Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, papoys1 είπε

Εγώ θα πρότεινα να σταματήσει το Netflix τις δικές του "πρωτότυπες" παραγωγές και σειρές γιατί  δεν βλέπονται με τίποτε και απλά να αγοράζει έτοιμες.

Έτσι θα μειώσει το κόστος λειτουργίας και δεν είναι ανάγκη να βάζει διαφημίσεις και ακριβότερο μηνιαίο τίμημα.

Συμφωνω απολυτα.   το Netflix εχει μπει σε ξενα "οικοπεδα" (=παραγωγης περιεχομενου) και μονο του αυξησε τα εξοδα του.

εμενα σαν πελατη, ποσως με ενδιαφερει αν ηθελε να επεκταθει και σε αυτο το κομματι.

γιατι λοιπον θα πρεπει να επωμιστω, εστω και εμμεσα -μεσω διαφημισεων-, ενα προιον που -για μενα- ηταν μια χαρα και πριν...??   

γιατι θα πρεπει να βλεπω καθε σαβουρα που παραγει το Netflix (νταξ, εχει και καλες παραγωγες, μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο σακι...), και να μην μπορω να δω την σειρα που μου αρεσει ολοκληρωμενη και οχι μονο τις μισες σεζον?   επειδη κ@βλωσε το Netfix να παραγει μια ασχετη σειρα, αντι να αγορασει και τις υπολοιπες σεζον.....??? 

εμενα με προσβαλει αυτο, οταν πληρωνω αυτα τα.... "διφραγκα" που ζηταει, θελω και ολοκληρωμενες τις σειρες και χωρις διακοπες...!  αν δεν μπορει, να κοψει τις παραγωγες, και να αγορασει ετοιμες.    

δεν δεχομαι την λογικη "οτι μου σερβιρουν το τρωω..." !!! 

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 1
  • Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, KilliK είπε

μαζι σου ειμαι, αλλα οσο η Ελλαδα λειτουργει ως σοβιετ, δεν προκειται να κλεισει.

Ολος ο κόσμος ένα ατελειώτο Σοβιέτ καθώς δεν υπάρχει χώρα στον πλανήτη που δεν έχει κρατική τηλεόραση. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Jake07 είπε

Κοψτο λεμε! Οπως δε σε τραβανε με το ζορι στο σινεμα, ετσι και στο netflix δε τους καιγεται καρφακι. Oποιος γουσταρει να εχει, θα εχει.

Μα γι' αυτό έχω κόψει το cinema... :)

Πάω μόνο σε καμιά πολύ καλή ταινιά.

Kι αν η ταινία αρχίζει 9.30 τότε 9.38 - 9.40 κάνω check in στα εισητήρια.

Μέχρι να βρω την αίθουσα και τις θέσεις, άντε να πετύχω κανα τελευταίο σποτάκι να παίζει και μετά enjoy the movie.

So simple as that.

Απλά στο Netflix, ενώ το πληρώνω, θα με αναγκάσουν να βάλω καναν ad-blocker μου φαίνεται..

Δημοσ.
10 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε

Αυτο τωρα το λες σοβαρα ή απλα ειρωνεύεσαι??? Που την τελευταία φορα που επισκεφθηκα τετοια σελιδα δεν γνωριζα ποιο ειναι το σωστο download να πατησω απο τα banners που φιλοξενουν?

Στο 2000 είμαστε ρε παιδιά? 10 χρόνια χρησιμοποιώ ad block παντού έχω να δω διαφημισεις ούτε ξέρω από πότε. Είμαστε και στο insomnia και καλά ξέρουμε από τεχνολογια. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως δεν θεωρώ τραγικό ακόμα και κανονικές διαφημίσεις να έβαζε μεταξύ των επεισοδίων, η τιμή της συνδρομής ειδικά αν μοιράζεται είναι πολύ χαμηλή. Δεν ξέρω ίσως είμαι περίπτωση αλλά στον κινηματογράφο πάω πάντα στην ώρα μου για να δω και τα τρέιλερ για ερχόμενες ταινίες και δεν είμαι ο μοναδικός. Από κει και πέρα είναι και τι επιθυμούμε, αν η χαμηλότερη τιμή είναι το ζητούμενο νομίζω πρέπει να ανεχόμαστε και τις διαφημίσεις.

Από κει και πέρα είμαι κι εγώ από αυτούς που έκοψαν την συνδρομή στο Netflix. Οι σειρές με τους σουπερήρωες δεν με συγκινούν, τα αξιόλογα ντοκιμαντέρ είναι ελάχιστα και το να  ψάχνω μήπως βρω κάποιο κρυμμένο διαμάντι δεν είναι στις προτεραιότητες μου, η ποιότητα στις περισσότερες παραγωγές μου φαίνεται πολύ χαμηλή. Νομίζω το ίδιο το Netflix θα το δει κάποια στιγμή ότι η ποσότητα δεν είναι μόνο το ζητούμενο. Ωστόσο με τόσο λίγα χρήματα δεν νομίζω ότι μπορούμε να ζητάμε και κάτι διαφορετικό.

Επεξ/σία από Conan2046
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Στο 2000 είμαστε ρε παιδιά? 10 χρόνια χρησιμοποιώ ad block παντού έχω να δω διαφημισεις ούτε ξέρω από πότε. Είμαστε και στο insomnia και καλά ξέρουμε από τεχνολογια. 

Ναι αλλά ο κλέφτης τι θα κάνει για να ζήσει??? :P

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Το γνωριζω το ad block φιλε μου.... Αυτο που δεν γνωριζω ειναι τι δουλεια εχουν οι τορεντοσελιδες σε θεμα με τις διαφημίσεις του νετφλιξ. Ειμαστε και στο ινσομνια

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

Το γνωριζω το ad block φιλε μου.... Αυτο που δεν γνωριζω ειναι τι δουλεια εχουν οι τορεντοσελιδες σε θεμα με τις διαφημίσεις του νετφλιξ. Ειμαστε και στο ινσομνια

Έχει σχέση φίλε μου... Είναι δικαίωμα του κάθε expert στους υπολογιστές να κατεβάζει δωρεάν τα πάντα... ειδάλλως δεν είσαι expert και δεν έχεις κανένα δικαίωμά να συμμετέχεις σε αυτό το forum... :P

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

Δεν γνωρίζω εγώ απλά ανέφερα το ad block γιατί έγραψες για διαφημίσεις. Προσωπικά έχω ote TV Netflix χρόνια οπότε έχω σφαιρική άποψη για τα πάντα. 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, adi32 είπε

Ενα κρατικο καναλι πρεπει να υπαρχει αλλα να ειναι ενα κι οχι 3 που να δειχνουν ολα το ιδιο προγραμμα σε επαναληψεις που δε βλεπει κανεις 

Ουτε να υπαρχουν 5 κρατικα ραδιοφωνα που δεν ακουει κανεις

Οι χαραμοφαηδες που υπηρχαν εκει τοσες δεκαετιες (και γενικα του δημοσιου) καποτε πρεπει να παρουν ποδι και να φερουν πισω και τα κλεμμενα λεφτα που πληρωνουμε τωρα σαν τους λαλακες και μας εχουν κατεστρεψει τη ζωη

Και γιατί να υπάρχει μόνο 1 κρατικό κανάλι και να μην υπάρχει και ένα κρατικό αυτοκίνητο και ένα κρατικό στυλό και ένα κρατικό σάντουιτς και ένα κρατικό στριγκάκι και και και...

Υ.Γ.: Κλείσιμο χτες σε όλα τα κρατικά.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Janoss είπε

Και γιατί να υπάρχει μόνο 1 κρατικό κανάλι και να μην υπάρχει και ένα κρατικό αυτοκίνητο και ένα κρατικό στυλό και ένα κρατικό σάντουιτς και ένα κρατικό στριγκάκι και και και...

Υ.Γ.: Κλείσιμο χτες σε όλα τα κρατικά.

Ελπίζω να μην λες τα ίδια και για την παιδεία, την υγεία ή την δικαιοσύνη...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Ελπίζω να μην λες τα ίδια και για την παιδεία, την υγεία ή την δικαιοσύνη...

Τα ποια;;; 🤣

Στο Ελλάντα;

Δημοσ.
1 hour ago, Janoss said:

Τα ποια;;; 🤣

Στο Ελλάντα;

Απ’ ό,τι καταλαβαίνω θα ήθελες να μην πληρώνεις φόρους για την υγεία και την παιδεία και να τα δίνεις σε ιδιωτικές εταιρείες. 

Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι ιδιωτικές εταιρείες είναι πολύ ικανότερες στο να τρώνε κοροϊδίστικα τα λεφτά τού κόσμου. Άσε που τα περισσότερα καταλήγουν έξω. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...