Προς το περιεχόμενο

Identify the screenshot - Βρες ποιό παιχνίδι είναι - Topic v2

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από NickTG,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 705
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστός! Δικό σου.

(με προβλημάτισε πως έχει τρια παιχνίδια με πάνω-κάτω το ίδιο engine όταν έβαλα το screenshot, αλλά μετά θυμήθηκα/πρόσεξα πως το combat UI διαφέρει μεταξύ τους :P )

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Dragon Age 2, νομίζω. Η κοκκινομάλλα με την ασπίδα κάτι μου θυμίζει και η δεξιά είνια μια Elven sorceress. Την τοποθεσία δεν τη θυμάμαι καθόλου, όπως και όλο το υπόλοιπο παιχνίδι.

Επεξ/σία από Tobajara
  • Like 2
Δημοσ.
49 minutes ago, Tobajara said:

Dragon Age 2, νομίζω. Η κοκκινομάλλα με την ασπίδα κάτι μου θυμίζει και η δεξιά είνια μια Elven sorceress. Την τοποθεσία δεν τη θυμάμαι καθόλου, όπως και όλο το υπόλοιπο παιχνίδι.

Σωστός.
Έκοψα το UI ώστε να μην είναι πασιφανές αλλά όντως οι δύο χαρακτήρες που αναγνώρισες είναι χαρακτηριστικοί. Η πλήρης εικόνα είναι αυτή:

image.png.20bfb7765ec3900685237f59140a2c26.png

και η τοποθεσία, μια απο τις πολλαπλά επαναλαμβανόμενες μέσα στο παιχνίδι, αν θυμάμαι σωστά είναι The Wounded Coast.

Βάζεις!

• Like 1
Δημοσ.
20 hours ago, Tobajara said:

LefkosOikos.png.4cb9531a8b375afe2bd2c1cfe9d4fff0.png

Ελπίζω να σας αρέσουν τα γραφικά :P

Zork! Δεν τα θυμάμαι όλα αλλά η εισαγωγή στο white house νομίζω είναι απο το πρώτο;

(obligatory "you are likely to be eaten by a grue" reference 🙃)

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ σωστός, είναι το πρώτο Zork. Σκέφτηκα να βάλω το Grand Inquisitor αλλά δε θα το έβρισκε κανείς και το είχα βάλει και παλιότερα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Κοίτα, μια και το Grand Inquisitor παίζει να είναι απο τα αγαπημένα μου adventure games (ειδικά η σάτιρα των contemporaries του ήταν και εξακολουθεί να είναι μοναδική) όλο και κάποιος θα το έβρισκε 😛

Spoiler

(genuine fanboy moment κάθε φορά που αναφέρεται - απο AFGNCAAP μέχρι (in)finite corridor puzzle, "solving" chess, psychic poker και και και....)

Κάτι λίγο διαφορετικό, μια και μπήκαν πολλά adventure  games τελευταία:

Screenshot_20250129.jpg.eeb67fd7efba739b994a594bb940d087.jpg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Greygore said:

Κοίτα, μια και το Grand Inquisitor παίζει να είναι απο τα αγαπημένα μου adventure games (ειδικά η σάτιρα των contemporaries του ήταν και εξακολουθεί να είναι μοναδική) όλο και κάποιος θα το έβρισκε 😛

Reveal hidden contents

(genuine fanboy moment κάθε φορά που αναφέρεται - απο AFGNCAAP μέχρι (in)finite corridor puzzle, "solving" chess, psychic poker και και και....)

Κάτι λίγο διαφορετικό, μια και μπήκαν πολλά adventure  games τελευταία:

Screenshot_20250129.jpg.eeb67fd7efba739b994a594bb940d087.jpg

Populous: The Beginning.

Επικό παιχνίδι των 90s, πρόσφατα το ξαναβρήκα σε browser έκδοση κι έχει ακόμα καμένους που παίζουν.

Έχω ακόμα εν τω μεταξύ το CD από το 1998.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1
Δημοσ.
40 minutes ago, Charismo said:

Populous: The Beginning.

Επικό παιχνίδι των 90s, πρόσφατα το ξαναβρήκα σε browser έκδοση κι έχει ακόμα καμένους που παίζουν.

Έχω ακόμα εν τω μεταξύ το CD από το 1998.

Σωστά - δικό σου!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...