led zeppelin Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Γεια σας παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με την αγορά καινούριου τηλεφώνου. Τι πιστεύετε; Xiaomi Mi A2 Lite ή redmi note 5. Κοιτάζω προς το α2 lite καθώς το stock android και το χαμηλό sar ειναι πολύ σημαντικά για μένα. Όμως στο α2 λείπει η Β20(800αρα) μπάντα(έχω cosmote). Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει τόσο καλή φωτογραφική όσο το note 5. Ποια η γνώμη σας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Zengar Zombolt Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Πάρε το Redmi Note 5 είναι ανώτερο σε όλα
saruman123 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, led zeppelin είπε Γεια σας παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με την αγορά καινούριου τηλεφώνου. Τι πιστεύετε; Xiaomi Mi A2 Lite ή redmi note 5. Κοιτάζω προς το α2 lite καθώς το stock android και το χαμηλό sar ειναι πολύ σημαντικά για μένα. Όμως στο α2 λείπει η Β20(800αρα) μπάντα(έχω cosmote). Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει τόσο καλή φωτογραφική όσο το note 5. Ποια η γνώμη σας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και ποιος σου είπε ότι δεν την έχει την μπάντα Β20!!!
takis1984 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 To redmi note 5 έχει τρέξει εδώ και κάποιο διάστημα ενώ το mi a2 lite δεν έχει έρθει καλά καλά Ελλάδα ακόμα. Δεν μπορεί να σου πει κάποιος τελείως θεωρητικά αν είναι καλύτερο από το Redmi note 5 για το οποίο ήδη ξέρουμε τα καλά και τα κακά του.
GRat Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Το πήρα πριν ~2 εβδομάδες. Ήμουν μεταξύ note 5, a2 και a2 lite. Στα θετικά του νομίζω το μέγεθος που είναι μικρότερο απο το note 5, για ταινίες τώρα δεν με τρελαίνει το 19:9 αλλά δεν βλέπω και ταινίες στο κινητό και προτιμώ να χωράει στην τσέπη παρά να το κρατάω στο χέρι όταν είμαι έξω. Oθόνη είναι λίγο πιο πυκνή απο το note 5 432ppi vs 403ppi. Το notch το συνηθίζεις μετά απο λίγη ώρα χρήσης και δεν ενοχλεί καθόλου. Tώρα το σημαντικότερο για εμένα. Η μπαταρία, λόγω και του οικονομικού σε κατανάλωση 625 snapdragon αλλά και της μικρότερης οθόνης κρατάει πολύ. Kαθαρή android(one) εμπειρία χωρίς bloatware, αν και του φόρεσα nova launcher για να έρθει στα γούστα μου οπτικά. Στα αρνητικά μου φάνηκε λίγο χαμηλή η μέγιστη ένταση στο 3.5΄΄ jack με ακουστικά, το ηχείο του είναι δυνατό αλλά αν το καλύψεις δεν ακούς τίποτα. Μέτριες κάμερες αν και δεν είναι άσχημες. Έχει fast charge αλλά όχι το πιο γρήγορο που υπάρχει ~50min από 15%-100% 1
SoNik+ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις καμερες αυτων τον 2 κινητών δεν θα δεις και καμια διαφορα... οσο για τα υπόλοιπα θα επελεγα note5. Α επισης και τα 2 εχουν b20 αρκει να παρεις global versions για να εισαι σιγουρος! Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από SoNik+
saruman123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, vargas είπε Το lite με το mi a2 έχουν ίδιες κάμερες ; Όχι δεν έχουν. Του Mi A2 είναι καλύτερη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα