). Μπορείς επίσης να κόψεις μπάσο από τα razer για να τα κάνεις να ακουστούν καθαρότερα. Αν και τα προβλήματά τους δεν σταματούν εκεί....
hasapario Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Έκανα αλλαγη απο τα 7.1 στα 7.1 v2 . Είναι πολυ άνετα και η κατασκευη τους μεταλλικη. Τωρα για θεμα ηχου μπασου κλπ δεν με ενδιεφερε ποτε. Απ τη στιγμη που ειναι ικανοποιητικα, ακουω μια χαρα στα games και με ακουνε μια χαρα οι αλλοι οταν μιλαω στο μικροφωνο δεν εχω παραπονα. Τα logitech τα δοκιμασα σε νετ και δε μου αρεσε πως καθοταν. Για μενα αν μπορεις δοκιμασε τα πρωτα καπου και διαλεξε ενα απο τα 2
kLS Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Ευχαριστώ για την πληροφορία!!! Ναι φυσικά και θα τα δοκιμάσω.. Τα razer τα έχω ξανά φορέσει και ξέρω περίπου τι να περιμένω από αυτά... Λέω να κάνω την αλλαγή και να πάω σε logitech και στο μέλλον να έχω σφαιρική άποψη και τι θέλω και περιμένω από τα ακούστηκα. Αν όπως λες δεν με βολέψουν καθόλου όταν τα δοκιμάσω τότε θα πάω στα razer!!!
kLS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι τελικά πήρα τα logitech.!!!Αρκετά πιο καθαρός και ακριβείς ο ήχος που έχει από τα razer kraken 7.1 v1 που είχα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την αγορά!!! Αυτό που δεν είναι καλό επάνω στα ακουστικά είναι το μικρόφωνο το οποίο θα χαρακτήριζα λίγο τραγικό σε σχέση με αυτό της razer. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από kLS
Μακιαβέλλι Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Κατασκευαστικά εννοείς ή από άποψη ήχου;
kLS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Σαν κατασκευή είναι καλό σηκώνεις το μικρόφωνο επάνω και κάνει σίγαση. Βολεύει πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι. Το θέμα ποιότητας είναι το πρόβλημα...
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, kLS είπε Σαν κατασκευή είναι καλό σηκώνεις το μικρόφωνο επάνω και κάνει σίγαση. Βολεύει πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι. Το θέμα ποιότητας είναι το πρόβλημα... Τα gaming headset γενικα δεν εχουν καλα μικροφωνα ανεξαρτητως εταιρειας. Τα καλυτερα μικροφωνα τα εχουν ισως τα Sennheiser ακουστικα. Τα μικροφωνα σε ακουστικα αυτου του ειδους ειναι αυτο που λεμε οτι απλα λειτουργουν. Η αγοραζεις ξεχωριστο μικροφωνο(εξτρα χρηματα που αν απλα παιζεις παιχνιδια δεν αξιζει)ή αγοραζεις ακουστικα με μικροφωνο απο αναλογες εταιρειες οπως η παραπανω. Τα hyperx Cloud 2 για παραδειγμα που ειναι απο τα πιο δημοφιλη ακουστικα της αγορας μεχρι 100ευρω και αυτα απο μικροφωνο μετρια πραγματα οπως και υπολοιπων εταιρειων τυπου Corsair και Steelseries.
kLS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Το γνωρίζω καθώς τα έχω δοκιμάσει!! Τα razer είχαν σχετικά καλή ποιότητα. Το ανέφερα για όσους είναι η θα είναι σε σκέψη να τα πάρουν να έχουν μια γνώμη. Προσωπικά δεν με απασχολεί και τόσο το μικρόφωνο εφόσον ακούγομαι αλλά για κάποιον αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα