emmanuel5 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) The Neverhood από τη Dreamworks, ένα adventure φτιαγμένο εξ ολοκλήρου με την τεχνική claymation (φιγούρες από πηλό που φωτογραφίζονταν ανά frame) και υπό την επίβλεψη του Steven Spielberg. Μαζί με το Skullmonkeys, sequel για το Playstation, πρόκειται για παιχνίδια-φαινόμενα! Αν έχετε τον χρόνο, δείτε στο video πώς φτιάχτηκαν αυτά τα δυο παιχνίδια, πόσος κόπος και ταλέντο χρειάστηκε και θα καταλάβετε γιατί δεν πρόκειται να ξαναδούμε ποτέ κάτι παρόμοιο στους υπολογιστές ή στις κονσόλες. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2021 από emmanuel5 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 το στουντιο ηταν του Spielberg. γενικα το 90 ειχε χωθει το Ηοllywood στα παιχνιδια, αλλα οχι με την επτυχια που περιμενανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotskot Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Ας δώσω κι εγώ κάτι. Παλιό αγαπημένο μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Για να δουμε υπαρχουν αλλα γεροντια εδω μεσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotskot Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, vste είπε Για να δουμε υπαρχουν αλλα γεροντια εδω μεσα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, fotskot είπε Μου ειχαν πεσει τα σαγονια τοτε. Να μην μιλησω για την ζηλεια των "μισητων" Amstrad & Spectrum κατοχων της εποχης. Αν θυμαμαι καλα ηταν το 1ο κινηματογραφικο παιχνιδι που ειχα παιξει, επισης το 1ο survival horror. Εξαιρετικη ατμοσφαιρα και γραφικα, πολυ τσιμπουκι ομως σε gameplay. Παντως αυτο και τα Last Ninja αποδεικνυουν περα απο καθε αμφιβολια ποιο ηταν το καλυτερο 8μπιτο απο τα 3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotskot Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, vste είπε Μου ειχαν πεσει τα σαγονια τοτε. Να μην μιλησω για την ζηλεια των "μισητων" Amstrad & Spectrum κατοχων της εποχης. Αν θυμαμαι καλα ηταν το 1ο κινηματογραφικο παιχνιδι που ειχα παιξει, επισης το 1ο survival horror. Εξαιρετικη ατμοσφαιρα και γραφικα, πολυ τσιμπουκι ομως σε gameplay. Παντως αυτο και τα Last Ninja αποδεικνυουν περα απο καθε αμφιβολια ποιο ηταν το καλυτερο 8μπιτο απο τα 3. Εν τω μεταξύ, o publisher είναι η καταραμένη EΑ. Κάπου, κάπως, κάποτε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Στις 21/10/2021 στις 4:18 ΜΜ, fotskot είπε Ας δώσω κι εγώ κάτι. Παλιό αγαπημένο μου ποιο παιχνιδι ειναι αυτο τελικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadPax Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, KilliK είπε ποιο παιχνιδι ειναι αυτο τελικα; Lands of Lore, αρχές 90, τρελά ξενύχτια σε ένα αρχαίο Packard Bell 486. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eldergrom Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Ειναι για παλαιούς ψαγμένους, οι εικόνα έχει παραποιηθεί για να δυσκολέψει λίγο το τσάλεντζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Ρε παιδια εμεις οι 30αρηδες να μην βρουμε τιποτα? Μια μαντεψια,μηπως είναι καποιο Diablo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eldergrom Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Τώρα πρέπει να είναι πιό εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Βάζω ένα ευκολάκι για να ξαναρχίσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Hint: Γνωστότατο city building / management sim από το 2001. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Tropico 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα