KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Στις 12/3/2024 στις 11:12 ΜΜ, Archantwn είπε Extrapower - Giant Fist; ναι. βαζεις.
e-tic Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 4 hours ago, Archantwn said: Επίσης αγαπημένο παιχνίδι. Terminal Velocity 1
kostasfil Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 17/3/2024 στις 8:30 ΜΜ, e-tic είπε Ένα πιο πρόσφατο: @e-tic the way Στις 18/3/2024 στις 12:03 ΠΜ, mkp είπε @mkp Αυτό φέρνει λίγο σε blood, λίγο σε terminator, αλλά μάλλον δεν είναι τίποτα από τα δυο. Δύσκολο... Καμιά βοήθεια; Επεξ/σία 4 Απριλίου από kostasfil 1
mkp Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 18 hours ago, kostasfil said: @mkp Αυτό φέρνει λίγο σε blood, λίγο σε terminator, αλλά μάλλον δεν είναι τίποτα από τα δυο. Δύσκολο... Καμιά βοήθεια; είναι post apocalyptic fps
txcellas Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) Παιδιά ψάχνω ένα παιχνίδι εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχω καταφέρει να το βρω όσο και να έψαξα και έχω απογοητευθεί αν μπορείτε να βοηθήσετε. Ήταν αρχές του 2000 (1998-2003 χοντρικά) όπου είχαμε πάρει το πρώτο μας pc το οποιο ειχε ένα παιχνίδι προεγκατεστημενο (ισως και απο cd περιοδικού να ηταν) Τι θυμάμαι. Ο χαρακτήρας ήταν πρώτου προσώπου και έπαιζες με τον κέρσορα όπου ο κέρσορας ήταν ένα μάτι κόκκινο. Έψαχνες σε ένα κάστρο για διάφορα κρυμμένα σημάδια και συνδυάζες διαφορά αντικείμενα όπου χρειάζονταν στη συνέχεια του παιχνιδιού. Νομίζω ότι ήταν σε ένα κάστρο το όλο παιχνίδι ή σε ένα λαγούμι μέσα με κεριά και πίνακες. Δεν ήταν δράσης, απλά έψαχνες σε τοίχος και οτιδήποτε υπηρχε στο δωμάτιο που βρισκόσουν. Η μουσική του ήταν πολύ χαρακτηριστική και αν θέλετε μπορώ να το σφύριξω σαν μουσική. Έχω δει δεκάδες video με ρετρό παιχνίδια pc και δεν κατάφερα να το βρω και πλέον σκέφτομαι μήπως ήταν όλα στο μυαλό μου.. 😅😅 Υ.Γ. Η μουσική ήταν απαλή μονοφωνική σα να έπαιζε αρπα Επεξ/σία 22 Απριλίου από txcellas
Archantwn Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Η φωτό με την μηχανή είναι από doom 2; Όσο για το παιχνίδι, με το που διάβασα τη περιγραφή μου ήρθε στο μυαλό το Realms of the Haunting (Εξαιρετικό παιχνίδι) αλλά είναι και action και ο κέρσορας είναι άσπρο μάτι.
txcellas Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 5 λεπτά πριν, Archantwn είπε Η φωτό με την μηχανή είναι από doom 2; Όσο για το παιχνίδι, με το που διάβασα τη περιγραφή μου ήρθε στο μυαλό το Realms of the Haunting (Εξαιρετικό παιχνίδι) αλλά είναι και action και ο κέρσορας είναι άσπρο μάτι. Όχι δυστηχως δεν είναι αυτό αν και μοιάζει. Ήταν περισσότερο σαν βιβλίο. Δεν άλλαζαν τα καρέ της εικόνας όπως αυτό το παιχνίδι που είπες. Ηταν σταθερή εικόνα σαν PowerPoint ενα πραγμα και απλά έψαχνες για στοιχεία. Ο κερσορας-Ματι μπορεί να ήταν και άλλο χρώμα αλλά έχω την εντύπωση ότι ηταν κόκκινο.
Sartiv Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Στις 23/4/2024 στις 2:31 ΜΜ, mastrokwstas είπε Μήπως λες το myst? Αυτο σκεφτηκα και εγω οταν διαβασα την περιγραφη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα