Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, ilos είπε How about a 2 for 1 chance? Όποιος βρει πρώτος ένα από τα 2 κερδίζει. Αν πιάσει και τα 2 έχει και bragging rights😁 Ανούσιο και repetitive Hack/n/Slash game από πασίγνωστο studio. Uninstall στο 2ώρο. "Don't worry PC players, no DMC for you (τότε), but Chaos Legion is just as good!" - Capcom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, GhostRiderLSOV είπε "Don't worry PC players, no DMC for you (τότε), but Chaos Legion is just as good!" - Capcom Χαχαχαχαχα την είχες πατήσει και εσύ? Βάλε. Btw το άλλο ήταν το cold fear, πολύ τίμιο παιχνιδάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Ευτυχώς είχα παίξει μόνο το demo του Chaos Legion. Ήταν αρκετό. 14 Φεβρουαρίου και θυμόμαστε παλιές αγάπες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Ευτυχώς είχα παίξει μόνο το demo του Chaos Legion. Ήταν αρκετό. 14 Φεβρουαρίου και θυμόμαστε παλιές αγάπες... Το marvel heroes δεν είναι? Μυρίζει κάψιμο.😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Ναι και παλιό screenshot, πριν βγει ο Ghost Rider και κάνω την δική μου "Spirit of Vengeance" clan. You know the drill. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Toukiden, αλλά έχω καιρό να παίξω, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν είναι το 1 ή το 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, GhostRiderLSOV είπε Toukiden, αλλά έχω καιρό να παίξω, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν είναι το 1 ή το 2. Το kiwami είναι (1), βάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 No bugs detected. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Mass Effect: Andromeda? Ή το 3 μήπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Κάποιο από τα 2 είναι σε Multiplayer. Το map μου κάνει για το 3. Βάζεις @Tobajara Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Πάμε μια ωραία καμενιά από τα παλιά, που την είχα ΛΙΩΣΕΙ σε εποχή που βάζαμε τα level codes αντί για saves... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, ilos είπε Κάποιο από τα 2 είναι σε Multiplayer. Το map μου κάνει για το 3. Βάζεις @Tobajara Θα προτιμούσα παρ'όλο που ξέρουμε ποιο παιχνίδι είναι να μην λέμε "βάζεις" πριν επιστρέψει αυτός που έβαλε, αλλιώς απλά θα βάζουμε το σωστό και θα βάζουμε το δικό μας χωρίς confirmation. Και ναι, είναι το 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiceGuyGeorge Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 57 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Ναι και παλιό screenshot, πριν βγει ο Ghost Rider και κάνω την δική μου "Spirit of Vengeance" clan. You know the drill. Και πριν το cosmic leveling. Τι ωραία που ήταν τα χρυσά γράμματα στο nick. God, I miss this game. Sorry για το offtopic, ειναι φορτισμένη η μέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα