Dynamics Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Στις 10/1/2021 στις 3:35 ΜΜ, kprimax είπε Παιδιά τι λέτε γι` αυτό; https://miso-trade.com/produkt/dvutaktova-motorna-rezachka/ ( με αντικαταβολή και στην τιμή περιλαμβάνονται τα μεταφορικά ) To χρειάζομαι για κλάδεμα 1-2 φορές το χρόνο 5 δέντρων. Θα κάνω τη δουλειά μου ή θα πάει κατευθείαν στα σκουπίδια; Αν όχι, έχετε να προτέινετε κάτι άλλο φθηνό; το πηρες τυπε?
LouCi4er Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, giorgos1966 είπε Καλημερα σας. Ποια η διαφορά αυτου: https://www.skroutz.gr/s/6024318/Echo-CS-280TES-Αλυσοπρίονο-Βενζίνης-3kg-με-Λάμα-25cm-και-Easy-Start.html στα 250 ευρω με αυτό: https://www.skroutz.gr/s/10014467/Echo-CS-2511-TES-Κλαδευτικό-Αλυσοπρίονο-Βενζίνης-2-3kg-με-Λάμα-25cm-και-Easy-Start.html στα 340 ευρω; Το 2511 εχει την καλυτερη αναλογια βαρους/ιπποδυναμης απο ολα τα top handle που κυκλοφορουν,αυτο πληρωνεται.Επισης το 2511 ανηκει στην "οικογενεια" των X series της Echo που ειναι τα πιο καλα της πριονια.Παντως και το 280 ειναι πολυ καλο μηχανακι. 1
kprimax Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Ειδοποιήθηκα από την acs ότι έχει έρθει , πήγα μετά από 3 ημέρες να παραλάβω,λόγω της δουλειάς μου, ( Ήταν εντός του χρονικού ορίου που η acs μου είπε ότι θα βρίσκεται στην αποθήκη τους ) , αλλά το είχαν στείλει την προηγούμενη πίσω. Περιττό να πω πως περίμενα πάνω από ώρα στην ουρά . Όταν τους είπα πως είναι δυνατόν να έχει σταλεί πισω, μου απάντησαν πως δεν είναι δική τους ευθύνη καθώς το απαίτησε η εταιρία που το έστειλε. Αναρρωτιέμαι ακόμη γιατί συνέβη αυτό . Σε mail που έστειλα στην εταιρία δεν είχα καμιά απάντηση.
papoys1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 30 λεπτά πριν, kprimax είπε Ειδοποιήθηκα από την acs ότι έχει έρθει , πήγα μετά από 3 ημέρες να παραλάβω,λόγω της δουλειάς μου, ( Ήταν εντός του χρονικού ορίου που η acs μου είπε ότι θα βρίσκεται στην αποθήκη τους ) , αλλά το είχαν στείλει την προηγούμενη πίσω. Περιττό να πω πως περίμενα πάνω από ώρα στην ουρά . Όταν τους είπα πως είναι δυνατόν να έχει σταλεί πισω, μου απάντησαν πως δεν είναι δική τους ευθύνη καθώς το απαίτησε η εταιρία που το έστειλε. Αναρρωτιέμαι ακόμη γιατί συνέβη αυτό . Σε mail που έστειλα στην εταιρία δεν είχα καμιά απάντηση. Σε τρεις μέρες το επέστρεψαν;;;;Δεν σου το έφεραν στη διεύθυνσή σου;;; Εγώ παρήγγειλα μία ηλεκτροσυγκόληση από τη συγκεκριμένη εταιρεία μου είπαν σε μία βδομάδα θα είναι στο σπίτι. Την 5η μέρα αν δεν κάνω λάθος πράγματι ήταν σπίτι μου πλήρωσα με αντικαταβολή τιμή καταλόγου χωρίς καμία επιβάρυνση. Κανένα πρόβλημα. Μου φαίνεται παράξενο ότι το επέστρεψαν χωρίς κάποια άλλη ενημέρωση.
kprimax Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 ΚΙ όμως έτσι συνέβη... Κι εμένα μου φαίναται ακόμη παράξενο.
LouCi4er Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, kprimax είπε Ειδοποιήθηκα από την acs ότι έχει έρθει , πήγα μετά από 3 ημέρες να παραλάβω,λόγω της δουλειάς μου, ( Ήταν εντός του χρονικού ορίου που η acs μου είπε ότι θα βρίσκεται στην αποθήκη τους ) , αλλά το είχαν στείλει την προηγούμενη πίσω. Περιττό να πω πως περίμενα πάνω από ώρα στην ουρά . Όταν τους είπα πως είναι δυνατόν να έχει σταλεί πισω, μου απάντησαν πως δεν είναι δική τους ευθύνη καθώς το απαίτησε η εταιρία που το έστειλε. Αναρρωτιέμαι ακόμη γιατί συνέβη αυτό . Σε mail που έστειλα στην εταιρία δεν είχα καμιά απάντηση. Αφου το θες για κλαδεμα,παρε ενα κλαδευτικο.Αυτο που ειχες παρει,ηταν πολυ βαρυ και αβολο για την δουλεια που το θες.Πηρα περισυ αυτο εδω:https://www.skroutz.gr/s/25012468/PN2500-2B-Αλυσοπρίονο-Βενζίνης-Βάρους-3kg-με-Μήκος-Λάμας-25cm.html#reviews Αν και ειμαι κατα των φθηνων κινεζικων εργαλειων,με το συγκεκριμενο εχω παθει πλακα.Το ειχα παρει 50€,εχω καψει καμια 10αρια τεποζιτα μεχρι τωρα και συνεχιζει ακαθεκτο.Βλεπω οτι δυστυχως δεν ειναι πλεον διαθεσιμο,μπορεις να παρεις καποια αλλη μαρκα βεβαια με λιγα παραπανω χρηματα και να εχεις και 2 χρονια εγγυηση απο Ελληνικο καταστημα.
liakjim Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Θα ήθελα πρόταση αγοράς οικονομικού κονταροαλυσοπριονου βενζίνης ( ας πούμε γύρω στα 150€) για κλάδεμα ελιάς. Περίπου 60 ρίζες. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2021 από liakjim
Neoss Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 OFF TOPIC αλλά δεν βρήκα αλλού. Η ΔΕΗ (ή ο ΔΕΔΔΗΕ τέλος πάντων), έρχονται να κλαδέψουν δέντρα που απειλούν άμεσα τα καλώδια της, ακόμα και σε ιδιωτική ιδιοκτησία; By the way, κάποτε περνούσαν απ όλα τα σπίτια κάθε χρόνο από μόνοι τους, εδώ και χρόνια όμως ούτε καν... Το λέω, γιατί ξέρω μπορείς να το αναφέρεις (online θα το έκανα για να έβαζα και φωτογραφία) αλλά μιας και πρόκειται για δική μας, μήπως μας την πουν για ποιο λόγο έφτασε ως εκεί το δένδρο; Αφορά σπίτι παππούδων σε χωριό που απεβίωσε μέσα στο καλοκαίρι και είχαν αφήσει δύο δένδρα να φτάσουν ψηλά. Το ένα οκ. Το άλλο είναι πρακτικά αδύνατο χωρίς ειδικό ανυψωτικό όχημα. Μιλάμε τα ηλεκτροφόρα καλώδια διέρχονται μέσα από τα κλαδιά στο δένδρο πλέον, ψηλά!. Με χαμηλό κόψιμο, θα πάρει τα καλώδια μαζί. Ομοίως και σε καμιά ισχυρή καταιγίδα (στα σκοτάδια το χωριό μετά) Ο Δήμος δεν ανακατευεται μαυτά, ειδικά σε ιδιωτικό χώρο.
mindreader Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Πρωτη φορα με μικρο ηλεκτρικο πριονι, και εχω παθει την πλακα μου! Πολυ ευχαριστημενος απο τη χρηση του. Αλλα υπαρχει κατι, που ισως ειναι προβλημα, ισως και οχι. Εννοω, οτι εκοβα κορμους επι μια ωρα, διχως προβλημα. Και κινδυνος ασφαλειας δεν υπηρχε, γιατι η αλυσιδα ακομη και αν πεις οτι βγαινει καπως απο τη ραγα, παλι δεν μπορει να σε χτυπησει γιατι ειναι εγκλωβισμενη μες σε ολο το μηχανισμο. Ποιο ειναι το προβλημα μαλλον; Δεν ξερω, αν πρεπει ή αν δεν πρεπει να ειναι εντελως σφιχτη η αλυσιδα. Βασικα, οσο και αν εστριψα τη βιδα που ειναι για να σφιγγει την αλυσιδα, δεν ειδα διαφορα. Η αλυσιδα, ελαφρως απο κατω, κρεμεται. Βεβαια, αυτο ουδολως δημιουργησε προβλημα οπως ειπα, πατω το διακοπτη και αρχιζει και γυριζει, κι οταν ερθει σε επαφη με το ξυλο, δεν καταλαβαινει μια.... Κατα καιρους, ειδικος δεν ειμαι, αλλα ανακαλω στη μνημη μου απο καθε ειδους αλυσοπριονα, μεγαλα/μικρα/βενζινης/ηλεκτρικα, οτι εχω δει και loose αλυσιδες. Δεν ξερω ομως, αν δεν επηρεαζει, αν ειναι λαθος, ή αν δεν πειραζει τελικα αν κανεις τη δουλεια σου. Για πειτε ρε παιδια. Βαζω και μια φωτο, να δειτε την εν λογω βιδα σφιξιματος, αλλα οπως ειπα, ή κατι εγω δεν κανω καλα, ή απλα δεν σφιγγει αλλο και η αλυσιδα δεν παιζει να εφαρμοσει εντελως πανω στην κατω ραγα.
Vstromrider Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 55 λεπτά πριν, mindreader είπε Πρωτη φορα με μικρο ηλεκτρικο πριονι, και εχω παθει την πλακα μου! Πολυ ευχαριστημενος απο τη χρηση του. Αλλα υπαρχει κατι, που ισως ειναι προβλημα, ισως και οχι. Εννοω, οτι εκοβα κορμους επι μια ωρα, διχως προβλημα. Και κινδυνος ασφαλειας δεν υπηρχε, γιατι η αλυσιδα ακομη και αν πεις οτι βγαινει καπως απο τη ραγα, παλι δεν μπορει να σε χτυπησει γιατι ειναι εγκλωβισμενη μες σε ολο το μηχανισμο. Ποιο ειναι το προβλημα μαλλον; Δεν ξερω, αν πρεπει ή αν δεν πρεπει να ειναι εντελως σφιχτη η αλυσιδα. Βασικα, οσο και αν εστριψα τη βιδα που ειναι για να σφιγγει την αλυσιδα, δεν ειδα διαφορα. Η αλυσιδα, ελαφρως απο κατω, κρεμεται. Βεβαια, αυτο ουδολως δημιουργησε προβλημα οπως ειπα, πατω το διακοπτη και αρχιζει και γυριζει, κι οταν ερθει σε επαφη με το ξυλο, δεν καταλαβαινει μια.... Κατα καιρους, ειδικος δεν ειμαι, αλλα ανακαλω στη μνημη μου απο καθε ειδους αλυσοπριονα, μεγαλα/μικρα/βενζινης/ηλεκτρικα, οτι εχω δει και loose αλυσιδες. Δεν ξερω ομως, αν δεν επηρεαζει, αν ειναι λαθος, ή αν δεν πειραζει τελικα αν κανεις τη δουλεια σου. Για πειτε ρε παιδια. Βαζω και μια φωτο, να δειτε την εν λογω βιδα σφιξιματος, αλλα οπως ειπα, ή κατι εγω δεν κανω καλα, ή απλα δεν σφιγγει αλλο και η αλυσιδα δεν παιζει να εφαρμοσει εντελως πανω στην κατω ραγα. Πρωτα λυνεις το παξιμαδι να χαλαρωσει η λαμα μετα σφιγγεις την βιδα για να σφιξει η αλυσιδα και μετα σφιγγεις και παλι το παξιμαδι
gorge18 Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου επισης κοιτα αν το λαμακι που κουναει η βιδα εχει μπει στην τρυπα που εχει η λαμα. Γιατι μπορει να την κουνας στον αερα.. 1
mindreader Δημοσ. Τρίτη στις 09:48 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:48 πμ 11 hours ago, gorge18 said: επισης κοιτα αν το λαμακι που κουναει η βιδα εχει μπει στην τρυπα που εχει η λαμα. Γιατι μπορει να την κουνας στον αερα.. Η τρυπα απο το λαμακι, οντως εχεις μπει στη βιδα. 14 hours ago, Vstromrider said: Πρωτα λυνεις το παξιμαδι να χαλαρωσει η λαμα μετα σφιγγεις την βιδα για να σφιξει η αλυσιδα και μετα σφιγγεις και παλι το παξιμαδι Νομιζω τα δοκιμασα, η βιδα για το σφιξιμο της αλυσιδας, ειναι τερμα βιδωμενη. Αλλα η αλυσιδα δεν ειναι τσιτωμενη.
Ukforthemoment Δημοσ. Τρίτη στις 10:11 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:11 πμ 21 λεπτά πριν, mindreader είπε Η τρυπα απο το λαμακι, οντως εχεις μπει στη βιδα. Νομιζω τα δοκιμασα, η βιδα για το σφιξιμο της αλυσιδας, ειναι τερμα βιδωμενη. Αλλα η αλυσιδα δεν ειναι τσιτωμενη. τότε ή η αλυσίδα έχει ξεχειλώσει ή κάτι δεν κάνεις σωστά.Δοκίμασες να δεις αν κινείται η λάμα οταν είναι λυμένο;
mindreader Δημοσ. Τρίτη στις 11:13 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:13 πμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Ukforthemoment said: τότε ή η αλυσίδα έχει ξεχειλώσει ή κάτι δεν κάνεις σωστά.Δοκίμασες να δεις αν κινείται η λάμα οταν είναι λυμένο; Οχι, η λαμα ειναι στερεωμενη καλα, δεν κινειται καθολου, παρα μονο αν τα ξεβιδωσω ολα. Η αλυσιδα ειναι αδυνατο να εχει ξεχειλωσει, καθως οπως ειπα, ειναι εντελως καινουργια. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:14 πμ από mindreader
Ukforthemoment Δημοσ. Τρίτη στις 12:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:33 μμ 1 ώρα πριν, mindreader είπε Οχι, η λαμα ειναι στερεωμενη καλα, δεν κινειται καθολου, παρα μονο αν τα ξεβιδωσω ολα. Η αλυσιδα ειναι αδυνατο να εχει ξεχειλωσει, καθως οπως ειπα, ειναι εντελως καινουργια. Λέω να δεις αν δουλευει σωστά στο μεσα έξω η λάμα όταν την ρεγουλάρεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα