Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Μέχρι να μην παράγεται καμμία σειρά/ταινία και να πάμε καμμιά βόλτα ή να γυρίζουμε τις δικές μας!

Ξέρετε κάτι; Αυτές οι παραγωγές κοστίζουν (εκτός αν πάτε όλοι να δουλέψετε τσάμπα γι’ αυτές). Αν πιστεύετε ότι η μπίζνα «βγαίνει» με 5€ συνδρομή δίνοντας σειρές και ταινίες που να αρέσουν σε όλους, ορμάτε και καλά κέρδη!

Από ότι θυμάμαι η υπηρεσία του δεν ήταν παραγωγή σειρών κτλ..

Δημοσ.
1 minute ago, jmirko15 said:

Είτε παράγει είτε αγοράζει, έχει κόστος. Κάπως πρέπει να το πληρώσει. 

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jmirko15 είπε

Εδω κολλαει αυτο που ειπα σε προηγουμενη απαντηση μου, οτι οποιος θυμαται κατι, που του ειπαν χωρις να εχει εικονα απο το τι σημαινει netflix κλπ, απανταει, σχολιαζει κλπ κλπ.... Ξερεις τι ειναι το Netflix?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Είτε παράγει είτε αγοράζει, έχει κόστος. Κάπως πρέπει να το πληρώσει. 

Στο αρχικό business model δεν υπήρχε η παραγωγή σειρών κτλ όπως και οι συνδρομητές δεν πληρώνανε για κάτι τέτοιο. Στην πορεία που αποφάσισε να προσθέσει το δικό της περιεχόμενο άρχισε να δημιουργεί τα μεγαλύτερα έξοδα/κόστη της.

5 λεπτά πριν, Jake07 είπε

Εδω κολλαει αυτο που ειπα σε προηγουμενη απαντηση μου, οτι οποιος θυμαται κατι, που του ειπαν χωρις να εχει εικονα απο το τι σημαινει netflix κλπ, απανταει, σχολιαζει κλπ κλπ.... Ξερεις τι ειναι το Netflix?

Καλά εσύ καληνύχτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Στο αρχικό business model δεν υπήρχε η παραγωγή σειρών κτλ όπως και οι συνδρομητές δεν πληρώνανε για κάτι τέτοιο. Στην πορεία που αποφάσισε να προσθέσει το δικό της περιεχόμενο άρχισε να δημιουργεί τα μεγαλύτερα έξοδα/κόστη της.

Καλά εσύ καληνύχτα.

Kατεβασε κανενα torrent εσυ και ασε τις καληνυχτες.. Εχεις δουλιτσα.. Εγω παιρνω τηλεκοντρολ και βλεπω αυτο που θελω επιτοπου.. Αρχικο business model μπορει να ειχε να πουλαει Pop corn. Τι σημαινει αυτο? Οτι δε θα εξελιχθει? Αν η εξελιξη ειναι βαρια για την τσεπη σου, απλα το κοβεις ή δε βαζεις ποτε! Βλεπεις παραγωγες με imdb 9, και κλαιγεστε.. Οπως ειπα και πριν, μυαλο σε δυο γραμμες δε γινεται.., και επισης ειπα να ριξετε κραξιμο οσοι θελετε ελευθερα οσοι ανηκουν στη δευτερη κατηγορια.

Επεξ/σία από Jake07
  • Confused 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, adi32 είπε

Βλέπω γενικά υπάρχουν ανησυχίες και ευαισθησία για τις μετοχές και τα κέρδη εταιρειών σαν την Apple, της Google, του netflix, καναλιών, προέδρων ποδοσφαιρικων ομάδων, παμπλουτων ηθοποιών, αθλητών κλπ κλπ 

Σε λίγο θα κάνουμε και κάνα έρανο για τους πολιτικούς μας. 

Πες τα ρε φίλε,  πραγματικά  λες και είμαστε εμείς μέτοχοι.... 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, ThReSh είπε

QFE...

