SeXBOX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 On 17/07/2018 at 22:50, bad_freddy said: Και μιας και λέμε για παιχνίδια που με πόρωναν αν και δεν καταλάβαινα και πολλά όπως και το προηγούμενο (λόγω μικρής ηλικίας σε συνδυασμό με την περιπλοκότητα του παιχνιδιού) πάμε για άλλο ενα Μη μου πεις ότι αυτό είναι το outpost που με βασάνιζε κάθε φορά μέχρι να τρέξει σωστά; Αν θυμάμαι καλά αυτό το simcity στυλ παιχνιδιού που έπρεπε να αποικήσεις σε άλλον πλανήτη στο story ήταν λίγο "κούκου ρουκου", από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της sierra. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Μη μου πεις ότι αυτό είναι το outpost που με βασάνιζε κάθε φορά μέχρι να τρέξει σωστά; Αν θυμάμαι καλά αυτό το simcity στυλ παιχνιδιού που έπρεπε να αποικήσεις σε άλλον πλανήτη στο story ήταν λίγο "κούκου ρουκου", από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της sierra. Σωστός!! Βάζεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Νομίζω εύκολο και παιχνίδι κόλλημα, είχα φάει ώρες ατελείωτες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Axis and allies! Πολύ εθιστικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 3 hours ago, djcat said: Axis and allies! Πολύ εθιστικό... Σωστός! Βάζεις. Όντως, είχα φάει γερο σκάλωμα με το παιχνίδι, ότι πρέπει για την καταπολέμηση της άνοιας οπότε μάλλον στην ηλικία που είμαι ίσως το ξανά αρχίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 5 hours ago, djcat said: Νομίζω εχω πάει σε αυτό το κωλόμπαρο heart of China; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, SeXBOX είπε Νομίζω εχω πάει σε αυτό το κωλόμπαρο heart of China; Χαχαχα. Σωστός. Παιχνιδάρα! Πολύ ατμοσφαιρικό adventure. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Crystal Caves από apogee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 40 minutes ago, Weiss said: Crystal Caves από apogee Σωστός! Σειρά σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Αγαπημένος έμπορος από παλιά : 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Xenon 2. απο τα πρωτα μου DOS games που επαιζα μανιωδως. η μουσικη του ηταν φοβερη. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από KilliK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Ναι και είχε φοβερή μουσική για την εποχή του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 απο τα πρωτα παιχνιδια πασιγνωστου game designer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα