Grim Ripper Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάνεις record με το share οου έχει η κονσόλα; Νόμιζα ότι σε αφήνει μόνο για λίγα λεπτά. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2018 από Grim Ripper
xaerialtwistx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Σε αφηνει για απειρο χρονο, εξαλλου εναμιση λεπτο φαινεται ολο και ολο. 1
gatakos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Gold Relic θες για το platinum, όχι platinum relic Είναι μολις 10 δευτερολεπτα λιγοτερα (και λέω μολις γιατι καθομαι και αγναντευω πολλές φορες στο βιντεο μιας και ηταν η 1η μου προσπαθεια και ηθελα να σκεφτω πως γινεται τι) ΥΓ) Πρεπει να δεις ποσα Platinum εχω και σε τι παιχνιδια για να καταλαβεις οτι αυτο ειναι smooth sailing Α....! Δεν το θυμομουν, εγω την ειχα κανει γυρω στο λεπτο.. ΥΓ) Νταξ... Να μην τις βγαλουμε να τις μετρήσουμε. Εχω παρει και εγω καποια platinum οπως και πολλα αλλα παιδια.. Να μην μιλησουμε για τους gamer του εξωτερικου το ποσα platinum εχουν.. ΥΓ 2) ΧΡΟΝΟΣ να υπαρχει και ΟΛΑ γινονται platinum.
xaerialtwistx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά το ξέρω, δεν είμαι καμένος, τελειωνω μεν τα παιχνιδια μου 100% αλλά όταν και αν εχω καιρο (τον προηγουμενο μηνα πηρα 2 platinum και πριν απο αυτα τα δύο, ειχα 6 μήνες να πάρω εστω και ένα trophy). Δε με νοιαζει ο αριθμος των trophy και το καταλαβαινεις απο το ποσα σφραγισμενα παιχνιδια εχω (καπως ετσι ισχυει και στο PS4). Αλλά γενικά το δύσκολο ειναι να τελειωσεις μια πιστα για 1η φορα, μετα ειναι χαλαρά, πχ η Road To Nowhere μου πηρε περιπου μια ωρα για να φτασω στο τελος σε Time Trial, πήρα το κλασσικό sapphire relic, και μου πήρε μολις 3 προσπαθειες να ξαναφτασω στο τελος αλλα επειδη ηξερα πλεον τι κανω, πηρα gold κατευθειαν (φαινεται και στο προηγουμενο βιντεο οτι 2 φορες στη σειρα φτανω στο τελος, η μια φορα που πεφτω στο γκρεμο εγινε επιτηδες επειδη εχασα το Aku Aku και το ηθελα για τον τελευταιο αγριοχοιρο) Δεν εχω βλεψεις για platinum relic παντως, αυτοι οι χρονοι ειναι για μεγαλους fan, εγω ανυπομονω να παω στο 2 γιατι το ενα το ειχα παιξει και στο PS1 απειρες ωρες. edit: Το ξαναεφτασα στο τελος με 4 προσπαθειες, αλλα εκανα χειροτερο χρονο Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2018 από xaerialtwistx
gatakos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Συμφωνω μαζι σου σε ολα! Καπως ετσι βλεπω και εγω τα πραγματα.. Χωρις βεβαια τα σφραγισμενα σου παιχνιδια.....
privateer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Ας βάλω ένα απο το Ghost War. Το online του είναι εξαιρετικό. Αξίζει να το δοκιμάσετε. https://xboxclips.com/Privat33r/eb5cb058-a8bd-4979-90ec-6ba67d2a96a5/embed
xaerialtwistx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 @gatakos Τα σφραγισμένα συνηθως ειναι ή παιχνιδια που ηταν σε τιμή που δεν μπορεί να αγνοηθεί είτε κάτι πολύ σπάνιο που αν δεν το έπαιρνα εκεινη τη στιγμή θα το πληρωνα x4 στο eBay. Απλα λογο χρονου δεν προλαβαινω να τα ανοιξω, καποια τα εχω βεβαια ψηφιακά λογο cross buy / cross play με PS4. Το πήρα το gold. Μου άφησε και το κιβώτιο που σου κόβει 3 δευτερόλεπτα στο 0:55 αλλά oh well!! Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Crash Bandicoot 1: High Road [Time Trial] 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα