Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

I5 2310 GTX  770 8GB RAM DDR3 KAI 500αρης δισκος σχεδον γεματος.

Εχω εγκατεστημενα αρκετα games και το προβληματακι για το οποιο γραφω ειναι οτι ενω σε καποια παιχνιδια οπως το  assassin s creed origins και dying light ενω εχω τα γραφικα στο medium το game που και που κανει ενα στιγμιαιο κολημα  ειδικα οταν αλλαζει η καμερα και δειχνει κατι αλλο.Το καταλαβαινω οτι ειναι παιχνιδια open world και οτι εχω ενα μετριας δυναμικοτητας συστημα απλα  ηθελα να δω αν μπορω να κανω κατι για να το διορθωσω.Μηπως παιζει ρολο το οτι δεν εχω πολυ χωρο στο δισκο;Δεν εχω απαιτηση να παιζω σε 60 fps απλως να τρεχει ομαλα το game

ευχαριστω!

Δημοσ.

Πάρε έναν SSD μόνο για τα παιχνίδια.

Δημοσ.

Φιλε μου σ ευχαριστω για την απαντηση αλλα στη παρουσα φαση ειναι σχεδον απιθανο να αγορασω μια ssd.Δηλαδη ειναι προβλημα το οτι εχω δισκο και οχι ssd;Μπορω παντως να κανω format γιατι εχει αρκετα πραγματα ο δισκος απο παλια.

Δημοσ.

Δεν είναι πρόβλημα per se ότι έχεις μηχανικό, το πρόβλημα είναι ότι ο δίσκος σου όπως λες δεν έχει και πολύ χώρο ελεύθερο άρα αν το παιχνίδι χρειάζεται να γράψει κάποιου είδους cache στον δίσκο ζορίζεται. Αν πάρεις έναν φτηνό SSD μόνο για τα παιχνίδια θα λυθεί το πρόβλημα σου. Έχει για παράδειγμα έναν προσφορά το e-shop με μόλις €30.

https://www.e-shop.gr/ssd-adata-ultimate-su650-120gb-25-sata-30-p-PER.331282

Από εκεί και πέρα αν σβήσεις πράγματα από τον δίσκο λογικά θα βελτιωθεί κάπως η κατάσταση. Δεν χρειάζεται να κάνεις format.

Δημοσ.

Ποσα gb εχει ελευθερα ο δισκος σου? Και οταν παιζεις , ανοιξε και το task manager και κοιτα την στιγμη που κανει το κολληματακι αν τερματιζει η cpu στιγμιαια..

Δημοσ.

Eχει 40  gb ελευθερα και το κακο ειναι οτι εχει πολλα παιχνιδια εγκατεστημενα τα οποια τα παιζω ολα - λιγο το ενα λιγο το αλλο- οποτε δε μπορω να απεγκαταστησω καποιο.Ο δισκος ειναι 500αρης 7200.Εχω καποιον αλλον που ειναι 1 tb απλα ειναι αλλο μοντελο σε μικροτερες rpm και γι αυτο το λογο δε τον χρησιμοποιω.

Δημοσ.

Ok, καλα ειναι, δεν εχει θεμα με page file κτλ..

Κανε του κανα 2-3 ανασυγκροτησεις απανωτα ετσι για το καλο αλλα κοιτα και αυτο που σου ειπα με τον επεξεργαστη στο task manager

Δημοσ.

Αν η εκδοση της 770 είναι με 2 γιγα μνήμης παίζει και αυτή ρόλο.

Σε 1080 με medium settings στην 760 η μνήμη της κάρτας ΔΕΝ επαρκεί για το AC origins στο δικό μου σύστημα.

Ακόμα και σε low πάλι τερματισμένη είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε  μου μολις το ειδα.Δυστυχως ενω παιζω ac origins το cpu τερματιζει παρα πολυ συχνα.Μοναδικη λυση ειναι να χαμηλωσω αναλυση και γραφικα;

ps η απαντηση αυτη αναφερεται στον χρηστη zelomoth

Επεξ/σία από vagelis81
Δημοσ.

Συμφωνω Να πω κατι τελευταιο που μολις παρατηρησα.Τερματιζει επισης και ο δισκος .Επισης στο cpu usage υπαρχει κατι που λεγεται microsoft software protection και "τρωει" περιπου 25-30% απο την cpu.Γινεται να το σταματησω;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vagelis81 είπε

Συμφωνω Να πω κατι τελευταιο που μολις παρατηρησα.Τερματιζει επισης και ο δισκος .Επισης στο cpu usage υπαρχει κατι που λεγεται microsoft software protection και "τρωει" περιπου 25-30% απο την cpu.Γινεται να το σταματησω;

Defrag στον δισκο εχεις κανει?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

O SSD ειναι χρήσιμος μόνο σε παιχνίδια open world, σε οτιδήποτε αλλο ενας 7200 μαγνητικός είναι αρκετός. Αλλα καλο θα ηταν να υπαρχει SSD στο σύστημα. 

ουτε καν κοντα στην πραγματικοτητα περι ssd..... 1ον ο ssd βοηθαει αρκετα στο loading για τα παιχνιδια και για το os.... Εχω περασμενα w10 x64 στον ssd μου τον οποιο εχω κανει σε 2 partition μιας και ειναι 250gb  εχω περασμενα μερικα games πχ for honor  και σε συγκριση με εναν απλο hd ειναι η μερα με την νυχτα  παντα φιλικα!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...