Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ σου μίλησα γενικα, για το που ειναι χρησιμος ο SSD φιλε μου, ναι μειώνει τα loading times αλλα ουτε FPS σου δίνει ούτε τίποτα, εκτος αν ειναι open world και θα πρεπει να φορτώνει γρήγορα textures κλπ

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vagelis81 είπε

Συμφωνω Να πω κατι τελευταιο που μολις παρατηρησα.Τερματιζει επισης και ο δισκος .Επισης στο cpu usage υπαρχει κατι που λεγεται microsoft software protection και "τρωει" περιπου 25-30% απο την cpu.Γινεται να το σταματησω;

Service που να τρώει 30% resources είναι ύποπτο για malware. Τα παιχνίδια που παίζεις είναι αυθεντικά ή warez;

Δημοσ.

Κοιτα παντως να παρεις εναν ssd τωρα που εχουν ξεφτιληστει οι τιμες τους γιατι σε λιγο καιρο ξαφνικα θα γινει καποιος αρμαγεδων στα εργοστασια παρασκευης τους και μεσα σε 2 ημερες θα δεις να διπλασιαζονται-3πλασιαζονται οι τιμες τους.. Παντα ετσι γινεται οταν παρα πεφτουν οι τιμες.... Οπως με μνημες, με σκληρους(πλημμυρες πριν 5-6 χρονια) Και τωρα παλι 2η φορα με τις μνημες και τις καρτες γραφικων που ακομα στον Θεο ειναι..

Οι hdd θελουν καθε 5-6 ημερες ανασυγκροτηση για να πεις οτι καπως κρατιουνται και δεν σερνονται.. Βαλε του χρονοδιαγραμμα να κανει καθε εβδομαδα καποια στιγμη που ξερεις οτι στανταρ θα εχεις τον υπολογιστη ανοιχτο..

Ριξε γραφικα γιατι παιζει και αυτο με την καρτα που υποθηκε και πιο πανω και πες τι γινεται..

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, elorant είπε

Service που να τρώει 30% resources είναι ύποπτο για malware. Τα παιχνίδια που παίζεις είναι αυθεντικά ή warez;

Τα παιχνιδια ολα ο θειος μου τα χει φερει.Να το απενεργοποιησω εντελως το microsoft protection software γινεται;; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...