e-tic Δημοσ. Δευτέρα στις 12:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:48 μμ 46 minutes ago, Greygore said: Ένα για τους RPG fans: Shadowrun, μάλλον το Returns; 1
Greygore Δημοσ. Δευτέρα στις 05:08 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 05:08 μμ Σωστός! Δικό σου. (με προβλημάτισε πως έχει τρια παιχνίδια με πάνω-κάτω το ίδιο engine όταν έβαλα το screenshot, αλλά μετά θυμήθηκα/πρόσεξα πως το combat UI διαφέρει μεταξύ τους ) 1
Tobajara Δημοσ. Τρίτη στις 12:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:15 μμ (επεξεργασμένο) Dragon Age 2, νομίζω. Η κοκκινομάλλα με την ασπίδα κάτι μου θυμίζει και η δεξιά είνια μια Elven sorceress. Την τοποθεσία δεν τη θυμάμαι καθόλου, όπως και όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Επεξ/σία Τρίτη στις 12:16 μμ από Tobajara 2
e-tic Δημοσ. Τρίτη στις 01:13 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:13 μμ 49 minutes ago, Tobajara said: Dragon Age 2, νομίζω. Η κοκκινομάλλα με την ασπίδα κάτι μου θυμίζει και η δεξιά είνια μια Elven sorceress. Την τοποθεσία δεν τη θυμάμαι καθόλου, όπως και όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Σωστός. Έκοψα το UI ώστε να μην είναι πασιφανές αλλά όντως οι δύο χαρακτήρες που αναγνώρισες είναι χαρακτηριστικοί. Η πλήρης εικόνα είναι αυτή: και η τοποθεσία, μια απο τις πολλαπλά επαναλαμβανόμενες μέσα στο παιχνίδι, αν θυμάμαι σωστά είναι The Wounded Coast. Βάζεις! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. Τρίτη στις 03:38 μμ Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 03:38 μμ 3 ώρες πριν, Tobajara είπε μια Elven sorceress. Σε παρακαλώ, Merrill. (romanced) 1
Greygore Δημοσ. χθες στις 10:25 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 10:25 πμ 20 hours ago, Tobajara said: Ελπίζω να σας αρέσουν τα γραφικά Zork! Δεν τα θυμάμαι όλα αλλά η εισαγωγή στο white house νομίζω είναι απο το πρώτο; (obligatory "you are likely to be eaten by a grue" reference 🙃) 1
Tobajara Δημοσ. χθες στις 11:21 πμ Δημοσ. χθες στις 11:21 πμ Πολύ σωστός, είναι το πρώτο Zork. Σκέφτηκα να βάλω το Grand Inquisitor αλλά δε θα το έβρισκε κανείς και το είχα βάλει και παλιότερα. 1
Greygore Δημοσ. χθες στις 11:49 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 11:49 πμ Κοίτα, μια και το Grand Inquisitor παίζει να είναι απο τα αγαπημένα μου adventure games (ειδικά η σάτιρα των contemporaries του ήταν και εξακολουθεί να είναι μοναδική) όλο και κάποιος θα το έβρισκε 😛 Spoiler (genuine fanboy moment κάθε φορά που αναφέρεται - απο AFGNCAAP μέχρι (in)finite corridor puzzle, "solving" chess, psychic poker και και και....) Κάτι λίγο διαφορετικό, μια και μπήκαν πολλά adventure games τελευταία: 2
Charismo Δημοσ. χθες στις 11:56 πμ Δημοσ. χθες στις 11:56 πμ (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, Greygore said: Κοίτα, μια και το Grand Inquisitor παίζει να είναι απο τα αγαπημένα μου adventure games (ειδικά η σάτιρα των contemporaries του ήταν και εξακολουθεί να είναι μοναδική) όλο και κάποιος θα το έβρισκε 😛 Reveal hidden contents (genuine fanboy moment κάθε φορά που αναφέρεται - απο AFGNCAAP μέχρι (in)finite corridor puzzle, "solving" chess, psychic poker και και και....) Κάτι λίγο διαφορετικό, μια και μπήκαν πολλά adventure games τελευταία: Populous: The Beginning. Επικό παιχνίδι των 90s, πρόσφατα το ξαναβρήκα σε browser έκδοση κι έχει ακόμα καμένους που παίζουν. Έχω ακόμα εν τω μεταξύ το CD από το 1998. Επεξ/σία χθες στις 11:57 πμ από Charismo 1
Greygore Δημοσ. χθες στις 12:38 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:38 μμ 40 minutes ago, Charismo said: Populous: The Beginning. Επικό παιχνίδι των 90s, πρόσφατα το ξαναβρήκα σε browser έκδοση κι έχει ακόμα καμένους που παίζουν. Έχω ακόμα εν τω μεταξύ το CD από το 1998. Σωστά - δικό σου! 1
Charismo Δημοσ. χθες στις 12:42 μμ Δημοσ. χθες στις 12:42 μμ Ένα ακόμα παιχνίδι που είχα λιώσει μικρός. Πολλές ώρες καψίματος, είχε μεγάλο replayability. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα