Salvation81 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 13 ώρες πριν, michalis9484 είπε και το απίστευτο της υποθεσης ειναι πως χωρις να κανω απολυτως τπτ σταματησε να σβηνει. τον εχω 2 μερες ανοιχτο και κανω κανονικη χρηση και πεταει... πριν απο αυτο ομως ειχα ανοιξει το κουτι να αγγιξω τα parts που εχει μεσα να δω αν καποιο εχει ζεσταθει πολυ και κουνησα λιγο την καρτα γραφικων. Λετε να μην ειχε κατσει καλα και γι αυτο να εσβηνε;;; Μπορει να μην ειχε κουμπωσει καλα. Επισης μπορει η τροφοδοσια ρευματος να μην ειχε κουμπωσει καλα.
rayven18 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εαν σβήνει καρφί, και δεν κάνει reboot, τότε ψάχνεις κάπου το βραχυκύκλωμα, πιθανώς το τροφοδοτικό, στο hw monitor η τάσεις σου δεν είναι σωστές, θα έπρεπε να υπάρχουν και αυτές 12v, 3.3v, 5v. Μπορείς να στείλεις screenshot ξανά με hw monitor η κάποιο παρόμοιο να δούμε τις τάσεις που εμφανίζονται; πχ στο δικό μου, (τυχαίνει να έχουμε και ίδιο τροφοδοτικο): Υποψιάζομαι οτι η μητρική έχει το θέμα και όχι το τροφοδοτικό, εάν είχε όντως θέμα και δεν υπήρχαν 12v, 3.3v 5v, δεν θα έκανε καν post. Δοκίμασε να δείς μηπως υπάρχουν τίποτα drivers για την μητρική σου που δέν έχεις περάσει, η κανένα bios update που να διορθώνει κάποιο πρόβλημα. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από rayven18
michalis9484 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) ακόμα δεν λύθηκε το πρόβλημα. Μήπως βοηθάει σε κάτι το event log που παραθέτω; Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από michalis9484
rayven18 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μπα, παντω σε καποιον να το δει γιατι ετσι δεν βγαινει ακρη
hatzimanolisan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Εφόσον από θερμοκρασίες είσαι οκ , είτε το τροφοδοτικό σου δεν λειτουργεί όπως πρέπει είτε κάτι βραχυκυκλώνει το πσ και κλέινει. Βγάλε φώτο απο hw monitor , να δούμε όλες τις τάσεις του τροφοδοτικού. Ακόμα καλύτερα αν αυτό γίνει ενώ κάνεις stress test. Το τροφοδοτικό μπορεί γενικά να δίνει κανονικές τάσεις , αλλά όταν ζορίζεται λόγω υψηλότερης κατανάλωσης να δίνει διαφορετικές. Αν είναι όλα οκ με το τροφοδοτικό , τότε μάλλον κάτι βραχυκυκλώνει. Για να βρεις τι , αρχικά βγάλε το σύστημα από το κουτί , βάλτο σε ένα ξύλινο τραπέζι και άστο εκεί και δούλεψε το κανονικά. Αν δεν στο ξανακάνει , φταίει κάποια από τις συνδέσεις του πάνελ του κουτιού με την μητρική , αν στο ξανακάνει δοκίμασε με άλλη κάρτα γραφικών , αν ξαναγίνει με αερόψυξη αντί υδρόψυξη κλπ μέχρι να βρεις τι προκαλεί το βραχυκύκλωμα . Συνήθως όταν βραχυκυκλώνει , ανοίγει το πσ και μετά από λίγο σβήνει. Δεν μένει ανοιχτό πολύ ώρα. Μάλλον το τροφοδοτικό σου είναι !
michalis9484 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Το κακό είναι πως το πήγα σε πολύ μεγάλη αλυσίδα στο τεχνικό τμήμα τον άφησα κ μου είπαν πως όλα είναι οκ. Μου έκαναν απλά reset στο BIOS (και πλήρωσα και 20€) για το τίποτα.. Που να το παω;
rayven18 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Ξαναστείλε το hwmonitor θερμοκρασίες να φαίνοντε όλα
michalis9484 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, rayven18 είπε Ξαναστείλε το hwmonitor θερμοκρασίες να φαίνοντε όλα Σου στέλνω
rayven18 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Ακόμα και το τροφοδοτικό έχει εσωτερικά συστήματα ασφαλείας σε περίπτωση που ανέβει η θερμοκρασία του, δηλαδή όταν το ζορίζεις. Δεν θα σου πώ να ανοίξεις το τροφοδοτικό γιατί έχει μεγάλους πυκνωτές μέσα και είναι επικίνδυνο σε σημείο θανάτου, αλλα βγάλτα όλα όπως είπε ενα παιδι απο επάνω και τρέξτα εκτός του κουτιού μήπως κάπου βραχυκυκλώνει, που απίθανο το βρίσκω, αλλιώς δοκίμασε ενα άλλο τροφοδοτικό και δες αν θα στο κάνει
michalis9484 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 παντως το προβλημα παρουσιαστηκε αφου εκανα καθαρο φορματ και περασα τα windows 10 εκδοση 1803 κατεβασμενη απο τη σελιδα της microsoft. μεχρι τοτε δεν ειχα προβλημα και επειδη εχω διαβασει πολλα για την συγκεκριμενη εκδοση με προβληματιζει. Εχω και δευτερο υπολογιστη και περασα και εκει την ιδια εκδοση και εκει μου κανει αλλο προβλημα. μου ανεβαζει το δισκο τακτικα στο 100% χρηση και μου κολλαει για κανα λεπτο και επανερχεται.. Είναι τυχαιο και στα 2 pc;
rayven18 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Η αλήθεια είναι οτι έχει όντως θέματα αυτο το update, δοκίμασες να τρέξεις άλλο λειτουργικό? πχ windows 7 η ubuntu
michalis9484 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Όχι θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. Thanx anyway
Leleouras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 format με legacy κάνε στα 10 άσε τα uefi αλλιώς κάρβουνο τα vrm της mobo σου το κόβω
michalis9484 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, Leleouras είπε format με legacy κάνε στα 10 άσε τα uefi αλλιώς κάρβουνο τα vrm της mobo σου το κόβω Τι είναι το format με legacy?🤗
Leleouras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 μπες στο bios και disable to uefi mode , ενεργοποίησε το legacy mode , disable secure boot. clean install windows 10 και ασε τα να ενημερώσουν full. προχώρα απο κει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα