Προς το περιεχόμενο

TP-Link TL-WA860RE WiFi Range Extender-public 19Ευρώ(ΕΛΗΞΕ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω πάρει για να αντικαταστήσει ένα mi repeater, πραγματικά άψογο και δεν έχει χάσει ΠΟΤΕ το σήμα του ούτε έχει μπουκώσει στιγμή

Δημοσ.

εβαλα ενα να παραλαβω, θα μου χρειαστει σε 2 μηνες που θα αλλαξω σπιτι και λιγο που διαβασα αξιολογησεις φαινεται vfm

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Είναι σίγουρα η καλούτσικη v4 και όχι η αθλιωδέστερη v1 αυτή που έχει το πορτοκαλί μαγαζί;

Πως το καταλαβαινουμε αυτο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν πληρώστε κοιτάξτε το κουτί..

λέει πχ V 1.0 η 1.1 η 4.0 κλπ

Να θυμίσω ότι στα 28€ παίρνετε dual band xiaomi... με τα συν και τα πλην..

37 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Είναι σίγουρα η καλούτσικη v4 και όχι η αθλιωδέστερη v1 αυτή που έχει το πορτοκαλί μαγαζί;

πες λίγα παραπάνω γιατί..

Επεξ/σία από drdedus
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, drdedus είπε

Είναι μέρα με τη νύχτα οι κριτικές. Η πρώτη έκδοση είναι μπαρούφα, άθλια. Η τέταρτη έχει μερικά μικροκολλήματα, αλλά γενικά είναι ψιλο-vfm. Ίδια τιμή περίπου έχουν στην αγορά αυτή τη στιγμή (23-24 ευρώ αμφότερες).

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, mynam3 είπε

Το έχω πάρει για να αντικαταστήσει ένα mi repeater, πραγματικά άψογο και δεν έχει χάσει ΠΟΤΕ το σήμα του ούτε έχει μπουκώσει στιγμή

Τι εννοείς μπουκωσει?

Πως γίνεται να μην μπουκωσει repeater στους 2.4 επάνω σε modem παρόχου?

Εκτός και αν δεν έχεις 50αρα γραμμή η δεν έχεις κάνει ποτέ μεταφορές αρχείων.

Δεν αμφιβάλλω ότι δουλεύει καλά απλά μην έχουμε απίστευτες απαιτήσεις.

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω ότι η 1,1 ειναι για τα σκουπίδια. Αποσύνδεση καθε 20 λεπτά και το εχω δοκιμάσει παντού σε όλο το σπίτι. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, drdedus είπε

Πριν πληρώστε κοιτάξτε το κουτί..

λέει πχ V 1.0 η 1.1 η 4.0 κλπ

Να θυμίσω ότι στα 28€ παίρνετε dual band xiaomi... με τα συν και τα πλην..

Που το γράφει αυτό ; κοίταξα μια αλλά δεν πήρε κάτι το μάτι μου. Μου το έφεραν το μεσημέρι σπίτι και δεν πρόλαβα να το δω διεξοδικά, αν είναι να το αλλάξω. Πάνω σαν τιμή έγραφε 30 κάτι ευρώ αλλά η απόδειξη 19.90

Δημοσ.
Στις 19/8/2018 στις 11:31 ΜΜ, ioap είπε

Επιβεβαιώνω ότι η 1,1 ειναι για τα σκουπίδια. Αποσύνδεση καθε 20 λεπτά και το εχω δοκιμάσει παντού σε όλο το σπίτι. 

Επιβεβαιωνω και εγω οτι η v1 ειναι αθλια γιατι μπλοκαρει συνεχεια τα wifi. Τα σοβαρα μαγαζια γραφουν τις εκδοσεις και δεν σε αφηνουν να κλαις τα λεφτα σου (ακους eshop???)  Κατα τα αλλα αξιζει και αφου εχει την v5 ηταν καλη τιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...