Αν πάς +10 λεπτά όμως από την "ώρα προβολής" τις γλυτώνεις... 😛

Ειδικά στο σινεμά εμένα μου αρέσουν οι διαφημίσεις, τις θεωρώ μέρος του πακέτου! Ειδικά παλιά που πήγαινα αρκετά συχνά δεν ήθελα με τίποτα να τις χάνω! :D

• Like 2
Δημοσ.
Στις 18/8/2018 στις 9:39 ΜΜ, pcos είπε

μονο τα τoρρεντς συνεχανε να ειναι ad-free ;)

Αυτο τωρα το λες σοβαρα ή απλα ειρωνεύεσαι??? Που την τελευταία φορα που επισκεφθηκα τετοια σελιδα δεν γνωριζα ποιο ειναι το σωστο download να πατησω απο τα banners που φιλοξενουν?

Δημοσ.

Ενα κρατικο καναλι πρεπει να υπαρχει αλλα να ειναι ενα κι οχι 3 που να δειχνουν ολα το ιδιο προγραμμα σε επαναληψεις που δε βλεπει κανεις 

Ουτε να υπαρχουν 5 κρατικα ραδιοφωνα που δεν ακουει κανεις

Οι χαραμοφαηδες που υπηρχαν εκει τοσες δεκαετιες (και γενικα του δημοσιου) καποτε πρεπει να παρουν ποδι και να φερουν πισω και τα κλεμμενα λεφτα που πληρωνουμε τωρα σαν τους λαλακες και μας εχουν κατεστρεψει τη ζωη

• Like 2
Δημοσ.

Εύχομαι μαζικές αποχωρήσεις χρηστών αν το κάνει πράξη.

Άκου εκεί διαφημίσεις οποιαδήποτε είδους σε συνδρομητική υπηρεσία.

Βρε ουστ, δεν μας φτάνουν στις ηλεκτρονικές σελίδες που πλημμύριζουν τις σελίδες και το YouTube που κάθε τόσο μας πρήζει.

Έλεος 

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, kateriniotis said:

Πες τα ρε φίλε,  πραγματικά  λες και είμαστε εμείς μέτοχοι.... 

Νομίζω πως γίνεται όλο και συχνότερο φαινόμενο. Και σε αυτό το forum, κάποιοι είναι βασιλικότεροι του βασιλέως...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Νομίζω πως γίνεται όλο και συχνότερο φαινόμενο. Και σε αυτό το forum, κάποιοι είναι βασιλικότεροι του βασιλέως...

Ο φανατισμός πάντα υπάρχει μεταξύ των μαζών.. 

Δημοσ.
2 minutes ago, Med_ss_ said:

Ο φανατισμός πάντα υπάρχει μεταξύ των μαζών.. 

Δεν διαφωνούμε εδώ. Ωστόσο η σθεναρή υποστήριξη απλών χρηστών σε εταιρίες μεγαθήρια και η προσπάθεια διαφύλαξης των οικονομικών τους από τους "κλέφτες" χρήστες (σα να είχαν και οι ίδιοι μετοχικό μερίδιο), με ξεπερνάει...

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DrFreeman είπε

Δεν διαφωνούμε εδώ. Ωστόσο η σθεναρή υποστήριξη απλών χρηστών σε εταιρίες μεγαθήρια και η προσπάθεια διαφύλαξης των οικονομικών τους από τους "κλέφτες" χρήστες (σα να είχαν και οι ίδιοι μετοχικό μερίδιο), με ξεπερνάει...

Και όχι μόνο εσένα.. 

Απλώς αγνόησε αυτούς τους χρήστες.. 

Spoiler

Όσοι  μπλέκουν με τα πίτουρα, τους τρών' οι κότες..

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να σταματήσει το Netflix τις δικές του "πρωτότυπες" παραγωγές και σειρές γιατί  δεν βλέπονται με τίποτε και απλά να αγοράζει έτοιμες.

Έτσι θα μειώσει το κόστος λειτουργίας και δεν είναι ανάγκη να βάζει διαφημίσεις και ακριβότερο μηνιαίο τίμημα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...