tazos87 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Σκέφτομαι να βάλω ίντερνετ στο σπίτι (για την ώρα βολευόμουν με ενα wifi extender και έπαιρνα ίντερνετ από 2 ορόφους πιο κάτω - με άδεια πάντα) επειδή με το wifi extender μερικές φορές μπορεί να κάνει διακοπή μέσα στη μέρα... Να μη λειτουργεί για λίγη ώρα. (καταλαβαίνετε πόσο εκνευριστικό είναι αν θες να παίξεις online) Ίσως κάτι στη κωδικοποίηση/αναμετάδοση? Θέλω λοιπόν να έχω το πιο σταθερό ίντερνετ. Αρα cosmote ή nova? Πλέον νομίζω ότι η κοσμοτε έχει πιο αξιόπιστο ίντερνετ; Ευχαριστώ για τη βοήθεια Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από tazos87
isay Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 adsl/vdsl απο cosmote. εναλλακτικά ριξε καλωδιο από το αλλο σπιτι (2 οροφους κατω) μεχρι τον υπολογιστη σου. Θα κανεις αποσβεση σε 2-3 μήνες (υλικά και εργατικά) και θα εχεις σταθερό internet (οσο σταθερή ειναι η συνδεση του αλλου σπιτιου)
spectaculator Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πέρασα από τη cosmote, στη vodafone και κατέληξα στη wind. Ικανοποιημένος από τη σύνδεση και τις υπηρεσίες της, αλλά όχι από το μάπα technicolor router τους. Btw, αν ο από πάνω τρώει όλο το bandwidth, μη περιμένεις λύση ακόμα και με καλώδιο. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από spectaculator
isay Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Το να λεμε θέλω σταθερό internet και να πηγαινω απο core->nova->voda->wind ειναι σαν να θελω να τρωω υγιεινά και να αλλαζω διατροφή ψάρια/σαλάτες -> Κρέας/λαχανικά -> McDonalds Επισης ολες οι εταιρείες δινουν μετριοκακο router, σε σχέση με τα aftermarket.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα