dimitris.puma Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Καλημέρα. ειμαι κατοχος ενος meizu pro6 plus. εχω το εξης θεμα με την καμερα. οταν η θερμοκρασια του επεξεργαστη περασει τους 45 βαθμους μου βγαζει το εξης μνμ: "η θερμοκρασια του τηλεφωνου εχει φτασει το καθορισμενο οριο. η καμερα θα κλεισει." και φυσικα κλεινει . να σημειωσω οτι στο ιδιο περιβαλλον υπαρχουν αλλα τρια κινητα χωρις κανενα προβλημα και μαλιστα με 50 βαθμους θερμοκρασια τα δυο. δοκιμασα δυο τρεις εφαρμογες καμερας αλλα παλι το ιδιο. καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? μηπως ειναι θεμα λογισμικου? σας ευχαριστω..
saruman123 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλός μας ήρθες. Θα έρθει ο @chios να σε βοηθήσει. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από saruman123
chios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Με ποια ρομ είσαι φίλε; εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα σε νορμάλ λειτουργία. Μία φορά το έβαλα επίτηδες σε κουβέρτες και έτρεχα βαριά προγράμματα για να του ανεβάσω θερμοκρασία, μετά από αρκετή ώρα που άναψε από θερμοκρασία το τηλέφωνο μου έβγαλε αυτό το μήνυμα.
dimitris.puma Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, chios είπε Με ποια ρομ είσαι φίλε; εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα σε νορμάλ λειτουργία. Μία φορά το έβαλα επίτηδες σε κουβέρτες και έτρεχα βαριά προγράμματα για να του ανεβάσω θερμοκρασία, μετά από αρκετή ώρα που άναψε από θερμοκρασία το τηλέφωνο μου έβγαλε αυτό το μήνυμα. τρεχει FlyMe 5.1
chios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Βάλε flyme 7 και τα ξαναλέμε. Δεν δούλεψα καθόλου το flyme 5 πήγα κατευθείαν 6 και τώρα είμαι στο 7, το οποίο είναι σε Android 7.
dimitris.puma Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 23 ώρες πριν, chios είπε Βάλε flyme 7 και τα ξαναλέμε. Δεν δούλεψα καθόλου το flyme 5 πήγα κατευθείαν 6 και τώρα είμαι στο 7, το οποίο είναι σε Android 7. μου ηρθε ενημερωση και ειμαι στην 6 τωρα. το προβλημα παραμενει. πως μπορω να παω στο 7?
what_if Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=46&type=1
chios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Κατέβασε το αρχείο update.zip από τον παραπάνω σύνδεσμο και εγκατέστησε το από την εφαρμογή αρχεία.
dimitris.puma Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, chios είπε Κατέβασε το αρχείο update.zip από τον παραπάνω σύνδεσμο και εγκατέστησε το από την εφαρμογή αρχεία. ευχαριστω.θα το δοκιμασω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα