G.TH. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Άργησα γιατί έπρεπε να βρω κάποια χαρακτηριστική εικόνα αυτού που σκεφτόμουν. Μπόνους από την αρχή, το παιχνίδι έχει νήμα στο φόρουμ 😉 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 On 05/09/2019 at 14:50, G.TH. said: Άργησα γιατί έπρεπε να βρω κάποια χαρακτηριστική εικόνα αυτού που σκεφτόμουν. Μπόνους από την αρχή, το παιχνίδι έχει νήμα στο φόρουμ 😉 Κολλήσαμε πάλι, Δεν το ήξερα το παιχνίδι μέχρι που είδα τον ανιψιό μου να παίζει και με ιντρίγκαρε μπορώ να πω. Cradle 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, SeXBOX είπε Κολλήσαμε πάλι, Δεν το ήξερα το παιχνίδι μέχρι που είδα τον ανιψιό μου να παίζει και με ιντρίγκαρε μπορώ να πω. Cradle Μπίνγκο. Σκόπευα να δώσω κάποια πληροφορία εντός 24ώρου αλλά δεν χρειάστηκε. Ξαναβάζεις..! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Λοιπόν ένα από τα αγαπημένα μου, hint είναι έτοιμο ενα remake του από τον Αύγουστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Λοιπόν ένα από τα αγαπημένα μου, hint είναι έτοιμο ενα remake του από τον Αύγουστο. Beneath a steel Sky, παιχνιδάρα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 3 minutes ago, djcat said: Beneath a steel Sky, παιχνιδάρα! Σωστός! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Ευκολάκι νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, djcat είπε Ευκολάκι νομίζω. " Ooooh, we've got this notion That we'd quite like to sail the ocean So we're building a big boat to leave here for good. " κλπ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδή έκανε sadface ο @Greygore και δεν το δίνει ο ίδιος, θα πω Black and White 1. Και αυτοί είναι οι χαρούμενοι explorers. Θυμάμαι δεν τερμάτισα ποτέ ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο... Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από GhostRiderLSOV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Just now, GhostRiderLSOV said: Επειδή έκανε sadface ο @Greygore και δεν το δίνει ο ίδιος, θα πω Black and White 1. Βασικά μου προκάλεσες ένα μίνι-PTSD με τους $#@# αχάριστους, ήταν απο τα πρώτα "quest" που θυμάμαι σε παιχνίδι που με έκαναν να παίξω dark side path (αν και το reward τρία lands μετά ήταν... αρκετά καλό, I guess). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Θυμάμαι δεν τερμάτισα ποτέ ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο... Ούτε εγώ τα είχα τερματίσει. Θα κάτσω να δω τι τέλος εχουνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Mιας και παίζω το Blasphemous με το retro pixel violence, να βάλω κι εγώ ένα ευκολάκι από ένα που μου θύμησε: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Blizzard και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Blackthorne! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, SeXBOX είπε Blizzard και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Blackthorne! Yep, δικό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Είχα κολλήσει με αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα