Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 18 λεπτά πριν, akisk είπε Bioforge; Τα 90s μάτια μου το έβλεπαν πανέμορφο. Yep. Τα γραφικά του τότε που λέγαμε ότι είναι σαν αληθινά, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Σύγχρονο παιχνίδι παρά την ρετρό αισθητική του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Axiom Verge! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 43 minutes ago, Tobajara said: Axiom Verge! Μάλιστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 @Tobajara μην ξεχνιέσαι, έχεις να βάλεις screenshot!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, akisk said: @Tobajara μην ξεχνιέσαι, έχεις να βάλεις screenshot!!!! Έχεις δίκιο, με συμπαθάτε! Ένα εύκολο να προχωρήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 41 minutes ago, Tobajara said: Έχεις δίκιο, με συμπαθάτε! Ένα εύκολο να προχωρήσουμε. Cannon Fodder? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, Charismo said: Cannon Fodder? Θέλω ακριβή ονομασία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Just now, Tobajara said: Θέλω ακριβή ονομασία Αν εννοείς τον αριθμό δεν είμαι σίγουρος. Θα πω το 3. Αν έχει και subtitle σηκώνω χέρια και δίνω πάσα σε κάποιον άλλο. 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δεκτό! Είναι όντως το Cannon Fodder 3, που κακώς κάκιστα πέρασε απαρατήρητο. Χωρίς να είναι κλασσικό είναι πολύ διασκεδαστικό arcade, με κάποιες αβαρίες σε άσχετες φουτουριστικές πίστες. Βάζεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Ένα αρκετά εύκολο από εμένα. Ένα παιχνίδι που σημάδεψε την παιδική μου ηλικία. Είχα ξοδέψει άπειρες ώρες παίζοντας το. Pure fun. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archantwn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Populous! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Archantwn said: Populous! Σωστά! Το Populous: The Beginning. Το πρώτο God game που έπαιξα. Το είχα λιώσει. Πολύ εθιστικό παιχνίδι. Βάζεις εσύ. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από Charismo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archantwn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μου το είχαν δανείσει όταν ήμουν στο γυμνάσιο και εννοείται τα παράτησα όλα μέχρι να το τερματίσω. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από Archantwn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Χωρίς κάποιο UI είναι δύσκολο αλλά έτσι για την προσπάθεια... Conspiracies? Or Συνωμωσίες - Featuring Blues Wire?! 🙃 (βασικά μου θυμίζει λίγο το render style των background, αν και ποτέ δεν κατάφερα να το τερματίσω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα