Despotas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Να δώσω μια βοήθεια: Είναι της Ubisoft και έχει το ίδιο όνομα με παιχνίδι της Epic 1
Spawned Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 16 ώρες πριν, Despotas είπε Να δώσω μια βοήθεια: Είναι της Ubisoft και έχει το ίδιο όνομα με παιχνίδι της Epic Unreal ΑΝ θυμάμαι καλά είχε 2d και 3d sections. Μπορεί και να κάνω λάθος 2
emmanuel5 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Unreal , παλιό παιχνίδι του '90-'91 για Amiga και Atari. To είχα στην Amiga, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να να το τερματίσω γιατί κολλούσε στο δεύτερο επίπεδο λόγω χαλασμένου crack 😢 Όντως, καμία σχέση με το θρυλικό shooter της Epic. Aν υπάρχει πάντως κάτι το εξωπραγματικό είναι τo καταπληκτικό artwork του κουτιού, πραγματικός πίνακας ζωγραφικής: Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από emmanuel5 7
emmanuel5 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι, όντως, γράφαμε ταυτόχρονα 😄 😄 Και έχεις δίκιο, το παιχνίδι είχε 2D επίπεδα και pseudo 3D επίπεδα στο στυλ του Space Harrier ή του Afterburner. Eννοείται βάζεις εσύ. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από emmanuel5 2
Spawned Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Βάζω?! ευκολάκι για table-top rpgδαδες! Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από Spawned 2
emmanuel5 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Λίγο... παραπλανητική η screenshot, καθώς το παιχνίδι δεν είναι αμιγώς RPG, αλλά μίγμα RPG\strategy. Nα δούμε αν θα το βρει κάποιος. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από emmanuel5 1
Spawned Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, emmanuel5 είπε Λίγο... παραπλανητική η screenshot. Nα δούμε αν θα το βρει κάποιος. έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ hint 1
emmanuel5 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Πρόκειται για το Birthrigth:The Gorgon's Alliance της Sierra, strategy\RPG του '95-'96 βασισμένο σε επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής της TSR. H screenshot είναι από το RPG "κομμάτι" στο οποίο δημιουργούσατε μία ομάδα από ήρωες και εξερευνούσατε dungeons, πολεμούσατε τέρατα κτλ. Eξαιρετικό παιχνίδι και απ΄ όσο γνωρίζω το μοναδικό που κυκλοφόρησε ποτέ σε υπολογιστές βασισμένο στο ομώνυμο επιτραπέζιο. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2023 από emmanuel5 2
dalan2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 dark cloud ps2...πω ρε αναμνησεις που μου εβγαλες..και δεν εχω παιξει δευτερολεπτο...τεσπα.... 1
-WISE- Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Ας βάλω και εγώ ένα. Ίσως το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα ποτέ στο πρώτο μου PC. Απίστευτο το ότι γυρίζουν πίσω συναισθήματα περίπου 25 χρόνων πριν απλά σκεφτόμενος αυτόν τον τίτλο. 2
jBilly Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 On 13/06/2023 at 15:58, -WISE- said: Ας βάλω και εγώ ένα. Ίσως το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα ποτέ στο πρώτο μου PC. Απίστευτο το ότι γυρίζουν πίσω συναισθήματα περίπου 25 χρόνων πριν απλά σκεφτόμενος αυτόν τον τίτλο. Plane Crazy σωστα; εε ρε εποχαρες... 1
-WISE- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, jBilly είπε Plane Crazy σωστα; εε ρε εποχαρες... Σωστός!! Στο πρώτο μου PC το έπαιζα και αυτό το Midtown Madness. Τρελή νοσταλγία όλα αυτά τα παιχνίδια.
jBilly Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 6 minutes ago, -WISE- said: Σωστός!! Στο πρώτο μου PC το έπαιζα και αυτό το Midtown Madness. Τρελή νοσταλγία όλα αυτά τα παιχνίδια. Θυμαμε δεν ειχα καν Υ/Π τοτε και μαζεβομασταν πιτσιρικια ολη σε οπιον ητανε τυχερος και ειχε Υ/Π και λιοναμε ρετρο παιχνιδια ανελεητα ιδικα τα ΜΑΜΕ γκαμες *flashback εργονομιας* , πραγματικα το κατι μαγικο το πως ητανε η τοτε gaming εποχες, παρεαστικες λιγοτερο online related και ουτε καν η ιδεα του micro transaction και τον συνεχόμενων patch/update. Να παραθεσω και εγω ενα παλιο γκαμε που το ελιονα σε demo αλλα ποτε δεν το αγορασα, θα τρελαθω αν το ξερει καπιος γιατι εφαγα κανα 2ωρο να το θυμηθώ εγω ο ιδιος. HINT PS1 ERA 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα