panagiotisky Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.... Ξέρει κάποιος ποιο μπορεί να είναι το κόστος για να φέρω ftth? Περιοχή Καλαμάτα και το καφαο της wind ( που έχω) είναι απέναντι από το σπίτι 15m. Εάν εγώ βάλω π.χ. το πακέτο της wind με τα fider100 ,στο σπίτι θα πιάνω εκεί κοντά ή θα πιάνω τα 3 🤨 ? Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από panagiotisky
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 On 19/08/2018 at 12:23, panagiotisky said: Καλησπέρα.... Ξέρει κάποιος ποιο μπορεί να είναι το κόστος για να φέρω ftth? Περιοχή Καλαμάτα και το καφαο της wind ( που έχω) είναι απέναντι από το σπίτι 15m. Εάν εγώ βάλω π.χ. το πακέτο της wind με τα fider100 ,στο σπίτι θα πιάνω εκεί κοντά ή θα πιάνω τα 3 🤨 ? με σωστη καλωδιωση ναι θα πρεπει να τα πιανεις τα 100 και τα 200 αν εχεις στα 15 μετρα το καφαο.σε profile 17a εχω attainable 110 Mbit.λογικα σε 30a και σε 35b θα εχω πολυ παραπανω.(και εχω και bridge taps) https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf ftth ξεχασε το προς ωρας εκτος αν σου δινουν διαθεσιμοτητα.εκτος αν θες να πληρωνεις καθε μηνα τριψηφιο νουμερο οποτε εκει ναι ολοι οι παροχοι θα σου φερουν ινα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα