Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με την ευκολία που έχουν οι σημερινές κονσόλες για καταγραφή βίντεο, σκέφτηκα να ανοίξω ένα θέμα στο οποίο θα μπορούμε να δημοσιεύσουμε τα δικά μας gaming κατορθώματα.

Μπορεί να είναι μια απλή καταγραφή τη στιγμή που πετάγεται ένα δύσκολο trophy, ένα δύσκολο combo που βγάλαμε στο αγαπημένο μας beat em up, ένα playthrough στην αγαπημένη μας πίστα ή και ένα ολόκληρο speedrun.

Αυτοπροβληθείτε!!!

Κάνω την αρχή με ένα Speedrun του γνωστού για τη δυσκολία του platformer, Super Meat Boy. Το Speedrun αφορά μόνο όλες τις βασικές light world πίστες (105 πίστες, 6 αφεντικά) με χρόνο περίπου 34λ και 35δ. Χρησιμοποίησα την έκδοση για το PS Vita το οποίο δεν έχει ενσωματωμένη ικανότητα για καταγραφή βίνεο αλλά μπορεί να γίνει WiFi Streaming (για αυτό και η μέτρια ποιότητα εικόνας). Οι περισσότερες ζωές χάθηκαν στα ίδια σημεία και είναι τα γνωστά λάθη του "όποιος βιάζεται σκοντάφτει" αλλά σε γενικές γραμμές είναι μια καλή προσπάθεια.

Αγνοήστε τα πρώτα 40 δευτερόλεπτα μιας και το Streaming δεν ήθελε να ξεκινήσει.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 6
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Crash Bandicoot 1: Slippery Climb [Red Gem]

Πιθανόν το δυσκολότερο gem στο παιχνίδι.

Όπως όλα τα colored gem, έτσι και εδώ πρέπει να φτάσεις στο τέλος της πίστας χτυπώντας όλα τα κιβώτια και χωρίς να χάσεις καμία ζωή.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Crash Bandicoot 1: Road To Nowhere [Time Trial] ναι αυτή η πίστα που δοκίμασε τα νεύρα μας στο PS1

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλός!! Βέβαια το απόλυτο crash test είναι η High road! Ψάχνω να βρω το βίντεο να το ανεβάσω αλλά μάλλον το έσβησα με τη κονσόλα που έδωσα... Ωστόσο έχω το platinum του crash 1 να κοσμεί το προφίλ μου στο Psn.. 😁

Δημοσ.

Εχω περίπου 7 time trials ακομα πριν το platinum, απο gems ειμαι 100%, ανυπομονω να τελειώσω με το 1 να πάω στα υπόλοιπα Crash Bandicoot που είναι πιο... ευχάριστα.

Το αστείο είναι το πόσο με ειχε παιδέψει αυτη η πίστα σαν παιδί στο PS1 και στο PS4 δεν έχασα ούτε 10 ζωές για να την περάσω, μέχρι που τελικά έμαθα να την κάνω χωρίς checkpoint, αναγκαστικά. (λόγο time trials).

Θεωρώ την High Road πιο εύκολη γιατι έχει ελάχιστα άλματα ακριβειας, ολες οι σανιδες που πρεπει να πηδήξεις είναι διπλές και τριπλές.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Εχω περίπου 7 time trials ακομα πριν το platinum, απο gems ειμαι 100%, ανυπομονω να τελειώσω με το 1 να πάω στα υπόλοιπα Crash Bandicoot που είναι πιο... ευχάριστα.

Το αστείο είναι το πόσο με ειχε παιδέψει αυτη η πίστα σαν παιδί στο PS1 και στο PS4 δεν έχασα ούτε 10 ζωές για να την περάσω, μέχρι που τελικά έμαθα να την κάνω χωρίς checkpoint, αναγκαστικά. (λόγο time trials).

Θεωρώ την High Road πιο εύκολη γιατι έχει ελάχιστα άλματα ακριβειας, ολες οι σανιδες που πρεπει να πηδήξεις είναι διπλές και τριπλές.

Την έβγαλες την high road??

Εννοώ έκανες τον χρόνο για το platinum?

Δημοσ.

Οχι ακόμα, είμαι στην Toxic Waste αλλά το εχω αφησει προσωρινα, θα επανελθω το Σ/Κ.

Θα δω ποση ωρα θα μου πάρει :P

Απλα θεωρω τα αλματα σημαντικότερα από τους εχθρους, για αυτό πιστευω πως είναι ευκολότερη, τωρα θα δουμε, ξερω πως οι γνωμες διιστανται. Δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα για τα colored gems με καμία πίστα πάντως (ακόμα και τα δυσκολοτερα gems Lost City, The Lab και Slippery Climb μου πηραν ολα 4-7 ζωές) εκτός από τη... Fumbling In The Dark. Για καποιο λογο δε μπορουσα να υπολογισω καποια αλματα και εχασα κοντα στις 40 ζωες για να την περάσω, δε ξερω τι θα τραβηξω με το time trial.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Οχι ακόμα, είμαι στην Toxic Waste αλλά το εχω αφησει προσωρινα, θα επανελθω το Σ/Κ.

Θα δω ποση ωρα θα μου πάρει :P

Απλα θεωρω τα αλματα σημαντικότερα από τους εχθρους, για αυτό πιστευω πως είναι ευκολότερη, τωρα θα δουμε, ξερω πως οι γνωμες διιστανται. Δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα για τα colored gems με καμία πίστα πάντως (ακόμα και τα δυσκολοτερα gems Lost City, The Lab και Slippery Climb μου πηραν ολα 4-7 ζωές) εκτός από τη... Fumbling In The Dark. Για καποιο λογο δε μπορουσα να υπολογισω καποια αλματα και εχασα κοντα στις 40 ζωες για να την περάσω, δε ξερω τι θα τραβηξω με το time trial.

Ξεκίνησε τη με το καλό τη high road και ξαναμιλάμε!! 😎

Πάντως είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΟΣ το άτιμο!

Δημοσ.
Στις 21/9/2018 στις 4:12 ΜΜ, gatakos είπε

Ξεκίνησε τη με το καλό τη high road και ξαναμιλάμε!! 😎

Πάντως είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΟΣ το άτιμο!

@gatakos Ορίστε λοιπόν :P

Δεν πήρα βέβαια το relic που ήθελα αλλά δεν ήταν αυτό το νόημα, ξέρω σε ποια σημεία έχασα αρκετά λόγο του ότι δε θυμόμουν τι συναντάω παρακάτω.

Απλά μερικά σχόλια σχετικά με Road To Nowhere VS High Road.
Καταρχήν μου πήρε περίπου μια ώρα για να την ολοκληρώσω (ακριβώς όσο και η Road To Nowhere).
Σε αντίθεση όμως με την Road To Nowhere που δεν ήξερα που θα χάσω, στη High Road με το που πέρασα τη μισή πίστα, έφτασα με την πρώτη προσπάθεια στο τέλος χωρίς να χάσω δηλαδή καθόλου στο 2ο μισό. Ουσιαστικά αν πας στους 2 χοίρους με ένα Aku Aku για σιγουριά και είσαι σχετικά καλός στα άλματα, την έχεις τελειώσει. Και η μεγαλύτερη δυσκολία είναι στο πρώτο 1/3 μέχρι να περάσεις τις χελώνες που τις αναποδογυρίζεις για να περάσεις απέναντι μιας και συνηθως προσγειώνεται ο Crash στην επόμενη χελώνα σε λάθος σημείο και χάνει το Aku Aku και εξαφανίζεται και η χελώνα κάνοντας αδύνατη τη συνέχεια της πίστας.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

@gatakos Ορίστε λοιπόν :P

Δεν πήρα βέβαια το relic που ήθελα αλλά δεν ήταν αυτό το νόημα, ξέρω σε ποια σημεία έχασα αρκετά λόγο του ότι δε θυμόμουν τι συναντάω παρακάτω.

Απλά μερικά σχόλια σχετικά με Road To Nowhere VS High Road.
Καταρχήν μου πήρε περίπου μια ώρα για να την ολοκληρώσω (ακριβώς όσο και η Road To Nowhere).
Σε αντίθεση όμως με την Road To Nowhere που δεν ήξερα που θα χάσω, στη High Road με το που πέρασα τη μισή πίστα, έφτασα με την πρώτη προσπάθεια στο τέλος χωρίς να χάσω δηλαδή καθόλου στο 2ο μισό. Ουσιαστικά αν πας στους 2 χοίρους με ένα Aku Aku για σιγουριά και είσαι σχετικά καλός στα άλματα, την έχεις τελειώσει. Και η μεγαλύτερη δυσκολία είναι στο πρώτο 1/3 μέχρι να περάσεις τις χελώνες που τις αναποδογυρίζεις για να περάσεις απέναντι μιας και συνηθως προσγειώνεται ο Crash στην επόμενη χελώνα σε λάθος σημείο και χάνει το Aku Aku και εξαφανίζεται και η χελώνα κάνοντας αδύνατη τη συνέχεια της πίστας.

Συγχαρητηρια πραγματικα για την ολοκλήρωση της πιστας ΑΛΛΑ καλε μου gamer :D θες περιπου να την κανεις στο 1 λεπτο για να παρεις το platinum relic και να παρεις platinum το παιχνιδι...

Καλο λιωσιμο σου ευχομαι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Gold Relic θες για το platinum, όχι platinum relic ;) Είναι μολις 10 δευτερολεπτα λιγοτερα (και λέω μολις γιατι καθομαι και αγναντευω πολλές φορες στο βιντεο μιας και ηταν η 1η μου προσπαθεια και ηθελα να σκεφτω πως γινεται τι)

ΥΓ) Πρεπει να δεις ποσα Platinum εχω και σε τι παιχνιδια για να καταλαβεις οτι αυτο ειναι smooth sailing :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...