Archantwn Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Είναι λίγο πιο παλιό από το Conspiracies, το οποίο τώρα που το σκέφτομαι δεν το έχω παίξει. Βγήκε το 1996. Η παρακάτω φωτό θα βοηθήσει πολύ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 απο τα πρωτα adventure που ειχα παιξει δεν το λεω για να μην το καψω αλλα το πρωτο γραμμα ειναι P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakidis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Tex Murphy είναι σίγουρα (epic game btw) στο γραφείο του μέσα ήμουν ανάμεσα στο under a killing moon με pandora directive , αλλά αφού δίνεις και χρονολογία pandora directive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archantwn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Σωστά το Tex Murphy's: Pandora Directive είναι. Εξαιρετικό παιχνίδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakidis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Ένα από τα πρώτα μου strategies , για να δούμε ποιος άλλος το έχει παίξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, kyriakidis είπε Ένα από τα πρώτα μου strategies , για να δούμε ποιος άλλος το έχει παίξει Art of War ; Κάπως έτσι νομίζω το λέγανε πάνε και 20 - 25 χρόνια σίγουρα . Στην Amiga 500 το έπαιζα Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από GaGaS_Thess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakidis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Σωστός The Ancient Art of War ο πλήρης τίτλος αρκετά παλιό game και νόμιζα ότι δεν θα το έβρισκε κανένας χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 ένα ευκολάκι να κινηθεί το νήμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) On 17/11/2023 at 15:57, GaGaS_Thess said: ένα ευκολάκι να κινηθεί το νήμα GODS, έχει ξαναεμφανιστεί στο νήμα 2-3 σελίδες πίσω και πάλι εγώ είχα απαντήσει! Και είμαι τόσο σίγουρος που βάζω το επόμενο πριν έρθει η επιβεβαίωση Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από e-tic 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, e-tic είπε GODS, έχει ξαναεμφανιστεί στο νήμα 2-3 σελίδες πίσω και πάλι εγώ είχα απαντήσει! Και είμαι τόσο σίγουρος που βάζω το επόμενο πριν έρθει η επιβεβαίωση Rick Dangerous ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 50 minutes ago, GaGaS_Thess said: Rick Dangerous ... Σωστός. Βάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makislegr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 από τα πρώτα RPG που βγήκαν από τα μπουντρούμια στην εξοχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emmanuel5 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Πρόκειται για RPG της τριλογίας "Ishar", μάλλον το πρώτο ή το δεύτερο παιχνίδι της σειράς (το τρίτο είχε ανώτερα γραφικά) . Τα Ishar κυκλοφόρησαν από τη γαλλική Silmarils στις αρχές της δεκαετίας του '90 και είχαν πάρει καλές κριτικές, ειδικά οι εκδόσεις για Amiga και Atari. Θυμάμαι ότι τα είχε παίξει αρκετός κόσμος τότε και είχα ασχοληθεί κι εγώ λίγο και με τα τρία, τα δύο πρώτα σε Amiga και το τρίτο σε PC. Τα βρήκα "καλούτσικα" , αλλά ποτέ δεν μου τράβηξαν το ενδιαφέρον αρκετά ώστε να κάτσω και να τα τερματίσω, καθώς ήμουν περισσότερο fan της SSI, η οποία την ίδια εποχή έβγαζε το ένα αριστούργημα πίσω απ' τ' άλλο (Dark Sun, Ravenloft, Menzoberranzan, Eye of the Beholder 3) και ειδικά στον τομέα της ατμόσφαιρας τα RPGs της SSΙ ήταν ασυναγώνιστα. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από emmanuel5 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archantwn Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου Extrapower - Giant Fist; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα