improvgeek Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Στις 5/2/2021 στις 4:48 ΜΜ, maarinos είπε Oni free round Σωστός, πολύ υποτιμημένο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueakamah Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Oni. Κορυφαιο και ωραιος χειρισμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Στις 26/2/2021 στις 1:20 ΠΜ, panoskatos είπε Μετά από τόσο καιρό, κάνα hint; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Μετά από τόσο καιρό, κάνα hint; Απο την εικόνα λείπουν τρισδιάστατα τρίγωνα τα οποία εμφανίζονταν συνέχεια στο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Αν δεν μπει κάτι σε μια βδομάδα, θα ρωτήσω για hint για όσους δεν το έχουν παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Το Dirt3 είναι προφανώς, απλά βαριέστε να βάλετε παιχνίδι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, chrisde είπε Το Dirt3 είναι προφανώς, απλά βαριέστε να βάλετε παιχνίδι... Δεν έχω παίξει τα Dirt... 😓 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 14/4/2021 στις 11:43 ΠΜ, GhostRiderLSOV είπε Δεν έχω παίξει τα Dirt... 😓 Τα Dirt Rally είναι καλοί εξομοιωτές, ενώ τα απλά που είναι πιο arcade είναι pure fun. Πολύ ωράια σειρά γενικώς, την προτείνω. @panoskatosΠεριμένω την τυπική επιβεβαίωση για να βάλω. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2021 από chrisde 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 14/4/2021 στις 8:01 ΠΜ, chrisde είπε Το Dirt3 είναι προφανώς, απλά βαριέστε να βάλετε παιχνίδι... Απο το Dirt 3 είναι η φωτο πράγματι . Ο επόμενος παρακαλώ Επεξ/σία 16 Απριλίου 2021 από panoskatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Well, ladies and gentlemen, παλιό αγαπημένο παιχνίδι με μία από τις αγαπημένες μου εισαγωγές, αν είχα χρόνο και μικρότερο backlog άνετα το ξανάπαιζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Final Fantasy ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Αν και δεν έχω παίξει κανένα της σειράς, μου άρεσαν διάφορα κομματάκια, όπως και η εισαγωγή του πρώτου Wild Arms (που αν δεν κάνω λάθος είναι στην εικόνα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Αν και δεν έχω παίξει κανένα της σειράς, μου άρεσαν διάφορα κομματάκια, όπως και η εισαγωγή του πρώτου Wild Arms (που αν δεν κάνω λάθος είναι στην εικόνα). Φυσικά και δεν κάνεις λάθος! Δείτε την εισαγωγούλα που παρέθεσε ο Ghost αξίζει! You're next! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Ευκολάκι (θα ήθελα να έβγαινε και σε PC) 5 ώρες πριν, chrisde είπε Φυσικά και δεν κάνεις λάθος! Δείτε την εισαγωγούλα που παρέθεσε ο Ghost αξίζει! You're next! Spoiler Ωραία είναι και η εισαγωγή του remake του (Alter Code F) που μόλις τσέκαρα. Φυσικά το Into the Wilderness αναλλοίωτο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα