sphinxgr Δημοσ. Παρασκευή στις 10:36 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:36 πμ 2 λεπτά πριν, mindreader είπε Μπα, θα πεσει κραξιμο. Αλλα με 35 ευρω, δυο μπαταριες και δυο αλυσιδες, ενταξει, εγω το λεω ευκαιρια. Στο κατω κατω ειναι το πρωτο μου, αρα δεν ηξερα καν πως θα παει καθως δεν εχω εμπειρια απο αυτα (ποσα παιρνουμε και τελικα βλεπουμε οτι κακως τα πηραμε, αρα δεν επενδυεις σε κατι ακριβο για πρωτη φορα-αυτη ειναι η αποψη μου), οποτε δεν ημουν σιγουρος οτι 'το χω' το θεμα, αλλα η πρωτη κοπη ξεπερασε καθε προσδοκια μου, οποτε τωρα αρχιζω και το ψαχνω λιγο παραπανω. εεε με 35€ αν κόψει έστω ένα κλαδάκι, θα είναι επιτυχία!!!
mindreader Δημοσ. Παρασκευή στις 10:38 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:38 πμ 1 minute ago, sphinxgr said: εεε με 35€ αν κόψει έστω ένα κλαδάκι, θα είναι επιτυχία!!! Οπως το ειδα, κοβει ακομη και μικρα δεντρα! Επαθα πλακα, με λιγη προσοχη, γιατι στην αρχη το πιεζα πολυ και μπλοκαρε μες το ξυλο ενω μετα το κρατουσα στην επαφη με το κλαδι πιο χαλαρα, με λιγη προσοχη τα σφαζει ολα λεμε. Εμ, δεν ειναι επιτυχια; ----- Λαδικο με ευκαμπτη μυτη τι χρησιμοτητα εχει σε σχεση με σταθερη μυτη; 1
Ukforthemoment Δημοσ. Παρασκευή στις 10:46 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:46 πμ 12 λεπτά πριν, mindreader είπε Μπα, θα πεσει κραξιμο. Αλλα με 35 ευρω, δυο μπαταριες και δυο αλυσιδες, ενταξει, εγω το λεω ευκαιρια. Στο κατω κατω ειναι το πρωτο μου, αρα δεν ηξερα καν πως θα παει καθως δεν εχω εμπειρια απο αυτα (ποσα παιρνουμε και τελικα βλεπουμε οτι κακως τα πηραμε, αρα δεν επενδυεις σε κατι ακριβο για πρωτη φορα-αυτη ειναι η αποψη μου), οποτε δεν ημουν σιγουρος οτι 'το χω' το θεμα, αλλα η πρωτη κοπη ξεπερασε καθε προσδοκια μου, οποτε τωρα αρχιζω και το ψαχνω λιγο παραπανω. Τεμου; 7 λεπτά πριν, mindreader είπε Λαδικο με ευκαμπτη μυτη τι χρησιμοτητα εχει σε σχεση με σταθερη μυτη; Ελεος όμως!!!!!! 1
sphinxgr Δημοσ. Παρασκευή στις 11:02 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:02 πμ Για το καλό της γνώσης θα αφήσω πληροφορία που μου έλυσε τα χέρια. Φανταστικό πριόνι χειρός που κόβει χοντρό κορμό πχ 20 εκατοστών σε 10 δευτερόλεπτα! Έχει κ τη μύτη μπροστά όταν τραβάς να κόψει, να μην φέυγει απο το δέντρο https://www.ergaleionet.gr/eshop/product/29349/wolf-garten-prioni-kyrto-gia-kontari-me-heirolavh-power-cut-370-multi-star-me-gantzo-w71bca003 Το καλύτερο όμως δεν ειναι αυτό. Είναι ότι κόβει κ σε ύψη έως 5 μέτρα τέτοιους τεράστιους κορμούς κλπ. Οπότε μπορείς με τεράστια ευκολία να κλαδευεις σε μεγάλα ύψη. Μετά τα πιάνεις με το αλυσοπρίονο κ τα λιώνεις! https://www.ergaleionet.gr/eshop/product/684/W3943700 1
mindreader Δημοσ. Σάββατο στις 04:37 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:37 μμ Αγορασα λαδικο για το...λαδιασμα της αλυσιδας. Διαρκως, βγαζει ελαχιστο λαδι απο εδω ενω αντιθετως βγαζει λαδι στην ενωση του χρυσαφιου εξαρτηματος/ενωσεως με το πλαστικο εδω Ετσι, αντι να λαδωνεται η αλυσιδα, λαδωθηκε ολο το αλλο συμπαν γυρω. Λαδικο. !##$%$%$^$%^%$^(*&%$###)(&^$$ 😡
mindreader Δημοσ. Σάββατο στις 04:43 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:43 μμ Ισως τελικα το κινεζικο unbranded αλυσοπριονακι, να ειναι πολυ προχω. Να μη θελει λαδωμα. Γι'αυτο, ουτε αυτοματη λιπανση εχει, ουτε λεει πουθενα στις υποτυπωδεις οδηγιες, περι λιπανσης.
gorge18 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 20 ώρες πριν, mindreader είπε Ισως τελικα το κινεζικο unbranded αλυσοπριονακι, να ειναι πολυ προχω. Να μη θελει λαδωμα. Γι'αυτο, ουτε αυτοματη λιπανση εχει, ουτε λεει πουθενα στις υποτυπωδεις οδηγιες, περι λιπανσης. Οπου υπαρχει τριβη, χρειαζεται και λιπανση.. Δε μπα να ειναι κινεζικο ή οχι.. 1
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 20 ώρες πριν, mindreader είπε Ισως τελικα το κινεζικο unbranded αλυσοπριονακι, να ειναι πολυ προχω. Να μη θελει λαδωμα. Γι'αυτο, ουτε αυτοματη λιπανση εχει, ουτε λεει πουθενα στις υποτυπωδεις οδηγιες, περι λιπανσης. Το καινουργιο μοντέλο έχει αυτόματη λίπανση.Το δικό σου θέλει χειροκίνητη https://www.amazon.co.uk/Chainsaw-Batteries-One-Handed-Cordless-Portable/dp/B0DLWR7D9K?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=AP3Z25GI90AHL&th=1 Το δικό σου δεν είχε το μπουκαλάκι με το λάδι; https://www.amazon.co.uk/Chainsaw-Cordless-Electric-Security-Gardening/dp/B0CJ96VH69 1
mindreader Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) Κυριακη σημερα, κι ειπα να κανω λιγο το κηπο με το πριονακι, να αποτελειωσω κατι δεντρα, τα κλαδια τους πανω, και θα ξανασχοληθω ισως απο του χρονου... --- Ukforthemoment, οχι, δεν ειχε μπουκαλακι με λαδι, ουτε ανεφερε στις οδηγιες τιποτε σχετικα με λαδι. Φυσικα δεν εχει και υποδοχη για λαδι. --- Βγαινει ο γειτονας με το που ακουει θορυβο, με κοιταει, μου λεει 'κανει τιποτε αυτο;', και του απαντω 'δεν του το χα, αλλα με λιγη προσοχη, κοβει τα παντα!', και μου ξαναλεει, ποσο το πηρες, του λεω 35, και μου λεει πηρα κι εγω ενα με 50 και δεν κοβει τιποτε!!!!!! -------------- Εδω τραβηξα φωτο να μου πειτε, αν μπορειτε να καταλαβετε ή να μου δωσετε κανεναν λινκ απο Ελλαδα, για τετοιες αλυσιδες: Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από mindreader
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 47 λεπτά πριν, mindreader είπε Κυριακη σημερα, κι ειπα να κανω λιγο το κηπο με το πριονακι, να αποτελειωσω κατι δεντρα, τα κλαδια τους πανω, και θα ξανασχοληθω ισως απο του χρονου... --- Ukforthemoment, οχι, δεν ειχε μπουκαλακι με λαδι, ουτε ανεφερε στις οδηγιες τιποτε σχετικα με λαδι. Φυσικα δεν εχει και υποδοχη για λαδι. --- Βγαινει ο γειτονας με το που ακουει θορυβο, με κοιταει, μου λεει 'κανει τιποτε αυτο;', και του απαντω 'δεν του το χα, αλλα με λιγη προσοχη, κοβει τα παντα!', και μου ξαναλεει, ποσο το πηρες, του λεω 35, και μου λεει πηρα κι εγω ενα με 50 και δεν κοβει τιποτε!!!!!! -------------- Εδω τραβηξα φωτο να μου πειτε, αν μπορειτε να καταλαβετε ή να μου δωσετε κανεναν λινκ απο Ελλαδα, για τετοιες αλυσιδες: Θα πας με την αλυσίδα που έχεις και θα σου κόψουν μια ίδια.Πάρε και την σακούλα μαζί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα