EverythingYouBelieve Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Greygore είπε Ένα ακόμα πιο πρόσφατο (είχα κάποια πιο... retro αλλά προέκυψε θέμα με τα screenshots) και το μόνο άλλο που παίζω πρόσφατα είναι: Stardew Valley! Να δω πότε θα βρω χρόνο να το ξεκινήσω... Μου φαίνεται ότι είναι στην κατηγορία που κολλάς άσχημα! 2
Greygore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Σωστός! Σίγουρα θέλει αρκετό ψάξιμο και χρόνο για να δεις αποτελέσματα, αλλά είναι επίσης απο τα παιχνίδια που μπορείς να ασχοληθείς για κανένα 20λεπτο και να νιώσεις πως προχωράς Δικό σου. 1
EverythingYouBelieve Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Hint: ο αγαπητός creator βάζει το ιδιαίτερο χιούμορ του σε ό,τι κάνει και έχει δημιουργήσει μια από τις πιο ευρηματικές σειρές παιχνιδιών της οποίας το πρώτο παιχνίδι πήγε μπροστά ένα genre που έπασχε αρκετά εκείνο τον καιρό. 1 1
KilliK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Τhe Cave. το παιχνιδι ομως δεν ηταν και τοσο καλο, περα απο το χιουμορ του, και νομιζω πατωσε με συνεπεια ο Gilbert να φυγει απο την Double Fine. ο Ahoy ειχε κανει σχετικο ντοκιμαντερ για το πρωτο Monkey Island και το αναφερει. ειχα ποσταρει το ΥΤ video παλιοτερα εδω, δειτε το, ειναι πολυ καλο αν ειστε φανς των adventures. το παρακατω παιχνιδι ειναι απο φορητη κονσολα: 1
EverythingYouBelieve Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, KilliK είπε Τhe Cave. το παιχνιδι ομως δεν ηταν και τοσο καλο, περα απο το χιουμορ του, και νομιζω πατωσε με συνεπεια ο Gilbert να φυγει απο την Double Fine. ο Ahoy ειχε κανει σχετικο ντοκιμαντερ για το πρωτο Monkey Island και το αναφερει. ειχα ποσταρει το ΥΤ video παλιοτερα εδω, δειτε το, ειναι πολυ καλο αν ειστε φανς των adventures. Σωστός! Όντως το The Cave δεν πήγε και τόσο καλά παρά τη θετική απήχηση. Το ντοκιμαντέρ του Ahoy που μιλάει για την ιστορία των παιχνιδιών adventures είναι πολύ καλό, όποιος θέλει να το δει μπορεί εδώ. Επίσης, για τα πρακτικά, η σειρά παιχνιδιών που αναφέρω παραπάνω δεν είναι άλλη από το αγαπημένο Monkey Island. 1
SeXBOX Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) On 19/11/2019 at 18:53, KilliK said: Τhe Cave. το παιχνιδι ομως δεν ηταν και τοσο καλο, περα απο το χιουμορ του, και νομιζω πατωσε με συνεπεια ο Gilbert να φυγει απο την Double Fine. ο Ahoy ειχε κανει σχετικο ντοκιμαντερ για το πρωτο Monkey Island και το αναφερει. ειχα ποσταρει το ΥΤ video παλιοτερα εδω, δειτε το, ειναι πολυ καλο αν ειστε φανς των adventures. το παρακατω παιχνιδι ειναι απο φορητη κονσολα: Gekido Advance - Kintaro's revenge από gameboy advance αν θυμάμαι καλά Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από SeXBOX 1
SeXBOX Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Επειδή έχουμε κολλήσει θα σας πω ότι ειναι το Gruntz. Μπορεί να βάλει όποιος έχει όρεξη νέο παιχνίδι.
cruccer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Γεια σε όλους. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Ας βάλουμε ένα παιχνιδάκι. Ένα adventure, λοιπόν, από το 1996. 3
ilos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Flight of the amazon queen? Δε το έχω δει/παίξει μόνο από το boxart του gog που το δίνει free μου ήρθε.😁
cruccer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Όχι δεν είναι το Flight of the Amazon Queen (ωραίο παιχνίδι παρεμπιπτόντως). Η αλήθεια είναι ότι οι κριτικοί το έθαψαν, κυκλοφόρησε μόνο στην Ευρώπη και έτσι δεν είναι πολύ γνωστό.
KilliK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 κατι μου θυμιζει, αλλα δεν μου παει το μυαλο.
SeXBOX Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 10 hours ago, cruccer said: Γεια σε όλους. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Ας βάλουμε ένα παιχνιδάκι. Ένα adventure, λοιπόν, από το 1996. time paradox νομίζω... 2
cruccer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Σωστός SeXBOX. Από την Flair Software (Trolls κανείς;). Σειρά σου να βάλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα